ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 25 Φεβρουαρίου 2019

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να τακτοποιήσεις και να ξεμπερδεύεις επιτέλους με εργασιακές υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό σε βοηθά πολύ.

Κριός

 

Σήμερα θα έχεις ισχυρό επικοινωνιακό πλεονέκτημα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό σε κάνει ιδιαίτερα διαισθητικό/η και σε συνδυασμό με την όψη τριγώνου με τον Ερμή από τους Ιχθύς σε κάνει και ιδιαίτερα επικοινωνιακό/η.  Εκμεταλλεύσου τα ταλέντα σου για να διευθετήσεις ένα ζήτημα που σχετίζεται με δημόσιους φορείς, επιχειρήσεις και τράπεζες, καθώς είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις να τα διευθετήσεις προς όφελός σου.  Σήμερα θα έχεις τον τρόπο να προσεγγίσεις ανθρώπους που  θέλεις κάτι από εκείνους και να καταφέρεις να επιτύχεις  αυτό που έχεις στο μυαλό σου.

 

Σήμερα είναι μία πολύ καλή και επικοινωνιακή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου και μία συζήτηση όχι μόνο θα σας φέρει κοντά, αλλά θα δημιουργήσει και ερωτική ατμόσφαιρα μεταξύ σας.  Αν  είσαι  ελεύθερος/η  ίσως  υπάρξει επικοινωνία με κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος.


 

Ταύρος

 

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να λύσεις κάποιες διαφωνίες που μπορεί να έχεις με κάποιους συνεργάτες σου ή ακόμα και κάποιες διαφωνίες επάνω σε ένα προσωπικό ζήτημα που ενδέχεται να έχεις με τον σύντροφό σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σε βοηθά να ακούσεις και να ενστερνιστείς τις απόψεις των άλλων, πράγμα που θα  σε βοηθήσει σε συζητήσεις και επαφές. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τους Ιχθύς δείχνει πως  μπορεί να προκύψει μία ευχάριστη κοινωνική πρόταση μέσα από κάποιο πρόσωπο που σχετίζεται μαζί του είτε σε φιλικό επίπεδο.

 

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή θα βοηθήσει την επικοινωνία σας και θα λύσει ζητήματα που μπορεί να είχαν προκύψει.  Αν είσαι ελεύθερος/η  η επικοινωνιακή σου ικανότητα θα σε φέρει πολύ κοντά με αυτόν/ην που θέλεις.

 

 

Δίδυμοι

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να τακτοποιήσεις και να ξεμπερδεύεις επιτέλους με εργασιακές υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό σε βοηθά πολύ.  Σήμερα θα έχεις άλλη μία βοήθεια, το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τους Ιχθύς καθώς η επικοινωνιακή σου διάθεση θα κλέψει τις εντυπώσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.  Δεν αποκλείεται να σου γίνει και μία πρόταση για να αναλάβεις κάποιες επιπλέον επαγγελματικές υποχρεώσεις με το ανάλογο οικονομικό αντίτιμο.  Η ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή για να συζητήσεις και να διαπραγματευτείς οτιδήποτε σχετίζεται με εργασιακά, επαγγελματικά και γραφειοκρατικά ζητήματα.

 

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις ουσιαστική επαφή με το/η σύντροφό σου και μάλιστα αν συνεργαστείτε από κοινού, θα μπορέσετε να ξεμπερδεύετε και με κάποιες απαιτητικές δουλειές της καθημερινότητας.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα  προσπαθήσει να σε  προσεγγίσει με αφορμή μία δουλειά!


 

Καρκίνος

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα  καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό σε βοηθά να επικεντρωθείς σε δραστηριότητες και σε ανθρώπους που σου αρέσουν!  Αφιέρωσε χρόνο σε εσένα αλλά και σε οτιδήποτε σε κάνει να περνάς καλά προκειμένου να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι πιθανόν να έχεις και μία συνάντηση  ή ένα τηλεφώνημα με κάποιο πρόσωπο που δεν βλέπεις συχνά και αυτό θα σε χαροποιήσει.  Επίσης αν σου γίνει πρόταση για μία κοινωνική έξοδο μην αρνηθείς, καθώς είναι σίγουρο πως θα περάσεις καλά.

 

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς θα έχετε όρεξη και διάθεση να κάνετε πράγματα μαζί, για αυτό μην μένετε άπραγοι.  Αν είσαι ελεύθερος/η  το φλερτ ενός ανθρώπου που θα βρεθεί δίπλα σου, θα σου χαρίσει ευχάριστες στιγμές.


