GOOD LIFE

Έρευνες αποκαλύπτουν κάτι ενδιαφέρον για τις ερωτικές σχέσεις όσων έχουν σκύλο

Μια σειρά από έρευνες έρχονται να αποδείξουν πως όσοι έχουν σκύλο ως κατοικίδιο, "εμπιστεύονται"  και επηρεάζονται από τη... γνώμη του σκύλου όταν κρίνουν το αν ένας ή μία ερωτική σύντροφος είναι ιδανικός/.ή για αυτούς.

Ειδικότερα, το 50% των συμμετεχόντων στην έρευνα του app Wag! δήλωσαν ότι δεν θα έβγαιναν με κάποιον που δεν αρέσει στον σκύλο τους, ενώ το 77% ανέφερε ότι εάν στον σκύλο τους αρέσει ή όχι ο σύντροφός τους, αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας για το εάν αυτή η σχέση θα έχει μέλλον. Με πιο απλά λόγια, εάν ο σκύλος τους δεν εγκρίνει έναν σύντροφο, τότε δεν υπάρχει πια σύντροφος!

Σύμφωνα με την εφαρμογή Wag !, το 50% των συμμετεχόντων στην έρευνα δήλωσε ακόμη ότι θεωρούν απαράδεκτο κάποιος να φερθεί άσχημα στο κατοικίδιο τους, ενώ το 43% συμφώνησε ότι θεωρούν απαράδεκτο εάν ο σύντροφός τους μετακινήσει τον σκύλο τους σε άλλο δωμάτιο κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού.

Παράλληλα, 'όπως διαβάζουμε στο ipop.gr,  μια άλλη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το OnePoll, διαπίστωσε ότι 7 στα 10 άτομα θεωρούν ότι ο σκύλος τους κρίνει καλύτερα από όλους έναν χαρακτήρα, ενώ το 23% των ανθρώπων που αγνόησαν τις προειδοποιήσεις του σκύλου τους στο παρελθόν, δήλωσαν ότι το μετάνιωσαν και ότι δεν έκαναν ξανά το ίδιο λάθος.

Την ίδια στιγμή, σχεδόν το 45% όσων έχουν έναν σκύλο στη ζωή τους δήλωσε ότι τους “ξενέρωνε” εάν ο σύντροφος τους δεν ενδιαφερόταν για τον σκύλο τους, ενώ το 43% δήλωσε ότι δεν τους άρεσε καθόλου όταν το αγνοούσαν.

Τέλος μια άλλη μελέτη από την εταιρεία Ollie διαπίστωσε ακόμη ότι 96% των ανθρώπων δήλωσαν ότι δεν θα σκέφτονταν καν να βγουν με κάποιον, στον οποίο δεν αρέσουν καθόλου τα σκυλιά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!