ΖΩΔΙΑ

Ο μήνας Μάρτιος θα επηρεάσει τη ζωή πολλών ζωδίων

O πρώτος μήνας της 'Άνοιξης έχει αρκετές σημαντικές όψεις και κινήσεις πλανητών και σύμφωνα με την αστρολογία θα επηρεάσει πολλά ζώδια, είτε θετικά είτε αρνητικά.

Η Αφροδίτη, την 1/3, 6:45 μμ, περνά στον επαναστάτη και ασυμβίβαστο Υδροχόο καλώντας πρωτίστως τους εκπροσώπους του συγκεκριμένου ζωδίου, αλλά και εσάς, Λέοντες, Σκορπιούς και Ταύρους να αλλάξετε τροπάρι στα αισθηματικά σας και να απελευθερωθείτε από ταμπού και προκαταλήψεις. Να γίνετε αυθόρμητοι, ειλικρινείς, να αναδείξετε τη διαφορετικότητα του στιλ και του χαρακτήρα σας και να μη διστάσετε να ενδώσετε σε έναν έρωτα, ακόμα κι αν ξεφεύγει τελείως από τα στάνταρ σας. Εσείς Ζυγοί και Κριοί μπορείτε να πανηγυρίσετε, αφού ξεχνάτε επαγγελματικές και οικογενειακές σκοτούρες και ρίχνεστε στα ξενύχτια και τους έρωτες. Δίδυμοι και Τοξότες θα γνωρίσετε κόσμο πολύ και ιδιαίτερο, ίσως κάνετε κι ένα ταξιδάκι, ενώ Καρκίνοι και Αιγόκεροι να είστε σε εγρήγορση γιατί η λίμπιντό σας θα χτυπήσει κόκκινο, ενδεχομένως να πάρετε και κάποια χρήματα. Στις 26/3, 9:44 πμ, θα περάσει στο ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων, ενισχύοντας τον ρομαντισμό, τα ευγενή αισθήματα και τον έρωτα σε κάθε του μορφή, μελώνοντας πρώτα τα Ψαράκια που θα συγκεντρώσουν όλη την προσοχή πάνω τους, αλλά και Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες που θα σκύψουν με μεγαλύτερη ευαισθησία στα προβλήματα και τις ανάγκες των προσώπων του περιβάλλοντός τους. Ευνοημένοι οικονομικά και ερωτικά θα είναι και οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

-Ο Ερμής, για πρώτη φορά μέσα στο 2019, θα αρχίσει να μειώνει την ταχύτητά του στις 4/3, δηλαδή θα είναι σε στάση και από τις 6/3 έως τις 29/3 θα είναι ανάδρομος στους Ιχθύς, προκαλώντας διάφορα ευτράπελα αλλά και σημαντικότερα προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σε σας τα Ψάρια, αλλά και σε Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες. Κάποια στιγμή θα νομίζετε ότι μιλάτε διαφορετική γλώσσα και δε σας καταλαβαίνουν στην οικογένεια, στη σχέση ή τη δουλειά σας, ενώ μπερδέματα και λάθη συνεννόησης ή σε πρακτικό επίπεδο θα κάνουν τη ζωή σας αρκετά δύσκολη. Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι, αν περιμένετε να κλείσετε μια συμφωνία, επένδυση, να πάρετε χρήματα ή να προχωρήσει μια ερωτική σας υπόθεση, καλό κουράγιο! Καθυστερήσεις, αναβολές, ακυρώσεις, μπερδέματα και βλάβες ή υπολειτουργία του εξοπλισμού, του μέσου μεταφοράς ή επικοινωνίας σας θα έχετε κι εσείς Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί κι Αιγόκεροι. Καινούργιες αγορές και συζητήσεις αναβάλλονται για όλους μέχρι τέλος του μήνα!

-Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 6/03,19:05 μμ, στις 15° 47’ των Ιχθύων, καλώντας Ιχθύες, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες να βγάλουν λίγο παραπάνω συναίσθημα, να αντιμετωπίσουν με ευαισθησία και υποστηρικτική διάθεση θέματα και ανάγκες των αγαπημένων προσώπων και να κάνουν μια καινούργια αρχή στα προσωπικά, τα επαγγελματικά, τα οικογενειακά και τις σχέσεις τους. Μην ξεχνάτε ότι χρειάζεται να αδειάσετε το χώρο από το παλιό και φθαρμένο, προκειμένου να μπει το νέο! Μην φοβηθείτε, λοιπόν, να κλείσετε τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν σας και να κάνετε μια καινούργια αρχή, θα χρειαστεί ωστόσο να περιμένετε μέχρι το τέλος του Μαρτίου, αφού κάθε τι νέο, ελέω ανάδρομου Ερμή δεν συνιστάται. Μπορεί όμως να κάνετε τα σχέδιά σας, να οραματιστείτε το μέλλον σας και να μπαίνετε σιγά-σιγά στο mood, ώστε να είστε πανέτοιμοι να τα ξεκινήσετε όλα την κατάλληλη στιγμή. Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα νιώσετε πιο έντονα την ανάγκη για μια ζεστή αγκαλιά, κάποιο πρόσωπο που θα μπορεί να σας αγγίξει σε βάθος την καρδιά και θα σας μεταφέρει την θετική ενέργεια και αισιοδοξία του και προς αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθείτε ερωτικά. Τόσο όμως εκεί, όσο και στα οικονομικά σας, κινδυνεύετε να πλανηθείτε, οπότε να είστε επιφυλακτικοί.

-Αυτό ήταν αγαπημένοι Ταύροι! Το διάλειμμα έλαβε τέλος! Στις 6/3, 10:27 πμ ο Ουρανός εγκαταλείπει οριστικά το ζώδιο του Κριού και περνάει στο δικό σας, φέρνοντας μαζί του αρκετές εκπλήξεις, αλλαγές και ανατροπές σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και αναγκάζοντάς σας να κόψετε συνήθειες ετών και να αποκτήσετε μια διαφορετική προσέγγιση και νοοτροπία σε σημαντικά θέματα της προσωπικής σας ζωής. Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, προετοιμαστείτε για πολλές ανακατατάξεις, μεταρυθμίσεις, μετατροπές και απρόσμενες εξελίξεις, στο σπίτι, τις σχέσεις και τη δουλειά σας. Το σίγουρο είναι ότι πλέον τίποτα δε θα είναι σίγουρο ούτε θα μείνει όπως ήταν. Κι εδώ είναι που εσείς πρέπει να προλάβετε... το κακό, εκπλήσσοντας και αιφνιδιάζοντας, γιατί θα το υποστείτε από τους άλλους. Αιγόκεροι και Παρθένοι, ενδεχομένως να απελευθερωθείτε από ταμπού και κλισέ, να ρισκάρετε παραπάνω και χτυπήσετε... διαφορετικές πόρτες στα ερωτικά σας. Ακόμα και τα απίθανα μπορεί να συμβούν, αν είστε ανοιχτοί και δεκτικοί και κυρίως αν δεν κινείστε επί τούτου, αλλά αφήσετε το σύμπαν να λειτουργήσει, χωρίς να πιέζετε ή να αγωνιάτε για το τι μέλλει γεννέσθαι. Κριοί και Ζυγοί οι εκπλήξεις στα οικονομικά και τα σεξουαλικά σας θα είναι θεαματικές, είτε προς τα κάτω είτε προς τα πάνω, ανάλογα το πώς διαχειρίζεστε τα πράγματα. Καλή δύναμη!

-Με το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό στις 20/3, 23:58 μμ, έχουμε και την Εαρινή Ισημερία, σήμα κατατεθέν ότι η άνοιξη κατέφτασε γλυκιά και ευωδιαστή. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί κι Αιγόκεροι, γεμάτοι ενέργεια, ενθουσιασμό και ανάγκη για μια καινούργια αρχή, θα αναλάβετε δράση και να πάρετε τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα βελτιώσουν την προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή. Νέα εγχειρήματα και προοπτικές, τάσεις απελευθέρωσης και μαχητική-ανταγωνιστική διάθεση θα σας ωθούν ακόμα πιο μακριά και θα κρατούν στις επάλξεις. Κι εσείς όμως Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες ευνοείστε σε κοινωνικά ανοίγματα, γνωριμίες και έρωτες! Μειώστε όμως λίγο τον εγωισμό, τη βιασύνη και τις παρορμήσεις γιατί το παν είναι να εκμεταλλευτείτε τη δυναμική που αποκτάτε για να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες και να εξελιχτείτε, αλλά όλα τα παραπάνω μπορεί να σας κάνουν απρόσεκτους!

-Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 21/03, 04:43 πμ, στις 00° 09’ Ζυγού επηρεάζοντας κυρίως Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου σας. Θα πέσει άπλετο φως στις κρυφές πτυχές όλων των προσωπικών σας υποθέσεων και θα σας δοθεί μια σημαντική ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Θα αναγκαστείτε να βάλετε τέλος σε όλα τα κακώς κείμενα, στο οικογενειακό και επαγγελματικό σας περιβάλλον κι όπου δεν… πίπτει λόγος, θα πίπτει ράβδος, αφού θα συναντήσετε έντονες αντιδράσεις κι αντιστάσεις. Δυστυχώς όμως, χωρίς αυτή τη στάση, δε θα αλλάξουν τα πράγματα. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες τόσο στον οικονομικό όσο και τον ερωτικό τομέα θα διαπιστώσετε ότι αν δε βγείτε μπροστά και δε διεκδικήσετε αυτά που θέλετε, δε πρόκειται να τα πάρετε ποτέ.

-Μέχρι και τις 31/3, ο  Άρης θα συνεχίσει να μπουστάρει με δύναμη, αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση τον Ταύρο και να αναστατώνει τις σχέσεις, το οικογενειακό κι επαγγελματικό περιβάλλον των Σκορπιών, Λεόντων και Υδροχόων. Στις 9:12 πμ της 31ης Μαρτίου θα περάσει στους αεικίνητους Διδύμους, δίνοντας φτερά στα πόδια τόσο των εκπροσώπων του συγκεκριμένου ζωδίου, όσο και σε σας Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς.Για κάτι περισσότερο από ένα μήνα, η ενέργεια θα σας κατακλύσει, θα βομβαρδιστείτε σχεδόν από πολλές και ποικίλες πληροφορίες, ταυτόχρονα όμως θα ανοίξουν τόσα μέτωπα που θα τρέχετε και δε θα προλαβαίνετε να τα κλείσετε. Οι μετακινήσεις, οι επαφές σας, οι συναντήσεις και οι γραφειοκρατικές σας υποθέσεις θα αυξηθούν με γεωμετρική πρόοδο. Δε θα λείψουν όμως και τσακωμοί, διαφωνίες και ατυχήματα, γι’ αυτό μην υποτιμάται την εξυπνάδα άλλων, μην προσπαθήσετε να αποδείξετε ότι γνωρίζετε παραπάνω από οποιονδήποτε και κυρίως μην βιάζεστε γιατί είναι βέβαιο ότι θα σκοντάψετε. Ευνοημένοι θα είστε εσείς Υδροχόοι, Ζυγοί και Λέοντες όπου θα δραστηριοποιηθείτε, θα επεκταθείτε κοινωνικά και θα κάνετε ένα σωρό χρήσιμες (ή και άχρηστες για την ώρα) γνωριμίες που είτε θα κρατήσετε σε φιλικό επίπεδο είτε θα μετατραπούν σύντομα σε ερωτικές, όμως σε αυτόν τον τομέα μην περιμένετε σταθερότητα. Ταύροι και Σκορπιοί, το ίδιο ισχύει και για σας όσον αφορά στη σεξουαλική σας ζωή. Από την άλλη, είτε θα σας πιάσει καταναλωτική μανία είτε οι ανάγκες και κατ’ επέκταση τα έξοδά σας θα διπλασιαστούν, με αποτέλεσμα να ξοδεύετε ό,τι εισπράττετε. Ευτυχώς όμως δε θα ξεμείνετε τελείως!

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!