GOSSIP

Η κόρη της Kim Kardashian μόλις έκανε το πρώτο εξώφυλλο σε περιοδικό

Τι και αν είναι μόλις 5 ετών; Η κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West μόλις έκανε το πρώτο της σόλο εξώφυλλο (έχει ποζάρει και στο παρελθόν μαζί με τους γονείς της) και ποζάρει σαν... επαγγελματίας.

Η μικρούλα North West φιγουράρει στο εξώφυλλο του τεύχους Φεβρουαρίου του περιοδικού Beauty Inc του WWD, σε ένα τεύχος που είναι αφιερωμένο στις νέες γενιές Ζ και A.


Και η North, που ανήκει στη γενιά Α (τα παιδιά που γεννήθηκαν μετά το 2010) θεωρείται ήδη ένα ανερχόμενο fashion icon και η διάσημη μαμά της δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της και καμάρωσε πολύ για την κόρη της και μοιράστηκε το εξώφυλλο της North με τους εκατοντάδες εκατομμύρια followers της.


Ωστόσο το γεγονός πως στη φωτογράφηση η μικρούλα είναι εμφανέστατα έντονα βαμμένη και φορά "σέξι" ρούχα όπως τα crop tops, προκάλεσαν την οργή πολλών που κατηγορούν την Kim πως ως μητέρα δεν θα έπρεπε να αφήνει την μόλις 5 ετών κόρη της να ασχολείται με το μακιγιάζ και με το στυλ και να προσπαθεί να μοιάσει με μεγάλη γυναίκα. Θυμίζουμε δε πως και στο πρόσφατο παρελθόν η Kim είχε εξοργίσει πολλούς όταν είχε ποζάρει με την κόρη της να φοράει κατακόκκινο κραγιόν.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Feb 22, 2019 at 7:52am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!