ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 17 Φεβρουαρίου 2019

Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου θα σου υπενθυμίσει κάποιες δουλειές τις οποίες έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα και η αλήθεια είναι πως μόνο που θα τις φέρεις στις σκέψεις σου, θα κουραστείς.

Κριός

 

Σήμερα  είναι πιθανόν να μην έχεις όρεξη να βγεις από το σπίτι καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ξεκουραστείς και να περάσεις χρόνο με την οικογένειά σου.  Παρόλα αυτά θα πρέπει να έχεις υπόψη σου  πως μπορεί να προκύψουν διαφωνίες με τους δικούς σου ανθρώπους οι οποίες θα σε εκνευρίσουν αρκετά.  Πρόσεξε ιδιαίτερα κατά το μεσημέρι καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε βγάλει εκτός εαυτού ακόμα και για ασήμαντο λόγο. Απόφυγε τις υπερβολικές αντιδράσεις γιατί δεν θα σε βοηθήσουν.  Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα ενισχύσει πολύ τη διάθεσή σου.

 

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η όσον αφορά το/η σύντροφό σου καθώς μπορεί να μην έχεις όρεξη για να κάνεις πράγματα μαζί του/ης, όμως ο τρόπος που θα το πεις θα κάνει τη διαφορά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να σε εκπλήξει με τρόπο που δεν θέλεις.



 

Ταύρος

 

Σήμερα θα έχεις συναντήσεις είτε τυχαίες είναι προγραμματισμένες με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο δείχνει πόσο επικοινωνιακός/η και δημοφιλής θα είσαι στους γύρω σου. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι και προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει στο μυαλό σου πράγματα τα οποία θα σε εκνευρίσουν και θα σου προκαλέσουν θυμό.  Μην αρχίσεις να θυμάσαι σκηνικά που είχαν γίνει και σε είχαν πληγώσει και μην αναζητήσεις ευθύνες για αυτά κατόπιν εορτής! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι σου αλλά και τους δικούς σου ανθρώπους.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να είσαι προσεκτικός/η μιας και οι απότομες αντιδράσεις σου σε κάτι που δεν θα συμφωνείς θα οξύνουν το κλίμα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  κάποιος/α που σου αρέσει μπορεί να σου δείξει  μία πλευρά του χαρακτήρα του/ης που δεν ήξερες…


 

Δίδυμοι

 

Σήμερα δεν θα είναι εύκολο να νιώσεις ασφάλεια καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις αν δεν τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου ζητήματα.  Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τέτοιου είδους διευθετήσεις, καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει το μεσημέρι με τον Ουρανό από τον Κριό, μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια στα σχέδια σου εξαιτίας της βιασύνης και της παρόρμησης σου. Η «αλλαγή  πλεύσης» σε ένα οικονομικό σου ζήτημα πιθανόν να σε εκνευρίσει.  Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα φέρει ευχάριστες συναντήσεις με ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις λίγο από αυτά που σε αγχώνουν.

 

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να την πληρώσει ο/η σύντροφός σου για τα νεύρα που έχουν προκληθεί από ένα άλλο ζήτημα.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία   νέα γνωριμία μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα που είχες στο μυαλό σου για την προσωπική σου ζωή.



 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου σε βοηθάει να βελτιώσεις τις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις αρκεί να  καταφέρεις να καλμάρεις τον εκρηκτικό σου χαρακτήρα!  Αυτό δεν θα είναι εύκολο σήμερα καθώς το μεσημέρι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Κριό, θα δυσκολέψει  τις επαφές σου με τον κόσμο και είναι πιθανό να νιώθεις κατά διαστήματα  πως η υπομονή σου εξαντλείται.  Όσο περνούν οι ώρες ο εκνευρισμός σου θα αρχίσει να ξεθυμαίνει και θα μπορέσεις να  διαχειριστείς καλύτερα κάποια προσωπικά αλλά και επαγγελματικά ζητήματα.  Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα φέρει ένα οικονομικό σου θέμα στο προσκήνιο.

 

Σήμερα  προτίμησε το δεύτερο μισό της ημέρας για να δεις το/η σύντροφό σου καθώς το πρωί μπορεί να έχεις μία σειρά επαφών με ανθρώπους που θα σε εκνευρίσουν.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία χρειάζεται υπομονή και σήμερα δεν είναι σίγουρο πως τη διαθέτεις!


 

Λέων

 

Σήμερα θα έρθουν στην επιφάνεια οι βαθύτερες σου ανάγκες, οι ανησυχίες και οι φοβίες σου καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο τις αναμοχλεύει.  Το μεσημέρι το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό θα δώσει μία  υπερβολή στις σκέψεις σου με αποτέλεσμα να αρχίσουν να παίρνουν τεράστιες διαστάσεις στο μυαλό σου.  Η εργασιοθεραπεία θα σε βοηθήσει να  κρατήσεις το μυαλό σου απασχολημένο ώστε να μην «γεννά» άγχη. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου  και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συγκυρίες για να ανακτήσεις ξανά την αυτοπεποίθησή σου και  να  σταματήσεις να αγχώνεσαι με το παραμικρό.

