ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 18 Μαρτίου 2019

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να φέρνει στο προσκήνιο δουλειές, υποχρεώσεις και κάποιες μικρές δουλειές της καθημερινότητας οι οποίες δεν είναι δύσκολες είναι όμως επίμονες και κουραστικές.

 

Κριός

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να σε βοηθά να περάσεις καλά με αγαπημένους σου ανθρώπους, με φίλους σου αλλά και με τον/τη σύντροφό σου.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Ταύρο δείχνει πως μπορεί να προκύψουν κάποια έξοδα για τα οποία δεν είσαι προετοιμασμένος/η και αυτό θα χαλάσει προσωρινά τη διάθεση σου.  Λίγο αργότερα το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη δείχνει πως η ήμερα ακόμα και με μικρές αναποδιές θα είναι πάρα πολύ ευνοϊκή για εσένα για τα αισθηματικά σου ζητήματα και για οτιδήποτε σε γεμίζει χαρά.

 

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να δημιουργήσει ένα  ερωτικό καβγαδάκι με το/η σύντροφό σου όμως ίσα-ίσα που αυτό θα βοηθήσει να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  η επιμονή σε ένα πρόσωπο που  σου αρέσει μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα.


 

Ταύρος

 

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορείς να ασχοληθείς με επιτυχία με ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να τα κάνει ιδιαίτερα σημαντικά.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως θα είσαι αρκετά πεισματάρης/α και αυτό δεν θα βοηθήσει την επαφή σου με κόσμο ούτε καν με τους δικούς σου ανθρώπους.  Λίγο αργότερα το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη δείχνει πως θα καταφέρεις να μην δημιουργήσεις εντάσεις μέσα στην ημέρα αρκεί να αφήσεις τον καλό σου εαυτό να κάμψει το πείσμα σου!

 

Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα δοτικός/η στο/η σύντροφό σου όμως μην φέρεσαι σαν να περιμένεις κάποιο αντάλλαγμα καθώς δεν θα φανεί ωραίο στο ταίρι σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία γνωριμία που μέχρι  τώρα εξελισσόταν σχεδόν «υπόγεια» θα κάνει πιο δυναμική την εμφάνισή της.

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να τονίζει οτιδήποτε σχετίζεται με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου.  Σήμερα θα παρατηρήσεις πως θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου ένα ζήτημα ενός συγγενής σου, ενός γνωστού ακόμα και ενός γείτονα σου, περισσότερο από ότι τα δικά σου ζητήματα.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Ταύρο σε προτρέπει να μην είσαι περίεργος/η με θέματα που δεν σε αφορούν και να κρατήσεις μία διακριτική στάση ακόμα και αν θες να «εισβάλεις» σε αυτά από αγάπη.  Λίγο αργότερα το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη μπορεί να φέρει ένα πολύ ευχάριστο νέο από κάποιο συνεργάτη σου ή από το/η σύντροφό σου.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το ταίρι σου αρκεί να  μην υπερβείς τα όρια και μην αρχίσεις να ρωτάς προσωπικά του ζητήματα που δεν  αφορούν τη σχέση σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα είναι η τυχερή σου καθώς θα δώσει από την αρχή τα θετικά της δείγματα.


 

Καρκίνος

 

Σήμερα  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η σχετικά με τα έξοδα καθώς ενδέχεται να είναι περισσότερα από τα έσοδα και αυτό θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό.  Προσπάθησε να αποφύγεις κάποια που μπορείς, γιατί η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα δείχνει πως είναι πιθανόν να  χρειαστεί επαναυπολογισμός σχετικά με το ταμείο σου.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να φέρει συζητήσεις μεταξύ φίλων οι οποίες όμως θα σε εκνευρίσουν για αυτό αν δεν είσαι έτοιμος/η να ακούσεις μία διαφορετική γνώμη από τη δική σου μην ανοίξεις συγκεκριμένα θέματα.  Λίγο αργότερα το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη θα δημιουργήσει πολύ ευνοϊκές συγκυρίες για  να τακτοποιήσεις ένα εργασιακό σου ζήτημα.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το ταίρι σου αρκεί να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις που αφορούν και τους δυο σας, εξαιτίας της υπερβολής με την οποία θα σκέφτεσαι κάποια κοινά σας ζητήματα.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία  θα είναι ο λόγος που θα ανέβει η αυτοπεποίθησή σου.

