GOSSIP

Τελικά τι συμβαίνει με τους Ρία Αντωνίου και Χρήστο Ψωμόπουλο;

Μετά το σάλο που προκάλεσε η είδηση πως η Ρία Αντωνίου κατέθεσε μήνυση εις βάρος του συντρόφου της Χρήστου Ψωμόπουλου και τον κατηγορούσε για βιασμό, η κοινή βραδινή έξοδος του ζευγαριού, γέννησε πολλά ερωτηματικά, με πολλούς να αναρωτιούνται αν τελικά το μοντέλο απέσυρε τη μήνυση και αν το ζευγάρι είναι ξανά μαζί.

Θυμίζουμε πως το μοντέλο είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του Χρήστου Ψωμόπουλου και τον κατηγορούσε για βιασμό, αλλά πριν λίγες μέρες, η Ρία Αντωνίου και ο Χρήστος Ψωμόπουλος πήγαν μαζί στο κέντρο όπου εμφανίζονται οι Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή και διασκέδασαν μαζί. Τελικά τί συμβαίνει;

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα Espresso o συνήγορος υπεράσπισης του Χήστου Ψωμόπουλου Θανάσης Πλεύρης οι δύο πλευρές από τη μια αποφάσισαν κατάπαυση του πυρός αλλά από την άλλη το εκρηκτικό μοντέλο δεν έχει αποσύρει τη μήνυση εναντίον του συντρόφου της. 

Πάντως το ζευγάρι μετά την κοινή του έξοδο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος φαίνεται πως θέλει να αφήσει πίσω του το θερμό επεισόδιο και να δώσει ίσως μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του.

Σύμφωνα με ανθρώπους από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού πρόθεση και των δυο είναι να λήξει άμεσα το επεισόδιο, χωρίς να πάρει άλλες διαστάσεις και χωρίς να φτάσει το θέμα στις δικαστικές αίθουσες. 

Όπως αναφέρει το protothema.gr, έχει γίνει γνωστό ο Χρήστος Ψωμόπουλος δεν έχει υποβάλλει μήνυση σε βάρος της Ρίας Αντωνίου για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντία. Από την αρχή εξάλλου είχε πει ό,τι αν η σύντροφός του ζητήσει «συγγνώμη» για όσα τον κατηγορεί θα την συγχωρέσει.



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!