ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 26 Ιανουαρίου 2019

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και αυτό δείχνει πως θα έχεις επαφές και  συζητήσεις με φίλους σου ή πρόσωπα που ασχολείστε από κοινού με κάποιο σύλλογο.

Κριός

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο καθωσπρέπει  και διπλωματικό ζώδιο του Ζυγού τονίζοντας τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τις επαφές με αγαπημένα σου πρόσωπα. Βέβαια το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου και τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω δείχνει πως είναι μία ημέρα που χρειάζεται προσοχή ακόμα και αν φαίνεται «ήσυχη». Οι συζητήσεις είναι πιθανόν να φέρουν διαφωνίες και οι διαφωνίες με τη σειρά τους μπορούν να φέρουν μεγάλες εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και στους συνεργάτες σου. Εξίσου προσεκτικός/η θα πρέπει να είσαι κατά τις επαφές σου με όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να θυμάσαι πως είναι στο χέρι σου πως θα διαχειριστείς λεκτικές προκλήσεις.

 

Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με το/η σύντροφό σου και θα πρέπει να ελέγξεις την παρόρμηση σου αν θέλεις η κατάσταση μεταξύ σας να μην εκτροχιαστεί. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  μπορεί να σου φανεί εκνευριστική, όμως η ήμερα δεν είναι κατάλληλη για να βγάλεις συμπεράσματα.


 

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και δείχνει πως η ημέρα θα είναι γεμάτη με υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Παρόλα αυτά ακόμα και αν έχεις να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα ρουτίνας χωρίς κάτι ιδιαίτερο, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές οι οποίες θα σε εκνευρίσουν. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη από τον Κριό αλλά και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σου λέει  πως χρειάζεσαι ξεκούραση και πως δεν γίνεται να δουλεύεις πάντα με τις μηχανές στο τέρμα. Προσπάθησε να βρεις έστω και λίγο χρόνο για τον εαυτό σου καθώς  η υπερκόπωση καραδοκεί.

 

Σήμερα είναι πιθανόν να υπάρξουν πράγματα που θα σε εκνευρίσουν στο/η σύντροφό σου όμως θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που θα τα φέρεις στο προσκήνιο, καθώς θα εγείρει αντιδράσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ενδείκνυται για αισθηματικά ζητήματα καθώς λίγο η κούραση και λίγο τα νεύρα σου δεν θα σε βοηθήσουν.


 

Δίδυμοι

 

Σήμερα  είναι πιθανόν να έχεις στο πρόγραμμα μία βόλτα με ένα φίλο σου ή μία ρομαντική συνάντηση με το ταίρι σου, ακόμα και μία βόλτα στο γυμναστήριο καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό σε προτρέπει να κάνεις πράγματα αποκλειστικά για εσένα.  Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Κριό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως παρά τις καλές προθέσεις ενδέχεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις ιδιαίτερα με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο.  Προσπάθησε να αποφύγεις συνειδητά ανθρώπους που ξέρεις πως μπορούν να σου χαλάσουν τη διάθεση και την ημέρα, ώστε να μειώσεις της πιθανότητες εντάσεων.

 

Σήμερα  θα νιώσεις έντονα συναισθήματα για το/η σύντροφό σου όμως αυτά είναι παγίδα καθώς μπορεί να σε οδηγήσουν σε συμπεριφορές ζήλιας, οι οποίες δεν θα περάσουν απαρατήρητες από το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να φέρει ανατροπή σε μία πρόσφατη γνωριμία όμως να θυμάσαι πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό.

 

 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σε προτρέπει να ασχοληθείς σοβαρά με κάποιο ζήτημα που σχετίζεται με ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου.  Είναι πιθανό να σου ζητηθεί η βοήθειά σου ή να χρειαστεί να αναλάβεις κάποιες δουλειές για λογαριασμό ενός ηλικιωμένου  δικού σου προσώπου. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Κριό τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως οικογενειακές, προσωπικές και επαγγελματικές δουλειές θα αναμειχθούν με ένα τρόπο όχι τόσο ευχάριστο και θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό.  Προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα και εντός και εκτός οικίας, κατά τις επαφές σου με τους άλλους  αν δεν θέλεις να κάνεις την ημέρα δύσκολη.

Η ημέρα σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η όσον αφορά συζητήσεις με το/η σύντροφό σου καθώς ένα θέμα που θα ανοίξετε μπορεί να γίνει το σπίρτο που θα ανάψει φωτιά. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε τη συμπεριφορά σου απέναντι σε κάποιον/α που σου αρέσει.


