GOSSIP

Η Πάολα διακόπτει τη συνεργασία της με το Νότη Σφακιανάκη - Δείτε τι είπε

Την απόφαση της να αποχωρήσει από το μουσικό σχήμα με το Νότη Σφακιανάκη, ανακοίνωσε η Πάολα μέσω social media και μίλησε και για τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, πετώντας... καρφιά για τη συμπεριφορά του Νότη.

Η γνωστή τραγουδίστρια, αποφάσισε να αποχωρήσει από το σχήμα, λίγες μόνο εβδομάδες πριν το προγραμματισμένο φινάλε των εμφανίσεων που έκανε στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη στο Γκάζι Live και έκανε λόγο για  “ιδιοτροπίες” του κυρίου Σφακιανάκη που την ανάγκασαν να πάρει αυτή την απόφαση.


Συγκεκριμένα έγραψε: "Με μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αποχωρώ από το Γκάζι Live δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης, παρόλη τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που συνεχίζει να έχει. Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τη συμπεριφορά και τις “ιδιοτροπίες” του κυρίου Σφακιανάκη. Είναι η πρώτη (και ελπίζω η τελευταία) φορά που δεν τελειώνω μία σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη και χαρούμενη για όσα πέρασα μαζί του... Ευχαριστώ την επιχείρηση Μαροσούλη για την άψογη συνεργασία και όλη την αγάπη και τη στήριξη που μας έδωσε και τους 120 εργαζόμενους που είναι πλέον 120 νέοι φίλοι μου!"

 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@paola_official__) on Mar 9, 2019 at 9:15am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!