GOOD LIFE

Γιατί το νέο Αrmani Exchange αλλάζει το shopping της πόλης;

Τον Σεπτέμβριο του 1991 στο Soho του Μανχάταν, ανοίγει το πρώτο κατάστημα Armani Exchange και προστίθεται μια νέα σελίδα στο παγκόσμιο fashion book! Το όραμα του Giorgio Armani για μια νεανική και σύγχρονη στιλιστική προσέγγιση, βρίσκει από την πρώτη κιόλας στιγμή ανταπόκριση από όλους εκείνους που δε ζουν συμβατικά.

Ενδιαφέροντα σχέδια, παιχνιδιάρικη διάθεση και μια έμπνευση που πηγάζει από τον street – chic παλμό και τολμά χρωματικούς συνδυασμούς και patterns που ανανεώνουν τον καταναλωτή! Έκτοτε, η ενέργεια της νέα γενιάς αντικατοπτρίζεται στις A | X συλλογές σε όλο τον κόσμο. Πιο συγκεκριμένα, οι νέοι υιοθετούν την φιλοσοφία του brand σε πάνω από 31 χώρες και σε περισσότερα από 270 καταστήματα. Από την Αριζόνα μέχρι την Πορτογαλία, και από την Ιαπωνία μέχρι την Κολομβία το Global Brand βρίσκεται παντού σε ξεχωριστά καταστήματα αλλά και στα μεγαλύτερα Mall.

Θεωρείται δεδομένο λοιπόν, πως όπου υπάρχει το Armani Exchange, δημιουργείται ένα μοναδικό ‘Exchange culture’ που ακολουθούν πιστά όσοι αναζητούν ελευθερία στο προσωπικό τους στυλ και urban αισθητική και κομψότητα.

Με λίγα λόγια το A | X αλλάζει το shopping μιας πόλης! Αυτό πρόκειται να συμβεί και στη Λεμεσό, η οποία υποδέχθηκε πριν λίγες εβδομάδες το νέο κατάστημα που πρόκειται να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες ανδρών και γυναικών! Ετοιμαστείτε λοιπόν  να γνωρίσετε από κοντά, αυτό το μοναδικό global brand που στηρίζει την έννοια του ‘affordable luxury’, δίνει έμφαση στα σύγχρονα trends και έχει την «υπογραφή» ποιότητας της Armani.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!