ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα τρία ζώδια συχνά γίνονται οι πιο κακές πεθερές

Όποιος έχει δει την ταινία Monster In Law με την Jennifer Lopez και την κακιά πεθερά της Jane Fonda, σίγουρα εύχεται άμα παντρευτεί να μην χρειαστεί να περάσει τα ίδια δεινά με τη πεθερά. Αν αυτό θέλετε και εσείς καλό είναι να ξέρετε ποιες θεωρούνται οι πιο κακές πεθερές του ζωδιακού.

Φυσικά πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά σύμφωνα με το marieclaire.gr, οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια, λόγω της ιδιοσυγκρασίας τους συχνά μπορούν να γίνουν οι πιο ανυπόφορες πεθερές και ο εφιάλτης κάθε νύφης (και γαμπρού).

Kριός

Η πεθερά ΟΥΚάς είναι πιο μάχιμη από οποιαδήποτε άλλη του ζωδιακού και μάλιστα μέχρι τα βαθιά της γεράματα. Δεν κοιτάει μόνο “όσα βλέπει η πεθερά” αλλά είναι πιο παρατηρητική από ντετέκτιβ του FBI που διεξάγει έρευνα για τετραπλό φονικό. H πεθερά Κριός είναι πολύ σκληρή μεν, αλλά αν σε συμπαθήσει γίνεται από στρίγκλα αρνάκι.

Δίδυμος

Είναι πραγματικά μεγάλη ατυχία να έχεις μια τέτοια πεθερά που δε σε συμπαθεί. Αν πάλι σε συμπαθεί όμως είναι πραγματικά μεγάλη τύχη. Η πεθερά Δίδυμος είναι πολύ καλή όταν είναι καλή αλλά όταν είναι κακιά είναι καλύτερη. Εδώ δε μπορείς να κάνεις και πολλά. Ή συμβιβάζεσαι μαζί της μέχρι να σας χωρίσει ο θάνατος ή χωρίζεις.

Σκορπιός

Θα δράσει αθόρυβα, χωρίς να καταλαβαίνεις ότι σε υπονομεύει. Μπορεί να σε αγκαλιάζει και να σε σκοτώνει ταυτόχρονα με το μαχαίρι όπως ο Γιώργος Φούντας τη Μελίνα Μερκούρη στην ταινία “Στέλλα”. Γενικά με την πεθερά Σκορπιό δε μπλέκεις εκτός αν θέλεις να βγείτε έξω από το σπίτι και να λογαριαστείτε.

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!