ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 22 Φεβρουαρίου 2019

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και δείχνει πως είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να  ακούσεις τις ανησυχίες σου, τις ανασφάλειές σου αλλά και τα άγχη σου.

Κριός

 

Τα ζητήματα των συνεργατών σου ενδεχομένως και του/ης συντρόφου σου θα σε απασχολήσουν αρκετά σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό θα τα κάνει σημαντικά ακόμα και αν δεν είναι.  Η προσοχή σου θα στραφεί σε αυτά και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να σου φύγει ο χρόνος και να παραμελήσεις  κάποιες δικές σου υποχρεώσεις.  Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως ένα επαγγελματικό ζήτημα πιθανόν να σε ζορίσει.  Επικαλέσου την υπομονή σου προκειμένου να καταφέρεις να το λύσεις χωρίς  εκνευρισμό, ο οποίος μπορεί να προκαλέσει απώλειες.

 

Σήμερα θα είναι δύσκολο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο/η σύντροφό σου και ενδεχομένως το ίδιο δύσκολο θα είναι να εκφράσεις και κάτι που σε ενοχλεί, με αποτέλεσμα να υπάρξει μία ψυχρή ατμόσφαιρα μεταξύ σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία γνωριμία με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει θα χρειαστεί δουλειά προκειμένου να εξελιχθεί.


 

Ταύρος

 

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις σε αναμονή κάποιες δουλειές και η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό σε προτρέπει να τις τελειώσεις άμεσα καθώς θα σου δοθεί η ευκαιρία για αυτό.  Προσπάθησε να ξεμπερδεύεις μαζί τους μέχρι το μεσημέρι καθώς μετά ακόμα και η πιο μικρή δουλειά ή αγγαρεία που μπορεί να αναλάβεις θα σου φαίνεται βουνό.  Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως ίσως χρειαστεί να αλλάξεις τα σχέδια που είχες για τον ελεύθερο σου χρόνο, εξαιτίας της κούρασης που σου έχουν δημιουργήσει οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας.  Όσο κι αν θελήσεις να τις αφήσεις για άλλη ημέρα προσπάθησε να βάλεις τις σωστές προτεραιότητες.

 

Σήμερα  ενδέχεται να αλλάξεις τα σχέδια που έχεις για εσένα και το/η σύντροφό σου όμως προτίμησε μια αλλαγή, ώστε να μην πιεστείς και μετά την πληρώσει το ταίρι σου!  Αν είσαι ελεύθερος/η  η αλήθεια είναι πως δεν θα έχεις αρκετό χρόνο για τα αισθηματικά σου ζητήματα για αυτό προτίμησε να τα αφήσεις σε αναμονή…


 

Δίδυμοι

 

Σήμερα ξεκινά μία πολύ καλή ημέρα για εσένα καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στο φιλικό, αέρινο ζώδιο του Ζυγού και θα βοηθήσει τη διάθεσή σου.  Επιδίωξε να βρεις χρόνο για ένα αγαπημένο σου χόμπι ή για μία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο που μαζί του ξέρεις πως περνάς καλά.  Προσπάθησε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου έως το απόγευμα καθώς μετά το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, ενδέχεται να  σου φέρει στο μυαλό κάποιες  καταστάσεις που είχαν συμβεί οι οποίες θα σε κουράσουν ψυχολογικά.  Απόφυγε να επικεντρωθείς σε αυτές, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με ζητήματα του παρελθόντος και κοίταξε μόνο το σήμερα.

 

Μία βόλτα με το/η σύντροφό σου θα είναι πολύ καλή  για τη διάθεσή σου καθώς όσο περνούν οι ώρες μπορεί να γίνεσαι μελαγχολικός/η ακόμα και χωρίς ιδιαίτερο λόγο.  Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα μπορεί να δώσει νέες γνωριμίες αλλά για να τρέξουν οι εξελίξεις θα πρέπει να περιμένεις…


 

Καρκίνος

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να κάτσεις μαζί με τους δικούς σου ανθρώπους να συζητήσετε  για θέματα που αφορούν το σπίτι σας ή απλώς  για να αναθερμάνετε τη σχέση σας.  Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και θα βοηθήσει να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου, ακόμα και αν αφορμή για αυτό γίνουν κάποιες δουλειές που έχετε από κοινού.  Μία συζήτηση το απόγευμα ενδέχεται να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις στο σπίτι  και το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα τις κάνει πιο έντονες.  Αν δεν θυμώσεις και συζητήσεις  τυχόν διαφωνίες με ηρεμία τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

 

Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με το/η σύντροφό σου με αφορμή μία δουλειά που έχετε αναλάβει από κοινού ή κάτι που σχετίζεται με το σπίτι σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία γνωριμία που έχεις κάνει και σε ενδιαφέρει μπορεί να σου φανεί απόμακρη όμως  αυτό θα ανήκει στις «παρενέργειες» της ημέρας.


