ΖΩΔΙΑ

H Νέα Σελήνη στις 5 Φεβρουαρίου θα επηρεάσει σημαντικά 10 από τα 12 ζώδια

Οι αστρολόγοι εκτιμούν πως το 2019 θα είναι οι χρονιά όπου όλα τα ζώδια θα δουν μεγάλες και θετικές εξελίξεις στη ζωή τους. Και μπορεί ο μήνας Ιανουάριος να μην έφερε πολλές αλλαγές, αλλά ο δεύτερος μήνας του νέου έτους επιφυλάσσει αρκετές εξελίξεις.

Και ειδικά η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Φεβρουαρίου, στις 03:38 πμ, στις 15° 45’ Υδροχόου αναμένεται να επηρεάσει 10 από τα 12 ζώδια και να φέρει εξελίξεις στα επαγγελματικά, ερωτικά και οικονομικά ζητήματα, ενώ κάποιοι μπορεί ακόμα και να αλλάξουν τόπο διαμονής!

Όπως διαβάζουμε στο astrology.gr, η Νέα Σελήνη έρχεται να κλείσει έναν κύκλο και να ανοίξει έναν καινούργιο, πλήρως ανανεωμένο και διαφορετικό από τον προηγούμενο, κυρίως στους Υδροχόους και μετά στους Λέοντες, Ταύρους και Σκορπιούς. Τα δεδομένα στον επαγγελματικό, οικογενειακό και προσωπικό σας τομέα θα αλλάξουν τελείως, όμως αυτή η αλλαγή θα σας κάνει καλό, οπότε μην την φοβάστε.

Μεταβολές στα οικονομικά θα υπάρξουν στους Καρκίνους και Αιγόκερους, ίσως όμως να είναι και προς τα πάνω, σεξουαλικά πάντως θα είναι μια τέλεια περίοδος με πολλές προκλήσεις και έντονα συναισθήματα. Κριοί και Ζυγοί ο έρωτας μάλλον θα σας χτυπήσει την πόρτα, ενώ Δίδυμοι και Τοξότες θα ανοίξετε τα φτερά σας για καινούργιες περιπέτειες, πιθανόν και για άλλες πολιτείες.

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!