ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου 2019

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στους Ιχθύς και αυτό δείχνει πως το πρωί θα σε απασχολήσουν επαγγελματικά ζητήματα όμως η εμμονή με αυτά δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα.  Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να  σταματήσεις να σκέφτεσαι τη δουλειά.

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων και μπορεί να μη σου χαρίσει την ενέργεια που θέλεις όμως σίγουρα θα σε βοηθήσει να βρεις ευκαιρίες για να χαλαρώσεις.  Απόφυγε να «στριμώξεις» δουλειές και υποχρεώσεις το πρωί καθώς θα είναι πιο εύκολο να ασχοληθείς μαζί τους κατά το δεύτερο μισό της ημέρας. Το  απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα σου δώσει πίσω την ενέργεια που είχες χάσει τις τελευταίες ημέρες.  Πρόσεξε βέβαια να μην το παρακάνεις και περάσεις στο άλλο άκρο, με αποτέλεσμα να γίνεις υπερδραστήριος/α!

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να δεις το/η σύντροφό σου κατά το δεύτερο μισό της, καθώς όσο περνούν οι ώρες τόσο καλύτερα θα νιώθεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η επιδίωξε να βρεθείς δίπλα σε αυτόν/ην που σου αρέσει και σίγουρα θα υπάρξει τρόπος για να κάνεις αισθητή την παρουσία σου.



Ταύρος

Σήμερα το πρωί ενδέχεται να έχεις κανονίσει να πιείς ένα καφέ με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο ή αν δεν έχεις κανονίσει κανόνισε το άμεσα, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς είναι ευνοϊκή για τέτοια σχέδια.  Επίσης προτίμησε να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που ξέρεις πως έχετε κοινά καθώς οι συλλογικές δραστηριότητες θα ευνοηθούν εξίσου. Το  απόγευμα  η Σελήνη θα περάσει  στον Κριό και είναι πολύ πιθανό η κούραση σου να αρχίσει να γίνεται αισθητή.  Μη στριμώξεις μέσα στην ημέρα άλλη μία έξοδο με φίλους και προτίμησε να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

 

Σήμερα  επεδίωξε να αφιερώσεις λίγο χρόνο στο/η σύντροφό σου καθώς τις προηγούμενες ημέρες ίσως να τον/ην παραμέλησες λόγω φιλικών σου υποχρεώσεων. Αν είσαι ελεύθερος/η βεβαιώσου πως κατάλαβες τι θέλει να σου πει αυτός/η που σε ενδιαφέρει, καθώς σήμερα δεν θα είναι ξεκάθαρος/η μαζί σου.


 

Δίδυμοι

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στους Ιχθύς και αυτό δείχνει πως το πρωί θα σε απασχολήσουν επαγγελματικά ζητήματα όμως η εμμονή με αυτά δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα.  Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να  σταματήσεις να σκέφτεσαι τη δουλειά.  Ένα ραντεβού με κάποιο φίλο σου και μία συζήτηση μαζί του θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από αυτά που σε απασχολούν τις τελευταίες ημέρες και να αλλάξεις τη διάθεσή σου.  Επίσης είναι πιθανόν να σου γίνει πρόταση να βγείτε για ένα ποτό με κάποιους συναδέλφους μετά τη δουλειά, αποδέξου τη καθώς θα έχει θετική επίδραση στη διάθεσή σου!

 

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να αναθερμάνεις το κλίμα στη σχέση με το/η σύντροφό σου ιδιαίτερα αν τις τελευταίες ημέρες οι μόνες συζητήσεις σας αφορούσαν τη δουλειά. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος φίλος σου θα σε ξεσηκώσει ευχάριστα να βγείτε για ένα ποτό και αυτό μπορεί να γίνει αφορμή για νέες γνωριμίες!



 

Καρκίνος

 

Σήμερα θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς δείχνει πως είναι πολύ πιθανό το μυαλό σου να ταξιδεύει σε άλλη γη και άλλα μέρη!  Αυτό θα κάνει τη διάθεσή σου χαλαρή  και η ηρεμία που αποπνέεις θα γίνει πόλος έλξης για τους γύρω σου.  Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα  φέρει στο μυαλό σου επαγγελματικές υποχρεώσεις.  Δεν αποκλείεται να προκύψει ένα ραντεβού που σχετίζεται με αυτές το οποίο θα σε επαναφέρει στην πραγματικότητα.  Εκμεταλλεύσου το πρώτο μισό της ημέρας ώστε να περάσεις καλά και να μην παραπονιέσαι μετά.