 

Λέων

 

Σήμερα ενδέχεται να συναντήσεις τυχαία κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντός σου και με αφορμή αυτό να πιείτε ένα καφέ και να πείτε τα νέα σας.  Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και εκτός από τυχαίες συναντήσεις θα φέρει και προγραμματισμένες  που αφορούν κους κους και καφέ! Τα νέα που θα φτάσουν στα αυτιά σου θα είναι αρκετά -άλλα ενδιαφέροντα αλλά όχι- όμως σίγουρα θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.  Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να σου φέρει μία αγγαρεία από κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο την οποία δεν θα μπορέσεις να αρνηθείς.

 

Σήμερα μία συζήτηση με το/η σύντροφό σου μπορεί να σε φέρει πολύ κοντά μαζί του/ης ή να σε απομακρύνει και είναι στο χέρι σου ποια επιλογή θα ακολουθήσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η μία  πρόσφατη γνωριμία θα σου φανεί πως έχει «κολλήσει», όμως μην ανησυχήσεις καθώς αυτό είναι προσωρινό.

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και δείχνει πως ξεκινά μία πολύ καλή ημέρα για να  διαπραγματευτείς μία οικονομική συμφωνία,  να περάσεις για ένα ραντεβού από το λογιστή σου προκειμένου να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες ή να τακτοποιήσεις ένα λογαριασμό  που έχεις αφήσει απλήρωτο.  Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το απόγευμα δείχνει πως οι εκκρεμότητες της ημέρας μπορεί να σε κρατήσουν μακριά από το/η σύντροφό σου και από δραστηριότητες που σε γεμίζουν χαρά.  Προσπάθησε να βάλεις τις σωστές προτεραιότητες και να μην αφήσεις σημαντικά ζητήματα για αργότερα.

Σήμερα είναι  πιθανόν να αναγκαστείς να αλλάξεις το πρόγραμμα που είχες κατά νου με το/η σύντροφό σου, για αυτό μην δεσμευτείς για τίποτα από νωρίς προκειμένου να μην είσαι «υπόλογος/η» μετά!  Αν είσαι ελεύθερος/η οι απαισιόδοξες σκέψεις σου δεν θα σε βοηθήσουν σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα.


 

Ζυγός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σου δώσει τις κατάλληλες αφορμές για να ασχοληθείς λίγο με τον εαυτό σου και με πράγματα που πρέπει να κάνεις για εσένα και είχες παραμελήσει.  Οι συναντήσεις με τους συνεργάτες σου δεν θα λείψουν, όμως καλό θα ήταν σήμερα να ασχοληθείς περισσότερο με τα δικά σου ζητήματα καθώς θα έχουν προτεραιότητα.  Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η με ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου ή με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου καθώς μπορεί να υπάρξουν εντάσεις.

 

Σήμερα είναι πιθανόν να φανείς εγωκεντρικός/η προς το/η σύντροφό σου  εξαιτίας του τρόπου που θα έχεις, με αποτέλεσμα ακόμα και αν έχεις δίκιο πάνω σε κάποια ζητήματα να το χάσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα δεν θα είναι δοτική σε αισθηματικά ζητήματα.

 

 

Σκορπιός

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να αποφύγεις όσο πιο πολύ μπορείς δουλειές και ανθρώπους που σε στρεσάρουν καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό θα σου δείξει με κάθε τρόπο πως χρειάζεσαι ηρεμία και αν είναι εύκολο και ξεκούραση.  Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το απόγευμα δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντός σου, καθώς μπορεί να σου πει μία κουβέντα που να νιώσεις πως σε θίγει.  Προσπάθησε/η  να μη μεγεθύνεις τα πράγματα καθώς αυτό θα είναι πολύ εύκολο για εσένα σήμερα-όμως δεν θα είναι καθόλου βοηθητικό για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

 

Η καχυποψία που μπορεί να έχεις προς το/η σύντροφό σου δεν θα βοηθήσει το κλίμα ανάμεσα σας, για αυτό πριν αποφασίσεις να του/ης προσάψεις οτιδήποτε δες αν έχεις τα  επιχειρήματα να το στηρίξεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ανασφάλεια, όμως μην  πέσεις σε αυτή την παγίδα…


