ΖΩΔΙΑ

Οι περισσότεροι ταλαντούχοι σεφ ανήκουν σε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

Σύμφωνα με την αστρολογία μερικά ζώδια, έχουν την τάση όχι μόνο να αγαπούν την μαγειρική, αλλά όταν αποφασίσουν να ασχοληθούν με το κεφάλαιο "φαγητό" είναι τόσο δημιουργικοί που καταλήγουν να είναι... master chefs στη κουζίνα!

Και αυτό το επιβεβαιώνουν και τα στατιστικά στοιχεία, αφού η πλειονότητα των διάσημων σεφ του κόσμου, ανήκουν σε κάποιο από αυτά τα 4 ζώδια
 

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι μάγειρες με τα όλα τους. Αγαπούν το φαγητό και θα ετοιμάσουν πιάτα που θα χορτάσουν τους φιλοξενούμενούς τους, οι οποίοι θα ενθουσιαστούν με την τέχνη τους.

 

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι από μικροί ήταν δίπλα σε όποιον μαγείρευε στην κουζίνα. Εβλεπαν, μύριζαν και διάβαζαν με προσοχή τη συνταγή. Οταν μεγάλωσαν, η κουζίνα έγινε από τα αγαπημένα τους μέρη στο σπίτι και με μεράκι φτιάχνουν από αλμυρά μέχρι γλυκά.

 

Αιγόκερως

Η σχέση τους με την κουζίνα είναι μοναδική. Ακόμη και εάν δεν πεινάτε θα σας ταΐσουν κάτι ελαφρύ, το οποίο θα είναι πεντανόστιμο.

 

Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι αυτοί που τολμούν να πειραματιστούν στην κουζίνα. Θα σας προσκαλέσουν για να δοκιμάσετε μια μεξικανική συνταγή, που μπορεί κανείς άλλος να μην έφτιαχνε. 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!