GOSSIP

O The Rock τυχαία αποκάλυψε κάτι που κανείς δεν γνώριζε για τα φετινά Όσκαρ

O χολιγουντιανός σταρ Dwayne Johnson μέσω social media αποκάλυψε κάτι που κανείς δεν γνώριζε για τα σχέδια της Αακαδημίας για τη φετινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Θυμίζουμε πως φέτος, το ποιος θα αναλάβει το ρόλο του παρουσιαστή της βραδιάς απονομής των γνωστών κινηματογραφικών βραβείων, εξελίχθηκε σε... θρίλερ, αφού ο Kevin Hart, που αρχικά είχε ανακοινωθεί πως θα αναλάμβανε το ρόλο του οικοδεσπότη αναγκάστηκε να παραιτηθεί μετά από το σάλο που προκάλεσαν παλαιότερα αστεία και δηλώσεις του γνωστού κωμικού, που θεωρήθηκαν ρατσιστικά και προσβλητικά.


Στην πορεία η Ακαδημία ανακοίνωσε πως φέτος τα Όσκαρ δεν θα έχουν ένα παρουσιαστή, αλλά πολλούς και κοινοποίησε μια λίστα που περιλαμβάνει πασίγνωστους σταρ όπως οι Charlize Theron, Daniel Craig, Jennifer Lopez κ.ά.


Και τώρα μάθαμε πως πριν γίνουν όλα αυτά, η Ακαδημία είχε αρχικά προτείνει στον The Rock το ρόλο του οικοδεσπότη!


Συγκεριμένα ο ίδιος ο Dwayne Johnson αποκάλυψε μέσω twitter πως αποτελούσε την πρώτη επιλογή της Ακαδημίας των Όσκαρ για την παρουσίαση της βραδιάς και πως ο ίδιος το ήθελε πολύ και ήθελε να κάνει "τα πιο αστεία και διασκεδαστικά Όσκαρ όλων των εποχών", αλλά δεν μπορούσε να το κάνει λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων με τα γυρίσματα του νέου φιλμ Jumanji.


Το εντυπωσιακό είναι πως την αποκάλυψη την έκανε... τυχαία, επειδή ο Dwayne Johnson δέχτηκε ένα μήνυμα ενός από τους εκατομμύρια followers του, ο οποίος σχολίαζε πως γιατί δεν είχε προτείνει η Ακαδημία το ρόλο του οικοδεσπότη στον The Rock και τότε ο σταρ απάντησε πως είχε ήδη δεχτεί την πρόταση. Μάλιστα δήλωσε πως δεν αποκλείεται στο μέλλον να τον δούμε ως παρουσιαστή στα Όσκαρ.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!