 

Λέων

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί την ανάγκη να δεις κάποια ζητήματα τα οποία σε αφορούν άμεσα, ιδιαίτερα αν αυτά  απορρέουν από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Ταύρο σου εφιστά την προσοχή σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα καθώς είναι πολύ πιθανόν να  δημιουργηθεί το κατάλληλο έδαφος για εντάσεις.  Λίγο αργότερα το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη θα φέρει τύχη στα ερωτικά και στα αισθηματικά σου ζητήματα!  Η ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή για αυτά και δεν αποκλείεται αν ανήκεις στους ελεύθερους να ξεκινήσεις σήμερα κιόλας μία νέα σχέση.

 

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να μην αφήσεις τα τσιμπήματα ζήλιας να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σου προς εκείνον/η.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία δεν θα είναι απλά μία γνωριμία, αλλά πιθανόν να αποτελέσει το νέο σου έρωτα.


 

Παρθένος

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να τονίζει ζητήματα που σχετίζονται με παρελθοντικά γεγονότα με αποτέλεσμα να γίνεις αρκετά καχύποπτος/η ακόμα και με ζητήματα που σχετίζονται με το παρόν.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει υπερβολές στις ανησυχίες σου και όλο αυτό με τη σειρά του να σου δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση. Λίγο αργότερα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον Τοξότη μπορεί να φέρει ένα πολύ ευχάριστο νέο είτε από κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σου είτε από ένα ζήτημα που σχετίζεται με το σπίτι σου με την έννοια της ακίνητης περιουσίας.

 

Σήμερα δεν θα πρέπει να αφήσεις τις ανησυχίες σου να γιγαντωθούν καθώς θα προκαλέσουν εκνευρισμό σε εσένα ο οποίος με τη σειρά του θα προκαλέσει εκνευρισμό και στο/η σύντροφό σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  απόφυγε τις υπερβολές  προς κάποιον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει και μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.

 

Ζυγός

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και τονίζει ζητήματα που σχετίζονται με συναδέλφους, φίλους αλλά και ανθρώπους που συναναστρέφεσαι μαζί τους σε μία ομάδα.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Ταύρο σε καλεί να είσαι πολύ προσεκτικός/η κατά τις συζητήσεις με τους άλλους καθώς μπορεί να δημιουργηθούν αφορμές για εντάσεις.  Λίγο αργότερα το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη θα φέρει ακόμα περισσότερους ανθρώπους γύρω σου τους οποίους θα καταφέρεις να «μαγέψεις» με τις ιδέες, τις απόψεις και τα πιστεύω σου.  Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις και νέες τυχερές γνωριμίες.

                                                                                                  

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να δεις το/η σύντροφό σου περισσότερο σαν φίλο/η σου, όμως αυτό θα είναι δίκοπο μαχαίρι και σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως είναι  πάνω από όλα ταίρι σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλές νέες γνωριμίες σήμερα.


 

Σκορπιός

 

Σήμερα τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν κατά κύριο λόγο καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και θα τα φέρει  στο προσκήνιο.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Ταύρο δείχνει πως ενδέχεται να υπάρξει σύγκρουση καθώς οι ιδέες των ανθρώπων που συνεργάζεσαι μαζί του σε επαγγελματικό επίπεδο θα απέχουν έτη φωτός από τις δικές σου.  Προσπάθησε να κάνεις διάλογο και όχι μονόλογο και μην αφήσεις το πείσμα σου να  πάρει αποφάσεις. Λίγο αργότερα το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη μπορεί να φέρει ένα πολύ ευχάριστο νέο το οποίο θα συνδυάζει επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα.

 

Σήμερα παρόλο που δεν θα έχεις αρκετό χρόνο να διαθέσεις στο/η σύντροφό σου θα έχεις την ευκαιρία να  περάσεις ποιοτικό χρόνο μαζί του/ης και να κερδίσεις τελικά την καρδιά του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει στο επαγγελματικό σου περιβάλλον όμως γρήγορα θα εξελιχθεί σε προσωπικό επίπεδο.

