ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 7 Μαρτίου 2019

Σήμερα θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος/η στο ημερήσιο πλάνο σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν ραντεβού με συνεργάτες ή επαγγελματικά ζητήματα τα οποία δεν είχες υπολογίσει. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή δεν θα  είναι βοηθητική στην επικοινωνία και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξεις, ώστε να μην παρεξηγηθούν τα λόγια σου ιδιαίτερα αν έχεις κάποιο ραντεβού επαγγελματικής φύσεως. 

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να έχεις μία τάση να κρατήσεις μυστικές τις επόμενες κινήσεις σου σε κάθε τομέα.  Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος.  Είναι πολύ πιθανό η σκέψη σου να γυρίσει πίσω σε αυτά ή είναι πιθανόν εκείνα να βρουν τρόπο να επανέλθουν στο προσκήνιο.  Απόφυγε πισωγυρίσματα σε καταστάσεις που ξέρεις πως ανήκουν πίσω, ιδιαίτερα αν αυτές σχετίζονται με τον αισθηματικό τομέα.  Επίσης θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να υπάρχουν  αρκετά λόγια τα οποία θα προκαλέσουν σύγχυση στα ζητήματα που σε απασχολούν.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να αποφύγεις να κάνεις αναδρομή σε πράγματα του παρελθόντος και δη σε πράγματα που σε είχαν  στεναχωρήσει στο παρελθόν.  Αν είσαι ελεύθερος/η  σκέψου προσεκτικά πριν δώσεις ξανά μία ευκαιρία σε κάποιο πρόσωπο που θα γυρίσει στη ζωή σου.


 

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς και σε παρακινεί να δεις αγαπημένους σου φίλους,  να περάσεις χρόνο σε ένα σύλλογο ή μία ομάδα με την οποία ασχολείσαι ή να παρακινήσεις  αγαπημένους σου ανθρώπους να ασχοληθείτε με μία  συλλογική δραστηριότητα.  Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή δείχνει πως αυτά που θέλεις θα είναι δύσκολο να τα πραγματοποιήσεις σήμερα, καθώς  θα υπάρξουν  κάποια προβλήματα στην επικοινωνία. Να θυμάστε πως όσο περισσότερες συζητήσεις ανοίξεις σήμερα τόσο πιο δύσκολο θα είναι να βγεις αλώβητος/η από αυτές.  Κράτησε μικρό καλάθι καθώς η ήμερα μπορεί να δημιουργήσει επικοινωνιακά μπερδέματα και παρανοήσεις, οι οποίες θα  δημιουργήσουν περίεργο κλίμα ιδιαίτερα  μεταξύ φίλων.

 

Σήμερα  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η όσον αφορά τον τρόπο που θα επικοινωνήσεις στο/η σύντροφό σου οτιδήποτε καθώς η παρουσία του ανάδρομου Ερμή μπορεί να φέρει παρανοήσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να διευθετήσεις ένα αισθηματικό σου ζήτημα μόνος/η σου και μη ζητήσεις τη συνδρομή κάποιου φίλου σου.


 

Δίδυμοι

Σήμερα θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα η δουλειά σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς θα φέρει ζητήματα καριέρας στο προσκήνιο. Η ημέρα δεν θα είναι δοτική, για αυτό καλό θα ήταν να  κρατήσεις μία πιο χαλαρή στάση όσον αφορά τέτοιου είδους ζητήματα και να περιμένεις.  Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή δείχνει πως μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο κάποια γεγονότα που είχαν συμβεί στο επαγγελματικό σου περιβάλλον κατά το παρελθόν.  Αν δεν υπάρχει λόγος μην εμπλακείς ούτε καν σε συζητήσεις που τα αφορούν, καθώς θα είναι εύκολο να ειπωθούν πράγματα τα οποία θα μεταφραστούν αλλιώς.

 

Σήμερα καλό θα ήταν να μη μεταφέρεις ζητήματα που σχετίζονται με τη σχέση σου και το/η σύντροφό σου εντός του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος καθώς μπορεί να γίνουν η αιτία για «συζητήσεις».  Αν είσαι ελεύθερος/η  απόφυγε τις στενές επαφές με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει  καθώς όσο λιγότερα πεις σήμερα, τόσο μικρότερες οι πιθανότητες να παρεξηγηθείς.


 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να συναντήσεις κόσμο και να βγεις μία βόλτα παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους.  Οτιδήποτε και αν κάνεις σήμερα θα πρέπει να έχεις κατά νου πως η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα στην επικοινωνία. Εσύ αυτό που μπορείς να κάνεις από την μεριά σου είναι να είσαι ξεκάθαρος/η με τα λόγια σου και να μη μιλάς με υπονοούμενα ή να μην πετάς σπόντες γιατί σίγουρα θα παρεξηγηθείς.  Αν έχεις στο άμεσο πλάνο ένα ταξίδι, έλεγξε τις λεπτομέρειες για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να μην αναλωθείτε σε θέματα που αφορούν τρίτους,  καθώς αυτά θα είναι ικανά για να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις μεταξύ σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία  χρειάζεται  ξεκάθαρες συζητήσεις.