 

Σήμερα προτίμησε να δεις το/η σύντροφό σου μέχρι το απόγευμα καθώς μετά μπορεί να προκύψει ένα επαγγελματικό ζήτημα το οποίο θα σε αναγκάσει να αλλάξεις τα σχέδιά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον, όμως μη βιαστείς να κάνεις πρώτος/η την κίνηση.

 

Λέων

Σήμερα είναι πιθανόν να μην ξυπνήσεις με την πιο ευχάριστη διάθεση του κόσμου, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς θα σου δημιουργήσει μία συναισθηματική υπερχείλιση με την οποία δεν θα αισθάνεσαι άνετα.  Κάνε υπομονή καθώς νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και θα σε βοηθήσει να «συνέλθεις»!  Μία επίσκεψη σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ένα τηλέφωνο στον κουμπάρο σου ή ακόμα και μία βόλτα για ποτό μαζί με κάποιο φίλο σου  θα σου φτιάξουν τη διάθεση.  Το μόνο που  χρειάζεται είναι να μην παρασυρθείς από την αδράνεια των τελευταίων ημερών και τελικά   μείνεις σπίτι.

 

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να μην κολλήσεις σε ζητήματα του παρελθόντος τα οποία θα χαλάσουν και τη δική σου διάθεση αλλά και τη δική του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος άνθρωπος που θα κάνει την εμφάνισή του στο προσκήνιο θα  σου υπενθυμίσει τις ευεργετικές ιδιότητες του φλερτ!


 

 

Παρθένος

Σήμερα οι συνεργάτες σου, ο/η σύντροφός σου και όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σου είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους καθώς η γνώμη τους θα έχει ιδιαίτερη σημασία για εσένα.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και φέρνει στο προσκήνιο τη συναισθηματική πλευρά κάθε είδους σχέσεων.  Το απόγευμα θα περάσει στον Κριό και η προσοχή σου θα στραφεί στις δικές σου σκέψεις, στις δικές σου ανησυχίες και στα δικά σου συναισθήματα. Προσπάθησε να  τα βάλεις σε μία τάξη διαφορετικά θα σου προκαλέσουν εκνευρισμό.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου και όσο περνούν οι ώρες θα παρατηρήσεις πως τόσο πιο κοντά θα έρχεστε, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αν είσαι ελεύθερος/η  η γνώμη ενός συνεργάτη σου για ένα αισθηματικό σου ζήτημα θα σε επηρεάσει αρκετά, χωρίς να χρειάζεται.


 

Ζυγός

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις τελειώσει με τον όγκο των εργασιακών σου υποχρεώσεων ή σου μένουν  λίγες ακόμα οπότε η διάθεσή σου θα αρχίσει να ανεβαίνει.  Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων και πριν φύγει μπορεί να φέρει κάποια έκτακτη αγγαρεία η οποία όμως δεν θα είναι ικανή να πτοήσει τη διάθεσή σου.  Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσεις στο ζώδιο του Κριού δημιουργώντας σου την ανάγκη να συναναστραφείς με αγαπημένους σου ανθρώπους προκειμένου να νιώσεις καλά.  Ακόμα και ένα ραντεβού με κάποιον συνεργάτη σου για δουλειά είναι ικανό να σου φτιάξει τη διάθεση, για αυτό συνδύασε το «τερπνόν μετά του ωφελίμου».

 

Το δεύτερο μισό της ημέρας προμηνύεται πολύ καλό για εσένα και το/η σύντροφό σου για αυτό αν  θέλεις να τον/ην συναντήσεις προτίμησε τις βραδινές ώρες. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε βάλει στη διαδικασία να τη γνωρίσεις καλύτερα καθώς θα σου εξάψει το ενδιαφέρον.

 

 

Σκορπιός

Άλλη μία ημέρα που θα ξυπνήσεις με πολύ καλή διάθεση και όρεξη να κατακτήσεις τον κόσμο, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς θα είναι πάρα πολύ βοηθητική για τους στόχους τα όνειρα και τις επιδιώξεις σου!  Η συναναστροφή σου με ευχάριστους ανθρώπους και η ενασχόλησή σου με κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα θα κρατήσει τη διάθεση σου σε πολύ καλά επίπεδα για σήμερα. Το  απόγευμα η Σελήνη θα περάσει  στον Κριό και θα σου υπενθυμίσει πως το διάλλειμα δεν θα είχε καμία αξία αν διαρκούσε για πάντα!  Εργασιακές υποχρεώσεις και δουλειές καθημερινότητας θα κάνουν ξανά την εμφάνισή τους, για αυτό φρόντισε να έχεις γεμίσει τις μπαταρίες σου.