 

Λέων

 

Η Σελήνη  εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να τονίζει ζητήματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία, τις υποχρεώσεις του σπιτιού αλλά και κάποιες υποχρεώσεις των ανθρώπων της οικογένειάς σου.  Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τους Ιχθύς δείχνει πως θα είναι εύκολο να βρεις άκρη σε οτιδήποτε και αν έχεις να κάνεις σήμερα, καθώς η επικοινωνία θα κυλά ομαλά και αυτό θα είναι πολύ βοηθητικό. Προτίμησε να βάλεις σε προτεραιότητα εξωτερικές δουλειές που σχετίζονται με γραφειοκρατικές διαδικασίες καθώς θα είναι εύκολο να τις τακτοποιήσεις χωρίς να υπάρξουν μπερδέματα.

 

Σήμερα αν έχεις κάτι με το/η σύντροφό σου ή αν σε έχει πειράξει κάτι που έχει κάνει προτίμησε να το συζητήσεις μαζί του/ης, καθώς έτσι θα το λύσετε πιο εύκολα και δεν θα το διαιωνίζετε.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση γιατί θα υπάρξει εξαιρετική επικοινωνία ανάμεσα σας.


 

Παρθένος

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να βγεις έξω, να συναντήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους και να περάσεις καλά μαζί τους, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό είναι πολύ βοηθητική για τα παραπάνω σχέδια.  Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τους Ιχθύς θα βελτιώσει την επικοινωνία και αυτό θα είναι βοηθητικό, για να λύσεις ζητήματα που είχαν προκύψει με ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος και για να κάνεις νέες γνωριμίες.  Αν ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο είναι πιθανόν να προκύψει μία νέα συμφωνία η οποία αξίζει να τη δεις καλύτερα.

 

Μία επίσκεψη με το/η σύντροφό σου σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο θα είναι το ιδανικό σενάριο της ημέρας,  καθώς θα σας βοηθήσει να δείξετε τα επικοινωνιακά σας ταλέντα.  Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή για να κάνεις νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους.


 

Ζυγός

 

Σήμερα θα σε απασχολήσουν για λίγο ακόμα τα οικονομικά σου ζητήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό σε ωθεί να  βρεις τρόπους με τους οποίους μπορείς να αισθανθείς ασφάλεια.  Ένας από αυτούς είναι να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και υποχρεώσεις που έχεις ώστε να δεις αν μπορείς να ξεκινήσεις το αποταμιευτικό πλάνο που έχεις στο μυαλό σου.  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τους Ιχθύς, δείχνει πως θα είναι εύκολο να διαπραγματευτείς σωστά μία οικονομική συμφωνία και να βγεις κερδισμένος/η από αυτή. 

 

Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσεις μία συζήτηση με το/η σύντροφό σου η οποία θα βοηθήσει πολύ ένα οικονομικό σας ζήτημα, καθώς σε συνεργασία θα λειτουργήσετε καλύτερα.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσει και να σου δείξει το ενδιαφέρον της.


 

Σκορπιός

 

Σήμερα δεν θα βάζεις εύκολα νερό στο κρασί σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα  ενισχύσει το πείσμα σου, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να υπάρξει συνεννόηση με τους ανθρώπους γύρω σου.  Πρόσεξε ιδιαίτερα τις επαγγελματικές και τις προσωπικές σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα καθώς είναι πιθανόν και εκεί να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις οι οποίες θα σε πεισμώσουν.  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή από τους Ιχθύς θα είναι πολύ βοηθητικό για να μπορέσεις να επικοινωνήσεις  και να διαπραγματευτείς οτιδήποτε θελήσεις.  Τα επικοινωνιακά σου ταλέντα θα είναι σε έξαρση σήμερα για αυτό  επίλεξε να προβάλεις αυτά και όχι το πείσμα σου.

 

Σήμερα είναι μία  ημέρα που θα σε βοηθήσει να συζητήσεις και να επικοινωνήσεις με το/η σύντροφό σου για σημαντικά σας ζητήματα, αρκεί να μην πεισμώνεις  με πράγματα που δεν χρειάζεται.  Αν είσαι ελεύθερος/η  η προσπάθειά σου να προσεγγίσεις κάποιον/α που σου αρέσει, θα στεφθεί με επιτυχία.


