GOSSIP

H αδελφή της Meghan Markle έκανε 3 σχόλια γεμάτα χολή στο twitter

Μπορεί η Samantha Markle, η ετεροθαλής αδελφή της Δούκισσας του Σάσεξ, να ζήτησε δημόσια συγγνώμη και να γέμισε καλές ευχές την Meghan για την εγκυμοσύνη της, αλλά δεν έχει σταματήσει να στάζει... δηλητήριο, κάθε φορά που αναφέρεται στη διάσημη αδελφή της.

Και πρόσφατα η Meghan Markle, κατάφερε να αποσπάσει πολλούς επαίνους για την ιδέα που είχε να γράψει μηνύματα υποστήριξης πάνω σε μπανάνες που θα μοιράζονταν σε πρώην ιερόδουλες που προσπαθούν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους και να ξεφύγουν από τη πορνεία.


Ωστόσο η Samantha βρήκε κάτι αρνητικό να πει και για αυτό και με τρία.. βιτριολικά tweets "έθαψε" την καλή κίνηση της αδελφής της.


Η Samantha Markle έγραψε πως η αδελφή της αν ήθελε πραγματικά να βοηθήσει αυτές τις γυναίκες έπρεπε να τους δώσει χρήματα για να βελτιώσουν τη ζωή τους και όχι να γράφει μηνύματα πάνω σε μπανανόφλουδες και συνέχισε με το να λέει πως και ο πρίγκιπας Κάρολος την επόμενη φορά που η Meghan θα του ζητήσει χρήματα, να μην της δώσει και να της γράψει κάτι πάνω σε μια μπανάνα. 


Και φυσικά δεν έμεινε εκεί, αλλά πρόσθεσε πως η Meghan θα έπρεπε να στείλει ένα θετικό μήνυμα σαν αυτά που έγραψε πάνω στις μπανάνες, στον πατέρα τους, τον Thomas Markle, με τον οποίο συνεχίζει να μην έχει καμιά επικοινωνία εδώ και μήνες.


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!