ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 14 Φεβρουαρίου 2019

 Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και σε συνδυασμό με την γιορτή των ερωτευμένων θα επηρεάσει από λίγο έως πολύ τη διάθεσή σου.  Ξαφνικά θα νιώσεις περισσότερο την ανάγκη αγαπημένων σου ανθρώπων δίπλα σου είτε σε ερωτικό είτε σε φιλικό επίπεδο.

Κριός

 

Η μέρα των ερωτευμένων ξεκινά με ιδιαίτερα επικοινωνιακή διάθεση καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και είναι ότι πρέπει για να έρθεις κοντά με ανθρώπους που θα επιλέξεις.  Η ημέρα ενδείκνυται για να κάνεις κάτι ιδιαίτερο είτε με το/η σύντροφό σου είτε -αν  δεν σου αρέσουν τα τετριμμένα ή αν είσαι ελεύθερος/η- να  βγεις να διασκεδάσεις παρέα με τους φίλους σου!  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να  κάνεις κατάχρηση του αλκοόλ για αυτό θα πρέπει να θυμάσαι πως μέτρον άριστον.  Απόφυγε να πέσεις στην παγίδα να πεις μεγάλα λόγια και να δώσεις υποσχέσεις τις οποίες δεν θα εννοείς.

 

Σήμερα είναι μία καλή και επικοινωνιακή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου όμως θα πρέπει να έχεις κατά νου πως ενδέχεται να ακουστούν και κάποια πράγματα τα οποία θα είναι αποτέλεσμα υπερβολής, ένεκα της ημέρας.  Αν  είσαι ελεύθερος/η η ημέρα ενδέχεται να σε επηρεάσει και να δεις ερωτικά κάποιον/α που θα γνωρίσεις.


 

Ταύρος

 

Η μέρα των ερωτευμένων έφτασε όμως εσένα το μυαλό σου θα είναι  σε λογαριασμούς και υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετήσεις.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και μπορεί να σου  δημιουργήσει τη διάθεση να  κάνεις ένα διάλειμμα και να ασχοληθείς λίγο με την προσωπική σου ζωή.  Το τετράγωνο  που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να δεχτείς πειράγματα από τους φίλους σου και να παρασυρθείς σε παρορμητικές ενέργειες!  Πρόσεξε ιδιαίτερα αν αυτές οι ενέργειες σχετίζονται με ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

 

Σήμερα θα έχεις την ανάγκη να συζητήσεις για οτιδήποτε σχετίζεται με τα οικονομικά σου όμως σκέψου πως είναι η ημέρα των ερωτευμένων και προσπάθησε να τη ζήσεις παρέα με το/η σύντροφό σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει  μέσω του φιλικού σου περιβάλλοντος   όμως να θυμάσαι πως εσύ θα δώσεις το ρυθμό.


 

Δίδυμοι

 

Η ημέρα των ερωτευμένων βρίσκει τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο και αυτό σημαίνει πως αν μη τι άλλο θα καταφέρεις να κάνεις τη διαφορά! Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι πολύ βοηθητική για κάθε ζήτημα που σε απασχολεί ιδιαίτερα για τα ζητήματα αισθηματικής φύσεως.  Το  τετράγωνο  που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως η ερωτική διάθεση της ημέρας θα σε επηρεάσει και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για ένα φλερτ ενός επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Καλό θα ήταν να του δώσεις μεγάλη προσοχή.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να  ετοιμάζεις στο/η σύντροφό σου μία έκπληξη η οποία θα του/ης υπενθυμίσει τι τυχερός/η είναι που σε έχει στο πλάι του/ης.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει εντός του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος και αυτός είναι ένας παράγοντας που δεν θα πρέπει να ξεχάσεις.


 

Καρκίνος

  

Η ημέρα των ερωτευμένων σε βρίσκει με  υποτονική διάθεση καθώς είναι πιθανόν να γυρίζουν στο μυαλό σου αναμνήσεις από παρελθοντικές ιστορίες, οι οποίες θα σου δημιουργήσουν νοσταλγία.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για επισκέψεις όχι μόνο αναμνήσεων, αλλά και προσώπων από το παρελθόν.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου λέει να είσαι προσεκτικός/η καθώς  είναι πιθανό να εξιδανικεύσεις καταστάσεις που δεν  πρέπει.

 

Σήμερα είναι  πιθανόν να συγκρίνεις τη σχέση με το/η σύντροφό σου με μία σχέση του παρελθόντος και αυτό θα ήταν άδικο και για εσένα αλλά και για εκείνον/η.  Αν  είσαι ελεύθερος/η  ενδέχεται  να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να πλησιάσεις ξανά κάποιο πρόσωπο που υπήρξε δίπλα σου στο παρελθόν.


