GOSSIP

To Beverly Hills επιστρέφει στην tv με τους ίδιους πρωταγωνιστές

Η τηλεοπτική σειρά Beverly Hills 90210 σημείωσε τεράστια επιτυχία τη δεκαετία του 90 και έμεινε στην ιστορία ως μια από τις πιο επιτυχημένες teen σειρές όλων των εποχών.

Και έκτοτε η συγκεκριμένη σειρά ξαναγυρίστηκε με νέους πρωταγωνιστές, αλλά δεν γνώρισε την ίδια επιτυχία και τώρα μαθαίνουμε πως σύντομα το Beverly Hills 90210 θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη με τους ΙΔΙΟΥΣ πρωταγωνιστές που γνωρίσαμε στην αρχική εκδοχή της σειράς.


Η νέα σειρά θα περιλαμβάνει έξι επεισόδια και θα προβληθεί από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox και σε αυτή η σταρ της παλιάς σειράς θα παίζουν τους ίδιους χαρακτήρες αλλά... με υπερβολή και στη ουσία θα διακωμωδούν τους ρόλους που τους έκαναν διάσημους.


Μέχρι στιγμής το OK έχουν πει οι Jennie Garth, Jason Priestley, Tori Spelling, Ian Ziering, Brian Austin Green και Gabrielle Carteris.

 ενώ άγνωστο παραμένει το αν δεχτεί να συμμετάσχει και η Shannen Doherty (η τηλεοπτική... Μπρέντα) αλλά και ο Luke Perry (ο Ντύλαν) ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό εγκεφαλικό.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!