 

Λέων

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σε προτρέπει να επικοινωνήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα  ή να κάνεις και ένα τηλέφωνο σε κάποιους αγαπημένους ανθρώπους, τους οποίους έχεις παραμελήσει. Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Κριό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως μπορεί να υπάρξει μία κουβέντα η οποία θα σε φέρει σε δύσκολη θέση και θα δημιουργήσει αντιπαραθέσεις σε μία συζήτηση. Μη ξεγελιέσαι από την φαινομενικά καλή διάθεση της ημέρας και έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως μπορεί οι τόνοι να οξυνθούν. Την ίδια προσοχή δείξε και στις μετακινήσεις σου και προσπάθησε να μη βιάζεσαι.

 

Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με το/η σύντροφό σου για αυτό αξίζει να είσαι προσεκτικός/η στα θέματα που θα ανοίξεις προς συζήτηση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  αντιπαράθεση μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιον/α που σου αρέσει.

 

 

Παρθένος

 

Σήμερα είναι πιθανό να συνεχίσεις να ασχολείσαι με την ίδια θέρμη με οικονομικά ζητήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό σε προτρέπει να τα βάλεις σε μία τάξη.  Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Κριό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως μέσα στο τρέξιμο για τα οικονομικά σου ζητήματα θα πρέπει να δώσεις την πρέπουσα σημασία και στα αισθηματικά, καθώς μπορεί να δημιουργηθεί κάποιο θέμα σε αυτό τον τομέα. Προσπάθησε να μην μεταφέρεις τον εκνευρισμό που  σου προκαλούν τα ζητήματα ρουτίνας στη σχέση με το/η σύντροφό σου, για να αποφύγεις τις εντάσεις.

 

Σήμερα είναι πιθανόν παρελθοντικά ζητήματα να σου προκαλέσουν εκνευρισμό με αποτέλεσμα να επηρεαστεί δυσμενώς και ο/η σύντροφός σου αλλά και η σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία χρειάζεται καλή διάθεση και  χρόνο, πράγματα που μπορεί να μην διαθέτεις σήμερα…


 

Ζυγός

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου επηρεάζοντας και τη διάθεσή σου αλλά και τις σχέσεις με τους γύρω σου. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Κριό αλλά και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως η κυκλοθυμία σου θα γίνει σημείο αναφοράς και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους. Είναι πιθανόν να νιώσεις πως κάποιος συνεργάτης σου ή ακόμα και ο/η σύντροφός σου δεν σε καταλαβαίνουν και ψάχνονται για καβγά. Σκέψου μήπως εσύ έχεις την τάση να παίρνεις τα πράγματα πιο σοβαρά από τι είναι. Προσπάθησε να χαλαρώσεις καθώς είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

 

Σήμερα είναι μία ημέρα που αξίζει την προσοχή σου, καθώς από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις με το/η σύντροφό σου αν δεν προσέξεις τον τρόπο σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ενδείκνυται για αισθηματικά ζητήματα για αυτό κράτησε στάση αναμονής.

 

 

Σκορπιός

 

Σήμερα  είναι πολύ πιθανόν να έχεις μία γενικότερη ατονία η οποία θα ρίξει τη διάθεσή σου, όμως σκέψου πως αυτό είναι μία κρούση του οργανισμού σου προκειμένου να ξεκουραστείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Κριό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις σήμερα είναι να ξεκουραστείς.  Αν δεν ακολουθήσεις αυτή την επιλογή να θυμάσαι πως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η. Η ήμερα ενδέχεται να κρύβει αντιπαραθέσεις ιδιαίτερα με πρόσωπα του εργασιακού του περιβάλλοντος αλλά και έντονο παρασκήνιο σε συγκεκριμένες υποθέσεις.  Κράτησε αποστάσεις για να είσαι σίγουρος/η πως δεν θα εμπλακείς με οποιοδήποτε τρόπο.

 

Σήμερα  μην ξεκινήσεις να κάνεις μία συζήτηση με το/η σύντροφό σου εάν έχεις σκοπό να μην είσαι ειλικρινής σε αυτά που θα πεις, καθώς η ήμερα ούτως ή άλλως μπορεί να φέρει εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσεξε τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς ενδέχεται να υπάρχει παρασκήνιο.