 

Σήμερα είναι  πιθανό να παρασύρεις και το/η σύντροφό σου με τα υποθετικά σενάρια που κάνεις και μετά θα είναι δύσκολο να υπάρξει καλό κλίμα καθώς θα έχετε γεμίσει με ανησυχίες.  Αν είσαι ελεύθερος/η  το βράδυ μπορεί να έχεις μία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σε αισθηματικό επίπεδο και θα σε κάνει να ξεχάσεις τις ανησυχίες που είχες  τόσες ημέρες!


 

Παρθένος

 

Το ενδιαφέρον σου προς τις φιλικές σου σχέσεις θα είναι έντονο και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο θα  σου υπενθυμίσει  πως  οι φίλοι σου είναι η οικογένεια που έχεις επιλέξει.  Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό το μεσημέρι  μπορεί να φέρει κάποιες διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και σε εκείνους ακόμα και με μία ασήμαντη αφορμή.  Πρόσεξε πως θα τις διαχειριστείς για να μη γίνουν σημαντικές.  Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα  και θα σου  δημιουργήσει την ανάγκη να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον των ανθρώπων που θα συναναστραφείς!  Αν δεν γίνει αυτό είναι πολύ πιθανό να  απομακρυνθείς από ανθρώπους που θα νιώσεις πως δεν καταλαβαίνουν την αξία σου.

 

Σήμερα μπορεί να αντιδράσεις υπερβολικά σε κάτι που θα σου πει ο/η σύντροφός σου για αυτό αν θέλεις να περάσετε μία ήρεμη μέρα θα πρέπει να προσέξεις  τον εκνευρισμό σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  όλα τα  σενάρια που σχετίζονται με μία γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα θα είναι ανοιχτά, καθώς ο Ουρανός μπορεί να φέρει εκπλήξεις!


 

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και τα επαγγελματικά ζητήματα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου και σήμερα.  Οτιδήποτε έχει να κάνει με την επαγγελματική σου εξέλιξη θα είναι ψηλά στη λίστα με τις προτεραιότητές σου, όμως πρόσεξε καθώς μπορεί να αποκτήσεις εμμονή με αυτό και τελικά να κάνεις λάθος κινήσεις. Απόφυγε  να  πάρεις αποφάσεις μετά το μεσημέρι  καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα με τους συνεργάτες σου ή με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα φέρει ευχάριστες συναντήσεις με φιλικά σου πρόσωπα.

 

Σήμερα προτίμησε το βραδάκι για να δεις το/η σύντροφό σου καθώς μία βόλτα μαζί του/ης θα είναι ο κατάλληλος τρόπος για να αποφορτιστείς από το βεβαρημένο πρόγραμμα της ημέρας.  Αν είσαι ελεύθερος/η  το άγχος που έχεις για κάποια επαγγελματικά ζητήματα θα επηρεάσει δυσμενώς και μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει, καθώς μπορεί να γίνεις απότομος/η μαζί της.


 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Καρκίνο και στρέφει την προσοχή σου σε οτιδήποτε σχετίζεται με τη μόρφωσή σου, ένα σεμινάριο που θέλεις να κάνεις ή κάποιο εκπαιδευτικό ζήτημα σε γενικότερο πλαίσιο.  Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό  είναι πιθανόν να δημιουργήσει φανατική διάθεση εκ μέρους σου, καθώς δεν θα μπορέσεις να δεχτείς εύκολα μία διαφορετική άποψη από τη δική σου.  Σε περίπτωση που κάποιος άνθρωπος από το περιβάλλον σου διαφωνήσει με αυτά που λες μπορεί να γίνεις ακόμα και εριστικός/η απέναντι του/ης οξύνοντας το κλίμα ανάμεσά σας.  Το απόγευμα Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα  σε ωθήσει να βρεις τρόπους να κερδίσεις ένα επαγγελματικό σου ζήτημα.

 

Σήμερα είναι πιθανόν να  υπάρξει ένα ηλεκτρισμένο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο/η σύντροφό σου καθώς δεν θα είναι εύκολο να κρατήσεις τα προσχήματα σε περίπτωση που ακούσεις κάτι που δεν σου αρέσει. Αν είσαι ελεύθερος/η  απόφυγε τις κινήσεις εντυπωσιασμού προς κάποιον/α που σε ενδιαφέρει καθώς δεν θα σου βγουν έτσι όπως τις περιμένεις.