 

Τοξότης

Η Σελήνη  εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου χαρίζει μία έντονα καχύποπτη διάθεση, η οποία θα συνοδεύει κάθε σκέψη σου. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς είναι πιθανό να κρατήσεις αποστάσεις ακόμα και από αρκετούς ανθρώπους μιας και όλες οι κινήσεις τους θα σου φαίνονται περίεργες!  Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ερμή από τους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις με ένα δικό σου πρόσωπο για κάτι που σε απασχολεί.  Καλό θα είναι να ακούσεις τη γνώμη του καθώς θα είναι πιο αντικειμενική και πιο βοηθητική για εσένα, που σήμερα μάλλον θα τα βλέπεις όλα ύποπτα!

 

Σήμερα προσπάθησε να αποφύγεις να επιρρίψεις ευθύνες στο/η σύντροφό σου για κάτι που δεν έκανε αλλά εσύ ανησυχείς μήπως και έκανε,  ιδιαίτερα αν δεν έχεις τα κατάλληλα επιχειρήματα να το υποστηρίξεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία  συζήτηση με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει θα ξεκινήσει αθόρυβα, σχεδόν μυστικά…


 

Αιγόκερως

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να επενδύσεις τον ελεύθερο σου χρόνο στους αγαπημένους σου φίλους καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό σε προτρέπει να βρεθείς μαζί τους!  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με  τον Ερμή που βρίσκεται στους Ιχθύς θα φέρει νέα από ανθρώπους του περιβάλλοντός σου τα οποία θα σε κρατήσουν ευχάριστα απασχολημένο/η.  Επίσης δεν αποκλείεται να φέρει και μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που είχες να δεις καιρό, καθώς το βεβαρημένο πρόγραμμα της καθημερινότητας δεν σου είχε αφήσει τον απαραίτητο χρόνο.

 

Σήμερα  να θυμάσαι ότι μπορείς να λύσεις οποιαδήποτε διαφωνία προκύψει με το/η σύντροφό σου αρκεί και μόνο να είσαι πρόθυμος/η για συζήτηση.  Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντός σου ή ένας φίλος σου θα γίνουν οι «μεσάζοντες» σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

 

 

Υδροχόος

 

Σήμερα θα επιδιώξεις να έχεις το «χειροκρότημα» των ανθρώπων που σέβεσαι  και εκτιμάς στη δουλειά σου, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό θα σε κάνει ιδιαίτερα εργατικό/η και με όρεξη να εξελιχθείς επαγγελματικά.  Δεν αποκλείεται να πάρεις σοβαρές αποφάσεις σχετικά με το μέλλον κάποιες δουλειάς ή με τους επαγγελματικούς στόχους που έχει θέσει.  Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις τη σκέψη σου, τις ανησυχίες και τα θέλω σου, στους κατάλληλους ανθρώπους. Αν έχεις ένα επαγγελματικό ραντεβού σήμερα να θυμάσαι πως η ημέρα είναι πολύ καλή και θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

 

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις ερωτευμένος/η με τη δουλειά σου όμως θα έχεις τον κατάλληλο τρόπο για να μην αφήσεις το/η σύντροφό σου να νιώσει παραμελημένος/η, καθώς τα επικοινωνιακά σου ταλέντα θα είναι εξαιρετικά! Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσω μιας συνάντησης στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.


 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το μυαλό σου θα εξακολουθεί να ταξιδεύει  σε μέρη που αγαπά.  Αυτός είναι και ο λόγος που θα είσαι περισσότερο αφηρημένος/η από ότι συνήθως, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η ιδιαίτερα αν έχεις να ασχοληθείς και με κάποια πρακτικά ζητήματα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με  τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να πείσεις το/η σύντροφό σου ή κάποιον άνθρωπο που αγαπάς, να κάνετε ένα ταξίδι στην πρώτη διαθέσιμη  ημέρα που θα έχετε ρεπό! Επίσης σήμερα ευνοούνται ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, για αυτό αν έχεις εκκρεμότητες  αξίζει να ασχοληθείς μαζί τους.

 

Σήμερα θα είναι εύκολο να επικοινωνήσεις με το/η σύντροφό σου και να νιώσεις πως σε καταλαβαίνει και αυτό θα είναι το μεγαλύτερο δώρο της ημέρας για τη σχέση σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η  κάποιο πρόσωπο θα σε προσεγγίσει και η εξωστρεφής του διάθεση θα σου φτιάξει την ημέρα!

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!