 

 

Τοξότης

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και αυτό δείχνει πως θα έχεις επαφές και  συζητήσεις με φίλους σου ή πρόσωπα που ασχολείστε από κοινού με κάποιο σύλλογο. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Κριό αλλά και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους, αλλά και κάποιες αρχηγικές τάσεις από κάποια πρόσωπα οι οποίες δεν θα σου αρέσουν καθόλου.  Θα πρέπει να θυμάσαι πως η ενασχόλησή σου με μία ομάδα ανθρώπων μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες να υπάρξουν παρεξηγήσεις και τριβές μεταξύ σας.  Κράτησε «μικρό καλάθι» σήμερα, καθώς η ήμερα μπορεί να φαίνεται άνετη, όμως κρύβει κινδύνους.

 

Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις την ίδια άποψη με το/η σύντροφό σου πάνω σε ένα σημαντικό ζήτημα και θα πρέπει να το διαχειριστείς με προσοχή για να μην δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με ανορθόδοξο τρόπο όμως μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.


 

Αιγόκερως

 

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό δείχνει πως οτιδήποτε σχετίζεται με την καριέρα  σου, την επαγγελματική σου εξέλιξη και την εικόνα σου θα σε απασχολήσει άμεσα. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη ο οποίος βρίσκεται στον Κριό και τον Πλούτωνα ποιος βρίσκεται στο ζώδιό σου, σου λέει πως αξίζει να είσαι προσεκτικός/η. Οι φιλοδοξίες σου και η ανάγκη να επιτύχεις κάποια συγκεκριμένα πράγματα μπορεί να δημιουργήσουν πολύ σοβαρές αντιπαραθέσεις στο επαγγελματικό ακόμα και στο οικογενειακό σου περιβάλλον.  Μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ και να θυμάσαι πως η ημέρα δεν ενδείκνυται για πολλά.

 

Σήμερα είναι πιθανόν να  δημιουργηθεί ένα τεταμένο κλίμα στη σχέση με το/η σύντροφό σου το οποίο θα ξεκινήσει από ένα επαγγελματικό ζήτημα και θα εξελιχθεί ανάλογα με τον τρόπο που θα το διαχειριστείς. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να υπάρξει μία αντιπαράθεση μεταξύ εσένα και ενός ατόμου που σε ενδιαφέρει.

 

 

Υδροχόος

 

Σήμερα ενδέχεται να συναντηθείς με ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σου είτε τυχαία είτε προγραμματισμένα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό θα σε κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφή. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Κριό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με αιτία φαινομενικά «αθώες» συζητήσεις.  Σήμερα θα πρέπει να είσαι υποψιασμένος/η και να μην παρασυρθείς από τις απόψεις σου, καθώς μπορεί να τις εκφράσεις με  ιδιαίτερα θερμό τρόπο και αυτό να φέρει αντιπαραθέσεις με τους γύρω σου.  Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και κατά τις μετακινήσεις σου καθώς η ημέρα δεν ενδείκνυται καθόλου για βιασύνες.

 

Σήμερα  θα πρέπει να διαφυλάξεις τη σχέση με το/η σύντροφό σου από αδιάκριτα πρόσωπα, για αυτό φρόντισε να κρατήσεις  μόνο για εσάς τα  προσωπικά σας ζητήματα. Αν  είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  μπορεί να ξεκινήσει σε μια παρέα, με αφορμή μία διαφωνία για ένα ζήτημα κοινωνικού περιεχομένου.


 

Ιχθύες

 

Η  Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σου δημιουργεί σκέψεις οι οποίες σε αναστατώνουν και έρχονται από ζητήματα του παρελθόντος. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Κριό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω  δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν η αναστάτωση να οφείλεται και σε ένα οικονομικό σου ζήτημα. Προσπάθησε να διευθετήσεις οτιδήποτε έχεις σε εκκρεμότητα και σχετίζεται με χρήματα, δάνεια και ασφάλειες για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων αργότερα. Σήμερα τα έξοδα «ευνοούνται», για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η  καθώς μπορεί να προκύψουν και κάποια έκτακτα τα οποία δεν είχες κατά νου.

 

Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να σου φταίει ο/η σύντροφός σου ακόμα και αν δεν έχεις κάτι συγκεκριμένο να του προσάψεις, για αυτό και θα ξεκινήσεις να αναμοχλεύεις ζητήματα του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος/η  ίσως να συνειδητοποιήσεις πως κάποιο πρόσωπο που σου είχε τραβήξει το ενδιαφέρον, έχει αρχίσει να σε εκνευρίζει.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!