GOSSIP

Βγήκε τo πόρισμα του ιατροδικαστή για την υπόθεση βιασμού της Ρίας Αντωνίου

Λίγες μέρες μετά το σάλο που προκάλεσε η καταγγελία και η κατάθεση αγωγής του γνωστού μοντέλου εις βάρος του συντρόφου της, Χρήστου Ψωμόπουλου, τον οποίο κατηγόρησε για βιασμό, το πόρισμα του ιατροδικαστή δεν καταφέρνει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Θυμίζουμε πως η Ρία Αντωνίου κατέθεσε ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας το περασμένο Σάββατο ο σύντροφός της αποπειράθηκε να τη βιάσει και εκείνη αντιστάθηκε. Το πρωί της Κυριακής υπήρξε έντονος καβγάς, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες του site protothema.gr, κατά τον οποίο το μοντέλο ζήτησε από τον επιχειρηματία να χωρίσουν. Τότε, για ακόμη μια φορά, όπως φέρεται να έχει υποστηρίξει το μοντέλο ο σύντροφός της αποπειράθηκε να τη βιάσει, αλλά και πάλι αντιστάθηκε. Σύμφωνα με το μοντέλο, ο επιχειρηματίας τη βίασε τη νύχτα της Κυριακής και το πρωί της Δευτέρας η ξανθιά καλλονή μετέβη σε αστυνομικό τμήμα, καταγγέλλοντάς τον. O σύντροφός της αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο iefimerida.gr, το μοντέλο υπεβλήθη σε εξέταση από ιατροδικαστή και όπως διαπιστώθηκε φέρει εμφανείς κακώσεις στο πρόσωπο και τα χέρια. Ο ιατροδικαστής σημειώνει περιγραφικά ότι υπάρχουν ορισμένες ρήξεις στον κόλπο, οι οποίες όμως δεν είναι πρόσφατες. 

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης, ελήφθη κολπικό επίχρισμα το οποίο και θα εξεταστεί αν φέρει ίχνη DNA του επιχειρηματία. Ωστόσο, δεν είναι σαφές αν θα μπορεί να αποτελέσει στοιχείο, καθώς το μοντέλο και ο επιχειρηματίας είχαν ερωτική σχέση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!