GOSSIP

Γιατί η Meghan Markle έγραψε μηνύματα πάνω σε μπανάνες; [βίντεο]

Το Παλάτι του Κένσινγκτον την περασμένη Παρασκευή δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο που έδειχνε τη Δούκισσα του Σάσεξ να γράφει μηνύματα με ένα μαρκαδόρο πάνω σε φλούδες από μπανάνες.

Τη συγκεκριμένη κίνηση η Meghan, την έκανε όταν μαζί με το σύζυγό της επισκέφτηκαν στο Μπρίστολ, μια φιλανθωρπική οργάνωση που στηρίζει τις ιερόδουλες που θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους και να καταφέρουν να απεμπλακούν από την πορνεία.


Η δούκισσα του Σάσεξ είχε την ιδέα να γράψει μηνύματα συμπαράστασης και εμψύχωσης πάνω στα φρούτα που περιλάμβαναν τα γεύματα που ετοιμάζει η οργάνωση για τις ιερόδουλες.

"Έχετε ένα μαρκαδόρο; Έχω μία ιδέα. Είχα δει σε μία εκπομπή αυτό το πρότζεκτ, το οποίο ξεκίνησε κάποιος στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένα πρόγραμμα κολατσιού στα σχολεία, όπου σε κάθε μπανάνα έγραφε μία αφιέρωση ή κάτι για να κάνει τα παιδιά να νιώθουν όμορφα", είπε η δούκισσα στους εθελοντές της οργάνωσης και έγραψε πάνω στις μπανάνες μηνύματα όπως «Είσαι γενναία», «Αγαπήθηκες», «Είσαι ξεχωριστή», «Είσαι δυνατή».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!