ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι καλύτερες... προξενήτρες

Αν έχεις κάποιο φίλο ή φίλη που ανήκει σε κάποιο από αυτά τα τρία ζώδια και έχει αποφασίσει πως θέλει να σε παντρέψει, τότε δεν την αποφεύγεις την... κουλούρα και ούτε που θα προλάβεις να το πάρεις χαμπάρι, πότε σου έκανε το προξενιό.

Σε άρθρο του atsrology.gr, διαβάσαμε τα 3 ζώδια που θεωρούνται οι καλύτερες... προξενήτρες και μπορούν να σου βρουν γαμπρό ή νύφη στο πι και φι!

Δίδυμος

Αρχι-προξενήτρα θα λέγαμε πως είναι ο Δίδυμος. Είναι το ζώδιο που με κυβερνήτη τον Ερμή, έχει πάρει… διδακτορικό στην επικοινωνία. Αφήστε, δε, που το κουτσομπολιό το έχει στο αίμα του. Ξέρει τα πάντα για όλους! Είναι κάτι ανάμεσα σε CIA, MI6 και KGB. Ξέρει τι θέλεις εσύ, πριν καν το ποθήσεις και επειδή γνωρίζει κόοοοοσμο και κοσμάκη, δεδομένα μια καλή περίπτωση θα έχει να σου την συστήσει.

Καρκίνος

Πάμε τώρα στο νούμερο 2 της κατάταξης. Ο γλυκούλης Καρκίνος θα βαλθεί να σε παντρέψει. Ο γάμος για εκείνον είναι τα από τις πιο σημαντικές αξίες της ζωής, ο πιο σπουδαίος προορισμός του ανθρώπου σε αυτή τη ζωή, γι’ αυτό θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του να βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο για όποιον ή όποια θέλει να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια. Μόνο! Για όλα τα υπόλοιπα δεν κουνάει ούτε το μικρό του δαχτυλάκι.

Ζυγός

Τρίτος στην σχετική λίστα είναι ο Ζυγός. Ο PR του ζωδιακού. Ο άνθρωπος που όποια πέτρα και να σηκώσεις, θα βρεις από κάτω έναν γνωστό ή μια γνωστή του, φίλο ή φίλη, ακόλουθο ή ακόλουθη στα social media. Και επειδή και για εκείνον πρώτη του προτεραιότητα είναι η αγάπη, ο έρωτας και η σχέση - γάμος, θα βάλει το χεράκι του για να βοηθήσει τους φίλους του να βρουν κι εκείνοι το παντοτινό τους ταίρι!

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!