GOSSIP

Έχετε δει το γιο της Elle Macpherson; Είναι φτυστός η μητέρα του [εικόνες]

H ξανθιά πανύψηλη καλλονή από την Αυστραλία, που έγινε ένα από τα διασημότερα μοντέλα στον κόσμο και κατέκτησε τον τίτλο του "The Body" για το άψογο κορμί της, είναι πλέον 54 ετών αλλά παραμένει κουκλάρα.

Η Elle Macpherson, πλέον έχει προσθέσει στο βιογραφικό της, τους τίτλους της ηθοποιού, της τηλεπαρουσιάστριας και ΄χει αποδείξει πως είναι δεινή επιχειρηματίας, ενώ είναι και μητέρα δύο γιων που απέκτησε από τη σχέση της με το Γάλλο οικονομολόγο Arpad Busson (πρώην σύντροφος της Uma Thurman με την οποία έχει αποκτήσει και μια κόρη).


Και όλα αυτά τα χρόνια η Elle αποφεύγει να μας δείξει τους γιους της (τον 20χρονο Flynn και τον 15χρονο Aurelius) και πολύ σπάνια κάνει μια δημόσια εμφάνιση μαζί τους.


Τώρα όμως το διάσημο πρώην top model, Flynn στη δεξίωση των American Australian Arts Awards στη Νέα Υόρκη και όλοι έμειναν άφωνοι με την εκπληκτική ομοιότητα μάνας και γιου.


Ο 20χρονος Arpad Flynn Alexander Busson (αυτό είναι το πλήρες όνομά του) όχι μόνο έχει τα ίδια χαρακτηριστικά προσώπου και τα ίδια ακριβώς μάτια με αυτά της μαμάς του, αλλά δείχνει να έχει κληρονομήσει και την κορμοστασιά της!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!