 

Λέων

 

Η ημέρα των ερωτευμένων πιθανόν να σε βρει παρέα με τους φίλους σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους, θα σε κάνει να νιώσεις την ανάγκη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε εκείνους παρά στο/η σύντροφό σου!  Αυτό μπορεί να εγείρει θέματα σε περίπτωση που έχεις βρει το ταίρι σου όμως μην πέσεις στην παγίδα να του πεις κάποιο ψέμα προκειμένου να δικαιολογηθείς.  Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από δύσκολες καταστάσεις  όμως ίσως να μην «παίξεις» σωστά!  Ιδιαίτερη προσοχή καθώς είναι πολύ πιθανό να  υπάρξουν παγίδες σε αισθηματικά ζητήματα.

 

Σήμερα  αν αφιερώσεις χρόνο στο/η σύντροφό σου τότε δεν θα χρειαστεί να έχει κανείς τίποτα άλλο για εκείνον/η και μην ξεχνάς πως η ημέρα είναι αφιερωμένη  στη σχέση σας!  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει είμαι πολύ καλή διάθεση αλλά να θυμάσαι πως ενδέχεται να ειπωθούν πολλά λόγια για εντυπωσιασμό εκατέρωθεν!

 

 

Παρθένος

 

Η ημέρα των ερωτευμένων θα σε βρει με επαγγελματικές ανησυχίες καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους δεν αστειεύεται και σου λέει πως πρέπει πρώτα να τελειώνεις με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και ύστερα να περάσεις και στις αισθηματικές!  Είναι πιθανόν να έχεις αρκετή δουλειά στο «γραφείο», όμως κάπου μέσα στην ημέρα θα πρέπει να βρεις και χρόνο για την προσωπική σου ζωή ιδιαίτερα αν έχεις  σύντροφο και δεν θέλεις να ακούσεις τα παράπονά του/ης!  Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα δημιουργήσει  «ευνοϊκές» συγκυρίες για να ακουστούν  πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα!  Πρόσεξε ιδιαίτερα αν έχει σκοπό να κλείσεις κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες.

 

Σήμερα  χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο στο/η σύντροφό σου  και  μπορεί  να  έχεις  πολλή δουλειά, όμως καλό θα ήταν να μην του/ης πεις κάτι που δεν ισχύει προκειμένου να αποφύγεις το ραντεβού σας! Αν είσαι ελεύθερος/η  το  κλίμα της ημέρας μπορεί να σε κάνει να ερωτευτείς κάποιον/α που βρίσκεται στο ίδιο γραφείο με σένα!


 

Ζυγός

 

Η ημέρα των ερωτευμένων ξεκινά με πολύ καλή διάθεση καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους θα σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό/η και εξωστρεφή!  Σήμερα είτε είσαι ελεύθερος/η είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση θα έχεις τρόπους να περάσεις πολύ καλά, να διασκεδάσεις και να το ρίξεις έξω.  Το τετράγωνο που θα  σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως μπορεί να χάσεις λίγο το μέτρο σε αυτά που θα πεις αλλά και σε αυτά που θα πιείς!  Απόφυγε να αρχίσεις να τάζεις φύκια για μεταξωτές κορδέλες, καθώς η καλή σου διάθεση σε συνδυασμό με το αλκοόλ θα κάνουν «θαύματα»!

 

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να αφιερώσεις ποιοτικό χρόνο στο/η σύντροφό σου με αφορμή  τον άγιο Βαλεντίνο!  Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα  θα φέρει δίπλα σου ανθρώπους που θέλουν να σε γνωρίσουν όμως θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι όσον αφορά αυτά που θα ακούσεις.


 

Σκορπιός

 

Η ημέρα των ερωτευμένων θα ανεβάσει τη διάθεσή σου και τον ερωτισμό σου με αποτέλεσμα να αρχίσεις να προκαλείς πανικό στο πέρασμά σου!  Βέβαια εσύ θα σκέφτεσαι έναν/μια που θα  παίξει σημαντικό  ρόλο στη διάθεσή σου.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθεις κοντά με κάποιο πρόσωπο που επιθυμείς ή να αναζωπυρώσεις μία σχέση που έχει τελειώσει.  Το τετράγωνο που θα σχηματιστεί με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες είτε από εσένα είτε προς εσένα. Καλό θα ήταν να κινηθείς συντηρητικά σήμερα ιδιαίτερα σε οτιδήποτε αφορά τα αισθηματικά σου ζητήματα.

