GOSSIP

O διάσημος ηθοποιός Luke Perry νοσηλεύεται με εγκεφαλικό

Σοκ έχει προκαλέσει στο Χόλιγουντ, το γεγονός πως ο διάσημος ηθοποιός Luke Perry, υπέστη εγκεφαλικό και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Ο 52χρονος σταρ, που έγινε διάσημος ως ένας από τους πρωταγωνιστές της θρυλικής teen σειράς της δεκαετίας του 90 "Beverly Hills 90210" και τώρα πρωταγωνιστεί στη σειρά του Netflix "Riverdale" (υποδύεται τον πατέρα του βασικού πρωταγωνιστή της σειράς Archie) μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού.


Σύμφωνα με το ΤMZ, ασθενοφόρο έσπευσε στο σπίτι του στην Καλιφόρνια το πρωί της Τετάρτης, μετά από κλήση που δέχτηκαν οι Αρχές από το σπίτι του στην Καλιφόρνια και ο σταρ μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται "κρίσιμη" και παρακολουθείται από το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου.


Στο πλευρό του έσπευσαν πολλοί διάσημοι φίλοι του, ενώ η ηθοποιός Shannen Doherty, με την οποία ο Perry συμπρωταγωνιστούσε στη σειρά Beverly Hills, 90210 φαίνεται πως έστειλε ένα μήνυμα συμπαράστασης, ανεβάζοντας μια κοινή τους φωτογραφία από όταν ήταν τηλεοπτικό ζευγάρι.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My friend. Holding you tight and giving you my strength. You got this.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on Feb 28, 2019 at 8:49am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!