ΖΩΔΙΑ

Αν φέρεις αντίρρηση σε αυτά τα 6 ζώδια τότε μάλλον θα τσακωθείς μαζί τους

Μερικά ζώδια είναι τόσο πεισματάρικα και φανατικά στις απόψεις τους, που όποιος και αν τολμήσει να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί τους, ακόμα και αν απλά... ψελλίσει μια αντίθετη άποψη από τη δική τους, τον καβγά τον έχει στο τσεπάκι!

Το astrology.gr, δημοσιεύει τη λίστα με τα έξι ζώδια που δεν διόλου απίθανο να τσακωθείς μαζί τους ακόμα και για ψύλλου πήδημα!

ΚΡΙΟΣ: Ο δυναμικός, ενθουσιώδης και παρορμητικός Κριός πορώνεται αρκετά συχνά και μάλιστα γίνεται πεισματάρης και ξεροκέφαλος, σε βαθμό που σκάει γάιδαρο. Δεν θέλει να ακούσει κάτι αρνητικό και μπορεί να το πάρει προσωπικά και να τσακωθεί άσχημα, αν προσπαθήσει κάποιος να του αποδείξει ότι δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα, όπως τα έχει στο κεφάλι του.  

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτό το περιπετειώδες και συνήθως ανήσυχο ζώδιο παθιάζεται, επίσης, εύκολα και φανατίζεται σε βαθμό που όχι μόνο εκνευρίζει τους γύρω του, αλλά μπορεί να ξεκινήσει και χοντρό καβγά. Ο Τοξότης νομίζει -και υποστηρίζει- ότι γνωρίζει τα πάντα σχετικά με ό,τι τον ενδιαφέρει και όταν «κολλάει» με κάτι, δεν ξεκολλάει, ακόμα κι αν του φέρεις τρανταχτές αποδείξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οτιδήποτε αφορά τις παραδοσιακές αξίες, τύπου οικογένεια, πατρίδα, ιστορία, είναι ικανό να φανατίσει τον Καρκίνο και σε όποιον πάει να του αντιπαρατεθεί δε βγάζει καμία… ευαισθησία. Γίνεται σκληρότερος των σκληρότερων και φυσικά ο «εχθρός» καταγράφεται στη μαύρη του λίστα και δε βγαίνει ποτέ από εκεί.

ΛΕΩΝ: Είναι δυνατόν αυτό που λατρεύει κι έχει κάνει «θρησκεία» ο Λέων να μην είναι αποδεκτό από όλους; Και ακόμα περισσότερο να τολμήσει άνθρωπος να υποστηρίξει ότι κάτι άλλο είναι σωστότερο, καλύτερο ή ανώτερο και να το αποδεχτεί, έτσι, χωρίς να δώσει μάχη, να ορμήσει να τον φάει; Ούτε καν…

ΖΥΓΟΣ: Είναι το λιγότερο φανατικό ζώδιο, σε σχέση με όσα περιλαμβάνονται στη συγκεκριμένη λίστα. Ωστόσο, αν πορωθεί με κάτι, ξεχνάει ευγένειες και διπλωματία και βγάζει έναν εαυτό που είναι μάλλον… δανεικός από τον απέναντί του, τον Κριό. Η δε γλώσσα του κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα σπάει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να μην του… φαίνεται, όμως, η αλήθεια είναι ότι και φανατίζεται και απόλυτος γίνεται και εύκολα τσακώνεται και γίνεται αρκετά προκλητικός, σχεδόν προσβλητικός, όταν πρόκειται να υπερασπίσει ό,τι του αρέσει, σε σημείο να θέλουν να τον χαστουκίσουν.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!