 

Τοξότης

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και θα σε βοηθήσει να συναναστραφείς με περισσότερο κόσμο από ότι συνηθίζεις δημιουργώντας ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και για χρήσιμες επαφές.  Επεδίωξε επαγγελματικά, προσωπικά και ραντεβού με φίλους το πρωί καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες θα είναι  καλύτερες για οποιοδήποτε σχέδιο περιλαμβάνει επαφή με κόσμο.  Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως ένα οικονομικό σου ζήτημα που θα έρθει στο προσκήνιο μπορεί να σε αγχώσει και να σου δημιουργήσει ανασφάλειες.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου όμως προτίμησε να βρεθείς μαζί του/ης κατά το πρώτο μισό της ημέρας, καθώς όσο περνούν οι ώρες θα αρχίσεις να αγχώνεσαι  με κάποιες υποχρεώσεις σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία πρόσφατη γνωριμία μπορεί να παγώσει προσωρινά, καθώς εσύ δεν θα έχεις το χρόνο να ασχοληθείς με αυτή.


 

Αιγόκερως

 

Σήμερα είναι μία  ημέρα που μπορείς να αφοσιωθείς σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ζυγό δεν θα σου αφήσει και πολλά περιθώρια να μη σκεφτείς θέματα καριέρας.  Προσπάθησε να μην το παρακάνεις γιατί είναι πολύ πιθανό να αποκτήσεις εμμονές σχετικά με τη δουλειά σου, οι οποίες δεν θα σε βοηθήσουν και μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις και λάθος αποφάσεις.  Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως θα κληθείς να αναλάβεις κάποιες επιπλέον ευθύνες, που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον.  Πάρε βαθιά ανάσα και δείξε τι αξίζεις!

 

Σήμερα τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα μονοπωλήσουν την προσοχή σου αλλά και τη συζήτηση με το/η σύντροφό σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει απομάκρυνση από πιο προσωπικά θέματα. Αν είσαι ελεύθερος/η  τα επαγγελματικά ζητήματα θα έχουν ως τίμημα τον ελεύθερο σου χρόνο.

 

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και θα είναι πολύ βοηθητική σε περίπτωση που θέλεις να ασχοληθείς με κάποιο εκπαιδευτικό σου ζήτημα, μία πιστοποίηση ή μία ξένη γλώσσα.  Επίσης θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική και σε περίπτωση που αυτές τις μέρες έχεις να ασχοληθείς με τα πρακτικά ζητήματα που σχετίζονται με ένα ταξίδι που θα κάνεις είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους.  Το  απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου.  Εξέτασε τους λόγους για τους οποίους μπορεί να υπάρξουν αλλά μη δίνεις σημασία σε κάθε τι που ακούς, αν δεν σε αφορά.

 

Σήμερα είναι πιθανόν να  υπάρξει μία παγωμένη ατμόσφαιρα στη σχέση με το/η σύντροφό σου για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η, καθώς πρώτα από όλα εσύ ενδέχεται να είσαι απόμακρος/η.  Αν είσαι ελεύθερος/η  θα χρειαστεί να προσεγγίσεις αυτόν/ην που σου αρέσει μέσω μιας συζήτησης, καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσετε να έρθετε κοντά.


 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και δείχνει πως είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να  ακούσεις τις ανησυχίες σου, τις ανασφάλειές σου αλλά και τα άγχη σου. Βέβαια δεν θα είναι εύκολο να  τα δεις στη σωστή τους διάσταση, για αυτό προσπάθησε όσο γίνεται να αποφύγεις τα σενάρια καταστροφολογίας. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να αποστασιοποιηθείς από ανθρώπους και καταστάσεις. Αυτό στην προκειμένη περίπτωση θα είναι καλό, μιας και θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα όσο πιο αντικειμενικά μπορείς.

 

Σήμερα είναι πιθανόν να δημιουργηθεί μία ψυχρή ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και στο/η σύντροφό σου, όμως αν υπάρχει λόγος για αυτή προτίμησε να το συζητήσεις μαζί του/ης και όχι να απομακρυνθείς.  Αν είσαι ελεύθερος/η να θυμάσαι πως η ήμερα μπορεί να δημιουργήσει ψυχρότητα σε αισθηματικά ζητήματα.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!