 

Τοξότης

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να αναζητήσεις τρόπους να ξεφύγεις από τα στενά όρια της καθημερινότητας και να αφιερώσεις χρόνο σε κάτι που σε βοηθά να χαλαρώσεις και να αφήσεις το μυαλό σου να ταξιδέψει.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Ταύρο μπορεί να φέρει κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις οι οποίες αρχικά θα σε εκνευρίσουν, όμως είναι στο χέρι σου να τις διευθετήσεις χωρίς να εκνευριστείς.  Λίγο αργότερα το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως η πληθωρική σου παρουσία θα κερδίσει τις εντυπώσεις οπουδήποτε και αν βρεθείς.

 

Σήμερα δεν αποκλείεται  να πάρεις την απόφαση με το/η σύντροφό σου να κάνετε ένα ταξίδι καθώς και μόνο στη σκέψη η διάθεσή σας θα ανέβει.  Αν είσαι ελεύθερος/η  επιδίωξε να συναντηθείς με κάποιον/α που σου αρέσει και άσε τα υπόλοιπα στο Θεό της τύχης!


 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που σχετίζονται με χρήματα,  επιχειρηματικά σχέδια αλλά και οι οικονομικές συναλλαγές  που αφορούν τρίτους.  Το  τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο δείχνει πως αποφάσεις που θα παρθούν με κυρίαρχο το πείσμα σου δεν θα βοηθήσουν καθόλου το ταμείο σου.  Λίγο αργότερα το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη θα σε προφυλάξει ακόμα και χωρίς να το καταλάβεις από λάθος συμφωνίες και λάθος αποφάσεις έστω και την τελευταία στιγμή.  Βέβαια  καλό θα ήταν  να μην αφεθείς σε αυτό και να μην πάρεις ρίσκο.

 

Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα δοτικός/η προς το/η σύντροφό σου και αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνεις προκειμένου να κερδίσεις  την προσοχή του/ης  και τα συναισθήματά του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η  το να ρισκάρεις σε μία κατάσταση με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει θα είναι δίκοπο μαχαίρι σήμερα.

 

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να τονίζει ζητήματα που σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες.  Σήμερα είναι μία ημέρα που θα σε ωθήσει να λύσεις  κάποιες εκκρεμότητες που έχεις αφήσει σε θέματα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, όμως το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Ταύρο δείχνει πως  κάποιες από αυτές μπορεί να σε εκνευρίσουν.  Προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα σε σχέσεις και συνεργασίες για να μη βρεθείς εκτεθειμένος/η. Λίγο αργότερα το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη δείχνει πως θα περάσεις ένα πολύ καλό απόγευμα καθώς θα έχεις την ευκαιρία να συναντηθείς με κάποιο φίλο σου και να τα πείτε.

 

Σήμερα επεδίωξε να δεις το/η σύντροφό σου κατά το δεύτερο μισό της ημέρας καθώς όσο περνούν οι ώρες  θα είναι πιο εύκολο να βρεις και τον ελεύθερο χρόνο αλλά και τη διάθεση που θέλεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανό να προκύψει ένα πολύ ευχάριστο νέο σχετικά με τα αισθηματικά σου ζητήματα.


 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να φέρνει στο προσκήνιο δουλειές, υποχρεώσεις και κάποιες μικρές δουλειές της καθημερινότητας οι οποίες δεν είναι δύσκολες είναι όμως επίμονες και κουραστικές.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Ταύρο δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν ζητήματα αν χάσεις την ψυχραιμία σου καθώς θα δημιουργηθούν εύκολα εντάσεις, ιδιαίτερα στο εργασιακό σου περιβάλλον.  Κράτησε μία χαλαρή στάση απέναντι σε οτιδήποτε νιώθεις πως σε πιέζει καθώς αυτό είναι τρόπος αυτοπροστασίας.  Λίγο αργότερα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον Τοξότη μπορεί να φέρει ένα πολύ καλό νέο ή μία ανταμοιβή από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

 

Σήμερα προτίμησε το δεύτερο μισό της ημέρας για να δεις το/η σύντροφό σου καθώς τότε θα είναι πιο εύκολο να ανακτήσεις την καλή σου διάθεση και να περάσετε όμορφες στιγμές παρέα. Αν είσαι ελεύθερος/η  είναι πιθανόν να μην περιμένεις ένα φλερτ στο εργασιακό σου περιβάλλον, όμως θα προκύψει!

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!