Σήμερα είναι μία ιδιαίτερα ερωτική ημέρα όμως μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποιες ανακρίβειες που είχαν ειπωθεί μεταξύ εσένα και του/ης συντρόφου σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  θα δημιουργηθεί ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε εκείνον/η που σε ενδιαφέρει…


 

Τοξότης

 

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να ακούσεις πραγματικά τη γνώμη του/ης συντρόφου σου αλλά και των αγαπημένων σου προσώπων για εσένα και μάλιστα θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία σε τυχόν υποδείξεις που θα σου κάνουν.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και σε συνδυασμό με την γιορτή των ερωτευμένων θα επηρεάσει από λίγο έως πολύ τη διάθεσή σου.  Ξαφνικά θα νιώσεις περισσότερο την ανάγκη αγαπημένων σου ανθρώπων δίπλα σου είτε σε ερωτικό είτε σε φιλικό επίπεδο.  Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα δημιουργηθεί το ιδανικό κλίμα, όμως μην ξεχνάς  πως μπορεί να θολώσει και την κρίση σου.

 

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορείς να πείσεις το/η σύντροφό σου για οτιδήποτε θελήσεις όμως μην εκμεταλλευτείς το χάρισμά σου για «δόλιους» σκοπούς! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει  υπό ιδανικές συνθήκες όμως δεν θα πρέπει να αφεθείς από την αρχή.



 

Αιγόκερως

 

Η ημέρα των ερωτευμένων σε βρίσκει με αρκετές δουλειές στο κεφάλι σου για αυτό είναι πιθανόν να μην έχεις καμία διάθεση να ασχοληθείς και με αυτή! Αν έχεις βρει το/η σύντροφό σου θα χρειαστεί να ξανασκεφτείς το σενάριο να μην κάνεις τίποτα καθώς είναι πολύ πιθανόν να μην τύχει της αποδοχής που περιμένεις από το ταίρι σου! Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και υποδηλώνει πως η ήμερα θα είναι αν μη τι άλλο επικοινωνιακή.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα θολώσει λίγο το τοπίο και μπορεί να σε κάνει να υποσχεθείς πράγματα τα οποία δεν θα μπορέσεις να κάνεις.  Ιδιαίτερη προσοχή σε περίπτωση που  υποσχεθείς βόλτα στο/η σύντροφό σου!

 

Σήμερα επιδίωξε να πάρεις το/η σύντροφό σου και να βγείτε μία βόλτα  με αφορμή τη  γιορτή των ερωτευμένων καθώς ακόμα και ένας περίπατος μαζί του/ης θα σε αποφορτίσει  από την καθημερινότητα.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει στο εργασιακό περιβάλλον και να αποτελέσει την έκπληξη της ημέρας.


 

Υδροχόος

Η γιορτή των ερωτευμένων σου πάει πολύ καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Διδύμων υποδηλώνει πως θα βρεις τρόπο να την περάσεις όπως ακριβώς την έχεις φανταστεί!  Αν έχεις ήδη βρει το/η σύντροφό σου ετοιμάσου για ιδιαίτερες και ρομαντικές καταστάσεις που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση.  Αν  πάλι είσαι ελεύθερος/η μία βόλτα με τους φίλους σου θα έχει την ίδια επίδραση στη διάθεσή σου και θα φέρει και νέες γνωριμίες σε αισθηματικό επίπεδο.  Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα εξιδανικεύσει πρόσωπα και καταστάσεις και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου, σε περίπτωση που αποφασίσεις να ποντάρεις σε μία νέα γνωριμία.

 

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να μην παρασυρθείς από την ερωτική ατμόσφαιρα και αρχίσεις να  υπόσχεσαι πράγματα που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως θα χρειαστείς κάποιο διάστημα μέχρι να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.


 

 

Ιχθύες

 

Η ημέρα του αγίου Βαλεντίνου θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να μείνει στο σπίτι και να δεις τηλεόραση!  Βέβαια αν έχεις σύντροφο αυτό θα είναι δύσκολο, για αυτό σκέψου μήπως ετοιμάσεις ένα  ρομαντικό δείπνο μόνο για εσάς τους δύο!  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ξεφύγεις λίγο από τον κόσμο και τη φασαρία.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι πιθανόν να σε ταξιδέψει σε άλλη γη και άλλα μέρη, με αποτέλεσμα να  είσαι αρκετά αφηρημένος/η!

 

Σήμερα καλό θα ήταν να αφιερώσεις χρόνο στο/η σύντροφό σου και να δεις αυτή την ημέρα σαν μία αφορμή για να κάνετε κάτι που θα ξεφύγει από τα καθιερωμένα.  Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσεξε τα μεγάλα λόγια που θα ακούσεις, αλλά και αυτά που θα πεις.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!