 

Τοξότης

 

Οι συναισθηματικές σου ανάγκες θα κάνουν δυναμικά την εμφάνιση τους σήμερα και θα σου προκαλέσουν έντονα συναισθήματα και κτητικές τάσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για να έρθουν στην επιφάνεια παράπονα που έχεις από αγαπημένους σου ανθρώπους.  Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό το μεσημέρι θα σε κάνει αρκετά κτητικό/η είτε με ανθρώπους είτε με πράγματα τα οποία θεωρείς πως σου ανήκουν και αυτή η συμπεριφορά σου θα προκαλέσει  αρνητικές εντυπώσεις στους γύρω σου.  Το απόγευμα θα αρχίσεις να  συνειδητοποιείς πως ήσουν λίγο υπερβολικός/η και σε αυτό θα σε βοηθήσει η Σελήνη που περνάει στο ζώδιο του Λέοντα. Μια συνάντηση με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο είναι πολύ βοηθητική για τη διάθεσή σου.

 

Σήμερα είναι πιθανόν να γίνεις αρκετά κτητικός/η με το/η σύντροφό σου και αυτό θα προκαλέσει την αντίδραση του/ης, για αυτό καλό θα ήταν να μετριάσεις τέτοιου είδους συμπεριφορά.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία  πρόσφατη γνωριμία θα ταράξει τα ύδατα καθώς μπορεί να σου πει πράγματα που θα «χτυπήσουν» κάποιο ευαίσθητο σημείο σου.



Αιγόκερως

Η ημέρα σε βρίσκει με διάθεση να συζητήσεις τα παράπονα σου  και να γεφυρώσεις την απόσταση που μπορεί να είχε δημιουργηθεί σε κάποιες από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και θα σε βοηθήσει  να διευθετήσεις με όμορφο τρόπο  οτιδήποτε προκύψει.  Βέβαια καλό θα ήταν να έχεις ξεμπερδέψει μέχρι το μεσημέρι καθώς μετά το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό θα φέρει εκνευρισμό και δεν θα σε βοηθήσει να κρατήσεις την πρότερη σου διάθεση.  Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα αρχίσει να ανασύρει από τη μνήμη σου πράγματα που σε είχαν πειράξει, προκειμένου να δικαιολογήσεις τον εκνευρισμό που θα έχεις με ορισμένους ανθρώπους.

 

Σήμερα  θα πρέπει να ασχοληθείς με ένα ζήτημα που έχεις με το/η σύντροφό σου από νωρίς διαφορετικά δεν θα είναι εύκολο να το διευθετήσεις, καθώς όσο περνάει η ώρα τόσο θα αυξάνεται ο εκνευρισμός σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  να θυμάσαι πως χρειάζονται προσεκτικές κινήσεις για να μην εκτεθείς σε κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.


 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου θα σου υπενθυμίσει κάποιες δουλειές τις οποίες έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα και η αλήθεια είναι πως μόνο που θα τις φέρεις στις σκέψεις σου, θα κουραστείς.  Προσπάθησε να τις διευθετήσεις το πρωί καθώς όσο νωρίτερα το κάνεις τόσο πιο εύκολο θα είναι για εσένα. Το μεσημέρι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει μία συζήτηση με κάποιο πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος, η οποία θα σε εκνευρίσει αρκετά.  Μην ανησυχείς καθώς αυτό θα είναι παροδικό μιας και το απόγευμα η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Λέοντα και φέρνει ευχάριστες συναντήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους.

 

Σήμερα είναι μία περίεργη ημέρα  που μπορεί να ενισχύσει τον εκνευρισμό σου για αυτό καλό θα ήταν να αποφύγεις τις επαφές με το/η σύντροφό σου μέχρι το μεσημέρι, που ο εκνευρισμός σου θα βρίσκεται στο pick του!  Αν είσαι ελεύθερος/η μία ευχάριστη συνάντηση το βράδυ θα καταφέρει να διώξει όλη την κούραση της ημέρας.


 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και είναι εξαιρετικά βοηθητική για να ανακαλύψεις νέες δραστηριότητες οι οποίες θα φέρουν στην επιφάνεια  τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό  το μεσημέρι σε καλεί να διοχετεύσεις τη συναισθηματική σου υπερχείλιση σε ένα χόμπι που έχεις, διαφορετικά θα είναι πολύ εύκολο να αρχίσεις να εκνευρίζεσαι με τους πάντες και τα πάντα. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και καλό θα είναι μέχρι τότε να έχεις φροντίσει να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Κάποιες δουλειές και υποχρεώσεις  ρουτίνας ενδέχεται να κάνουν την εμφάνιση τους και θα πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους άμεσα.

 

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η κατά το πρώτο μισό της ημέρας καθώς θα έχεις έναν ιδιαίτερο και έντονο τρόπο να κάνεις τα παράπονά σου στο ταίρι σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην αφήσεις την εγωκεντρική σου διάθεση αλλά και το πείσμα σου, να επηρεάσει δυσμενώς τη σχέση με κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!