 

Λέων

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις μία ανεξήγητη νοσταλγία για ανθρώπους που υπήρξαν μαζί σου κατά το παρελθόν καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς θα φέρει αναμνήσεις.  Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή δείχνει πως αυτές οι αναμνήσεις μπορεί να γίνουν αφορμή για να επιδιώξεις να ανακτήσεις ξανά την επαφή με κάποιο πρόσωπο που  είχες μία σχέση  παλαιότερα.  Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς πάνω σε συναισθηματική υπερχείλιση μιας στιγμής, μπορεί να κάνεις κάτι το οποίο θα μετανιώσεις.  Σκέψου καλά αν όντως υπάρχει κάποιος άνθρωπος που θα ήθελες να έχεις ξανά δίπλα σου και μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις.

 

Σήμερα είναι  πιθανόν να ξεκινήσεις να θυμάσαι ζητήματα του παρελθόντος και αυτά θα είναι δίκοπο μαχαίρι καθώς είτε θα σε απομακρύνουν είτε θα σε φέρουν πολύ κοντά με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία  γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα μπορεί να σου λέει πράγματα τα οποία θα σε μπερδέψουν.

 

 

Παρθένος

Σήμερα θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος/η στο ημερήσιο πλάνο σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν ραντεβού με συνεργάτες ή επαγγελματικά ζητήματα τα οποία δεν είχες υπολογίσει. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή δεν θα  είναι βοηθητική στην επικοινωνία και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξεις, ώστε να μην παρεξηγηθούν τα λόγια σου ιδιαίτερα αν έχεις κάποιο ραντεβού επαγγελματικής φύσεως.  Η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέα ανοίγματα ούτε για σημαντικές συζητήσεις καθώς θα υπάρξει μία γενικότερη ασυνεννοησία.  Να θυμάσαι πως όσο λιγότερα πεις τόσο πιο εύκολο θα είναι να ξεγλιστρήσεις από τις παρεξηγήσεις.

 

Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με το/η σύντροφό σου εξαιτίας μίας λάθους συνεννόησης που θα έχετε μεταξύ σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα επικοινωνιακό λάθος μπορεί να φέρει μία παρεξήγηση μεταξύ εσένα και αυτού/ης που σου αρέσει, για αυτό θα πρέπει να είσαι φειδωλός/η  τα λόγια.


 

Ζυγός

Σήμερα τα εργασιακά σου ζητήματα θα είναι τα πρώτα που θα σε απασχολήσουν καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς θα τα κάνει ιδιαίτερα σημαντικά.  Η προσήλωση με την οποία θα τα δεις, θα σε βοηθήσει να ξεμπερδεύεις μαζί τους όμως την ίδια στιγμή ενδέχεται να σου δημιουργήσει και άγχος σχετικά με αυτά.  Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή θα δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες ιδιαίτερα  αν στις δουλειές και στις εργασιακές υποχρεώσεις που έχεις εμπλέκονται και άλλα άτομα.  Αν μπορείς σήμερα να αποφύγεις σημαντικά ζητήματα γραφειοκρατικής φύσεως απόφυγε τα, διαφορετικά φρόντισε να είσαι  πολύ συγκεντρωμένος/η κατά τη διεκπεραίωσή τους.

Σήμερα αρκεί μία δουλειά της καθημερινότητας για να παρεξηγηθείς με το/η σύντροφό σου  λόγω λάθους συνεννόησης.  Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα  δεν θα βοηθήσει να εξελιχθεί μία νέα γνωριμία, καθώς είναι πολύ πιθανόν να μην έχεις καθόλου χρόνο λόγω υποχρεώσεων.

 

 

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και  ευνοεί οτιδήποτε σου προσφέρει χαρά.  Μία καλλιτεχνική δραστηριότητα είναι ο καλύτερος τρόπος για να περάσεις τον ελεύθερο σου χρόνο σήμερα προκειμένου να μπορέσεις και να χαλαρώσεις αλλά και να εκφραστείς μέσα από αυτή.  Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή δείχνει πως ένα ζήτημα του παρελθόντος -πιθανόν να σχετίζεται με μία ερωτική σου σχέση- θα έρθει ξανά στο παρόν έστω και σαν σκέψη.  Επίσης είναι πιθανόν να προκληθούν κάποιες  επικοινωνιακές δυσκολίες σε περίπτωση που έχεις κανονίσει μία έξοδο με φίλους, για αυτό επιβεβαίωσε πριν ξεκινήσεις.