 

Σήμερα προτίμησε να ασχοληθείς με το/η σύντροφό σου μέχρι το απόγευμα καθώς μετά είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες υποχρεώσεις, οι οποίες θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις τα σχέδια που είχες κατά νου. Αν είσαι ελεύθερος/η  η επαφή σου με κάποιον/α που σου αρέσει θα σε κάνει να περάσεις πολύ καλά!


 

Τοξότης

Σήμερα μπορεί να μην ξυπνήσεις με γεμάτα αποθέματα ενέργειας καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς σου δημιουργεί την ανάγκη να μείνεις σπίτι, να ξεκουραστείς και να μην κάνεις τίποτα! Μην ανησυχείς καθώς αυτό το φαινόμενο θα είναι προσωρινό και  όσο περνούν οι ώρες τόσο θα αρχίσει να φθίνει. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει τον Κριό και υποδηλώνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να  περάσεις καλά. Επιδίωξε να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου, να πιείς ένα ποτό με κάποιο φίλο σου ή να κάνεις μία βόλτα με το/η σύντροφό σου. Αυτά τα σενάρια  μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα, όμως είναι ικανά να σε κάνουν να σηκωθείς από τον καναπέ και να επανέλθεις άμεσα στην ενεργό δράση!

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς η επαφή μαζί του/ης θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση.  Αν είσαι ελεύθερος/η μία συνάντηση με κάποιον ενδιαφέρων άνθρωπο, θα σου δημιουργήσει ερωτικό ενδιαφέρον!


 

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στους Ιχθύς και αυτό δείχνει πως θα είναι εύκολο για εσένα να κερδίσεις τις εντυπώσεις οπουδήποτε και αν βρεθείς. Τα επικοινωνιακά σου ταλέντα  δεν θα περάσουν απαρατήρητα για αυτό άδραξε την ευκαιρία για να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να αναθερμάνεις τη σχέση σου με ανθρώπους που θα επιλέξεις.  Το απόγευμα  η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα φέρει στο προσκήνιο δουλειές του σπιτιού, αγορές που σχετίζονται με αυτό καθώς και κάποιες δουλειές των ανθρώπων της οικογένειάς σου. Βέβαια οι επικοινωνιακές σου ικανότητες μπορούν να σε βοηθήσουν να τις διευθετήσεις καλύτερα, για αυτό μην τις ξεχάσεις!

 

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να σε φέρει κοντά με το/η σύντροφό σου και αφορμή για αυτό θα είναι μία συζήτηση που θα κάνετε. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσω κάποιου ανθρώπου του στενού σου περιβάλλοντος, όμως είναι στο χέρι σου αν θα εξελιχθεί.

 

Υδροχόος

Σήμερα θα έχεις μία ιδιαίτερη ροπή σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα χρήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς θα κάνει το μυαλό σου να κατεβάζει ιδέες προκειμένου να μπορέσει να διευθετήσεις καλύτερα και τα έσοδα αλλά και τα έξοδά σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Κριού  και οι οικονομικές ιδέες θα δώσουν τη θέση τους σε άλλες σκέψεις.  Μία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντός σου θα βοηθήσει τη διάθεσή σου. Ακόμα είναι πιθανόν να μάθεις και κάποια νέα σχετικά με πρόσωπα, τα οποία θα σε βάλουν στη διαδικασία να τα μοιραστείς με αγαπημένους σου ανθρώπους!

 

Σήμερα προτίμησε να μην ανοίξεις συζήτηση για τα οικονομικά με το/η σύντροφό σου αν θέλεις να παραμείνει  το καλό κλίμα που υπάρχει στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει  σε ένα μέρος που θα σε έχει καλέσει ένα πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου δημιουργώντας σου αντικρουόμενα συναισθήματα με αποτέλεσμα τη μία στιγμή να είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής και την άλλη να μη θέλεις να δεις άνθρωπο! Πρόσεξε ιδιαίτερα τις συναναστροφές σου με ανθρώπους που αγαπάς καθώς θα είναι εύκολο να σε παρεξηγήσουν. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και θα φέρει στο προσκήνιο  οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα, τράπεζες, λογαριασμούς και τέτοιου είδους υποχρεώσεις.  Προτίμησε να τα διευθετήσεις αυτές τις ημέρες καθώς οι συγκυρίες θα σε ευνοούν.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να μην ξεκινήσεις να παραπονιέσαι σε εκείνον/η για θέματα που δεν ευθύνεται. Αν είσαι ελεύθερος/η η μεταβαλλόμενη συμπεριφορά σου μπορεί να μπερδέψει κάποιον/α που σε ενδιαφέρει, για αυτό περιόρισε τη!

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!