GOSSIP

Πολλοί μιλούν για "σύννεφα" στο γάμο του Νότη Σφακιανάκη

Μετά το σάλο που προκάλεσε η ανακοίνωση της Πάολα πως σταματά τη συνεργασία της με το Νότη Σφακιανάκη, νέο δημοσίευμα αποκαλύπτει πως ο γνωστός τραγουδιστής αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στο γάμο του και δίνει μια άλλη διάσταση στα όσα ακούστηκαν για την κόντρα του με την Πάολα.

Θυμίζουμε πως η Πάολα στην ανακοίνωσή της είχε αναφέρει πως δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο "τη συμπεριφορά και τις “ιδιοτροπίες” του κυρίου Σφακιανάκη" .


Μετά πληθώρα δημοσιευμάτων και τηλεοπτικών ρεπορτάζ αποκάλυψαν πως οι δυο καλλιτέχνες είχαν από την αρχή κάποια προβλήματα στη συνεργασία τους, αλλά ο καβγάς ξέσπασε όταν ο Νότης, που μάθαμε πως είχε σουίτα στο νυχτερινό μαγαζί και πως εκεί διέμενε και όταν τελείωνε το πρόγραμμα, για να μην οδηγεί χαράματα μέχρι το σπίτι του, ενοχλήθηκε από τη φασαρία που έκανε η Πάολα και οι φίλοι της στα καμαρίνια.


Τώρα όμως νέο δημοσίευμα, εξηγεί πως ο Νότης, δεν έμενε απλά κάποια βράδια στη σουίτα στο Gazi Live, αλλά πως εκεί μένει μόνιμα, γιατί αντιμετωπίζει προβλήματα στο γάμο του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο τραγουδιστής ζει μόνιμα τους τελευταίους τρεις μήνες σε πολυτελές διαμέρισμα που άνηκε στην επιχείρηση και βρίσκεται ακριβώς πάνω από το καμαρίνι του.Όπως διαβάζουμε στο ίδιο δημοσίευμα, ο λόγος για τον οποίο συνεχίζει να παραμένει εκεί παρά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων, είναι ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με τη σύζυγο του Κίλι.

Οι δύο τους δεν επιθυμούν να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική τους ζωή και σπάνια μιλάνε για την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο τραγουδιστής δεν μένει στο διαμέρισμα για να μην οδηγεί ξημερώματα μέχρι την Βάρκιζα που είναι το σπίτι που, αλλά γιατί όπως φαίνεται υπάρχουν σύννεφα στο γάμο του.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!