 

Σήμερα είναι πιθανόν να γίνεις αρκετά εγωκεντρικός/η και σε συνδυασμό με την δύσκολη επικοινωνία που θα υπάρχει, μπορεί να προκληθούν προβλήματα στη σχέση με το/η σύντροφό σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρος/η αν προκύψει μία συζήτηση με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.


 

Τοξότης

 

Σήμερα αν το πρόγραμμά σου δεν είναι πολύ φορτωμένο με δουλειές και υποχρεώσεις προτίμησε να μείνεις στο σπίτι σου, καθώς σίγουρα υπάρχουν κάποιες δουλειές και εκεί με τις οποίες δεν έχεις ασχοληθεί ακόμα.  Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή δείχνει πως μπορεί να προκύψουν κάποια ζητήματα που αφορούν δουλειές που σχετίζονται με το σπίτι σου. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε περίπτωση που στείλεις ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου να τακτοποιήσει μία δική σου υποχρέωση και βεβαιώσου πως έχει κατανοήσει τις λεπτομέρειες αυτής.

 

Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με το/η σύντροφο σου καθώς θα έχεις την τάση να του/ης κάνεις παράπονα για πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν.  Αν είσαι ελεύθερος/η απόφυγε να βγάλεις λάθος συμπεράσματα για κάποιον/α που σε ενδιαφέρει μόνο και μόνο επειδή θα τον/ην συγκρίνεις με κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος.

 

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και σου δημιουργεί την ανάγκη να επικοινωνήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί  σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.  Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή δείχνει πως αυτό το εγχείρημα θα είναι ριψοκίνδυνο σήμερα καθώς είναι  πιθανόν οι κουβέντες να δημιουργήσουν παρανοήσεις και ενδεχομένως παρεξηγήσεις στον περίγυρό σου.  Σε περίπτωση που έχεις κανονίσει να  κάνεις μία βόλτα στα μαγαζιά προκειμένου να αγοράσεις κάτι θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός/η ώστε να μην πάρεις κάτι το οποίο θα είναι ελαττωματικό.

 

Σήμερα  αν δεν θέλεις να υπάρξουν παρεξηγήσεις μεταξύ εσένα και του/ης συντρόφου σου προσπάθησε να μη μεταφέρεις απόψεις τρίτων που αφορούν τη σχέση σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η  το «χαλασμένο τηλέφωνο» μπορεί να  παγώσει τη σχέση με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.


 

Υδροχόος

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η όσον αφορά τη διευθέτηση ζητημάτων που σχετίζονται με χρήματα, λογαριασμούς και τέτοιου είδους υποχρεώσεις.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σε προτρέπει να ασχοληθείς με αυτά, όμως η σύνοδος που  σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή είναι αποτρεπτική.  Είναι πιθανόν να ξεχάσεις απλήρωτο κάποιο λογαριασμό ή να πας να τον πληρώσεις και να έχεις ξεχάσει  τα χρήματα στο σπίτι!  Η ημέρα δεν ενδείκνυται για υλοποιήσεις μεγάλων σχεδίων καθώς ακόμα και για τα πιο απλά πρακτικά ζητήματα, θα πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος/η  για να μπορέσεις να τα φέρεις εις πέρας.

 

Σήμερα είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και στο/η σύντροφό σου και αν δεν θέλεις να πάρουν έκταση προσπάθησε να  μην τις εκλάβεις ως αφορμή για να αρχίσεις να θυμάσαι πράγματα που είχε κάνει και σε είχαν πειράξει στο παρελθόν.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία μπορεί να σε μπερδέψει με τα θέλω της και αυτό θα είναι ένας καλός λόγος για να δεις αν τελικά θέλεις εσύ.


 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα καθώς από τη μία είναι πιθανόν να είσαι πολύ χαρούμενος/η ακόμα και χωρίς ιδιαίτερο λόγο και από την άλλη κάτι μπορεί να σκεφτείς και η διάθεσή σου να αλλάξει άρδην.  Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή δείχνει πως δεν είναι καλή ιδέα να αρχίσεις να σκέφτεσαι ζητήματα του παρελθόντος, κυρίως ζητήματα που αφορούν μία προσωπική σου σχέση.  Επικεντρώσου στο παρόν καθώς είναι αυτό που έχεις τώρα και είναι στο μόνο που μπορείς να επέμβεις.  Η ημέρα μπορεί να φέρει μία παρεξήγηση με κάποιους συνεργάτες σου για αυτό προσπάθησε να είσαι  μετρημένος/η  σε αυτά που θα πεις.

Σήμερα είναι πιθανόν να  έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα που σε απασχολούσαν κατά το παρελθόν και σχετίζονται και με το ταίρι σου. Προσπάθησε να τα επιλύσεις χωρίς όμως να κάνεις τα λάθη του παρελθόντος.  Αν είσαι ελεύθερος/η και θέλεις να προσεγγίσεις ξανά ένα πρόσωπο με το οποίο ήσουν μαζί, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να το κάνεις.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!