ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 6 ζευγάρια ζωδίων σχεδόν πάντα χωρίζουν αμέσως

Λένε πως ορισμένοι έρωτες είναι καταδικασμένοι να μην έχουν αίσιο τέλος και σύμφωνα με την αστρολογία, υπάρχουν κάποιοι συνδυασμοί ζωδίων, που η ερωτική τους ζεύξη, όσο μεγάλη και αν είναι η έλξη, είναι τόσο τοξική που ο χωρισμός δεν αργεί αν έρθει.

 

Σε άρθρο του astrology.gr διαβάσαμε ποια είναι τα ζωδιακά ζευγάρια που δεν «κολλάνε» μεταξύ τους και στο τέλος... σφάζονται:

Γυναίκα Κριός / Άντρας Ζυγός

Εύκολα ελκύει ο ένας τον άλλον, ζουν τον τρελό έρωτα και όλα προχωράνε ταχύτατα. Κάνουν σχέση κι εκεί αρχίζει το πανηγύρι. Η δυναμική γυναίκα Κριός εκνευρίζεται με την έλλειψη πρωτοβουλιών του άντρα Ζυγού, όπως επίσης και με την αναποφασιστικότητά του. Το χειρότερο όμως είναι ότι της τη βαράει που προσπαθεί να την ηρεμήσει κάθε φορά αποφεύγοντας την κουβέντα ή αλλάζοντάς την.

Γυναίκα Αιγόκερως / Άντρας Καρκίνος

Ακόμα ένα ζευγάρι που στην αρχή όλα θα είναι μέλι γάλα και μάλιστα η γυναίκα Αιγόκερως θα αρχίσει να εκφράζει και το δικό της συναισθηματικό κομμάτι. Στη σχέση όμως τα πράγματα δε θα είναι ρόδινα. Η ευαισθησία, ο συναισθηματισμός και το κόλλημα του άντρα Καρκίνου με το παρελθόν ή με τη μάνα του και γενικότερα την οικογένειά του θα την κάνει να χάσει τον σεβασμό της.

Γυναίκα Τοξότης / Άντρας Ταύρος

Η περιπετειώδης και τρελιάρα γυναίκα Τοξότης ελκύεται από τον αισθησιακό άντρα Ταύρο και αυτός από το φλογερό ταμπεραμέντο της. Θα ζήσουν μεγάλες ερωτικές στιγμές, όμως, στη σχέση θα αρχίσουν τα όργανα. Αυτός θα εκνευρίζεται που τον σέρνει από δω και από κει, στα βουνά και τα λαγκάδια αλλά και αυτή με την απροθυμία του να εγκαταλείψει τον καναπέ και το τηλεκοντρόλ και να βγουν έξω.

Γυναίκα Δίδυμος / Άντρας Σκορπιός

Η έλξη μεταξύ τους είναι έντονη, παρά το αταίριαστο του χαρακτήρα τους και ενδεχομένως στο σεξ να φτάσουν σε άλλα επίπεδα, όμω σε σχέση μόνο ξύλο που δε θα παίξουν στο τέλος! Η γυναίκα Δίδυμος δε στέκεται πουθενά, γνωρίζει συνεχώς κόσμο, ενίοτε έχει και τα αθώα φλερτ της, κάτι που ο άντρας Σκορπιός δε σηκώνει. Η ζήλεια του θα φουντώσει, θα προσπαθήσει να της βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι, όμως στο τέλος θα του την κάνει... ξυπόλητη!

Γυναίκα Παρθένος / Άντρας Τοξότης

Σαν τον λίβα που καίει τα σπαρτά θα είναι η ένωσή τους και μάλιστα η διαφορετικότητα του χαρακτήρα τους θα κινήσει την περιέργεια της γυναίκας Παρθένου, που θέλει να αναλύει τα πάντα. Όμως από τη μια η οργανωτικότητα και η πρακτικότητά της και από την άλλη η επιπολαιότητα και το χύμα κι ό,τι κάτσει  του άντρα Τοξότη που αρνείται να μπει σε πρόγραμμα δε θα τους αφήσουν να κάνουν χωριό.

Γυναίκα Σκορπιός / Άντρας Υδροχόος

Η έλξη μεταξύ τους είναι δεδομένη και μάλιστα μπορεί για ένα μικρό μεν, αλλά ικανό χρονικό διάστημα, να μη σηκώνονται καν από το κρεβάτι. Για τον άντρα Υδροχόο όμως, αυτό δεν είναι αρκετό για να κάνει σχέση. Από την άλλη, η ανάγκη για έλεγχο και αποκλειστικότητα της γυναίκας Σκορπιού είναι μεγάλη και φυσικά δε θα ικανοποιηθεί από εκείνον που ενδεχομένως από ένα σημείο και μετά να είναι αφηρημένος, στον κόσμο του ή σε κάθε καβγά τους της πετάει και μια θεωρία, οπότε η σχέση τους θα διαλυθεί με συνοπτικές διαδικασίες.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!