ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 9 Ιανουαρίου 2019

 Η Σελήνη  εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο τονίζοντας τη σημασία που έχει η γνώμη των αγαπημένων σου προσώπων σε οτιδήποτε θέλεις να κάνεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό δείχνει πως οι άνθρωποι που βρίσκονται στο στενό περιβάλλον σου θα σου φέρουν νέα τα οποία δεν περιμένεις και σίγουρα θα σε χαροποιήσουν.

Κριός

Σήμερα είναι πιθανόν να σου δοθεί η ευκαιρία να συμμετέχεις σε κάποια ομαδική δραστηριότητα ή να παρευρεθείς σε ένα σύλλογο που ασχολείσαι το τελευταίο διάστημα περισσότερο ενεργά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και σε βοηθάει να βρεις πολύ καλή διάθεση μέσα από την ενασχόλησή σου με τα «κοινά»! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα φέρει ευχάριστες συναντήσεις με πρόσωπα τα οποία δεν βλέπεις συχνά ή έχεις πολύ καιρό να τα δεις. Ακόμα είναι πιθανόν μία ιδέα σου να ξεσηκώσει ευχάριστα την παρέα που θα αποφασίσει να την ακολουθήσει!

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς θα βρείτε τρόπο να περάσετε καλά οτιδήποτε και αν κάνετε. Βέβαια δεν αποκλείεται να έχεις και μία ξεχωριστή ιδέα η οποία θα βοηθήσει σε αυτό. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία θα ξεκινήσει μέσα σε μία παρέα που θα παρευρεθείς.


 

Ταύρος

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να κερδίσεις  την αποδοχή του κοινωνικού και του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο χρειάζεται το «χειροκρότημα» για να νιώσει καλά. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να κερδίσεις τους συνομιλητές σου με τις απόψεις σου, τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις και τους στόχους που έχεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό δείχνει πως  ενδέχεται να σου δοθεί μία ευκαιρία σχετική με ένα επαγγελματικό σου ζήτημα εντελώς ξαφνικά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι προσεκτικός/η προκειμένου να μπορέσεις να την αντιληφθείς.

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα μπορέσεις εύκολα να κερδίσεις το θαυμασμό του/ης συντρόφου σου με τις ιδέες σου για αυτό επεδίωξε συζητήσεις μαζί του/ης, καθώς από αυτές θα βγει κάτι πολύ καλό. Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα αισθηματικό ειδύλλιο μπορεί να ξεκινήσει μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σε προτρέπει να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με δραστηριότητες από τις οποίες μπορείς να κερδίσεις νέες πληροφορίες, για πράγματα που σε ενδιαφέρουν. Μία βόλτα σε μία δανειστική βιβλιοθήκη, ένας περίπατος στο βιβλιοπωλείο για να  κάνεις μία έρευνα αγοράς σχετικά με τα νέα βιβλία που κυκλοφορούν ή μία συζήτηση  μεταξύ φίλων θα είναι αρκετή για να αφήσει στο μυαλό σου να ταξιδέψει. Το  εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό δείχνει πως κάποιος που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον θα προτείνει μία δραστηριότητα η οποία θα δώσει ενέργεια στην ημέρα σου και στη διάθεσή σου.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να μην μείνετε σπίτι και να αποφασίσετε να  ασχοληθείτε με μία δραστηριότητα εκτός σπιτιού. Αν είσαι ελεύθερος/η  ένας φίλος σου θα σου μεταφέρει ευχάριστα νέα που σχετίζονται με ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

 

Καρκίνος

Σήμερα  προτίμησε να ασχοληθείς με ένα οικονομικό ζήτημα που σχετίζεται με τρίτα πρόσωπα ή οργανισμούς. Είναι μία καλή ημέρα για να  κάνεις μία βόλτα μέχρι την τράπεζα ώστε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες ή να ενδιαφερθείς για ένα ζήτημα που μπορεί να έχει προκύψει με κάποιο δημόσιο φορέα.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μία κίνηση ματ σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα. Προτίμησε βέβαια να βάλεις προτεραιότητες ώστε να μην ανοίξεις πολλά «μέτωπα» και αφήσεις  και άλλες εκκρεμότητες.

Σήμερα είναι  πιθανόν να έχεις μία ιδέα η οποία θα βοηθήσει εσένα και τον/τη σύντροφό σου προκειμένου να περάσετε μία ξεχωριστή και ιδιαίτερα ερωτική μέρα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει άμεσα  και αφορμή για αυτή θα είναι μία επαγγελματική υποχρέωση!


 

Λέων

Σήμερα η αλληλεπίδραση που θα έχεις με τους άλλους θα καθορίσει τις σκέψεις σου και τις αποφάσεις σου καθώς θα είσαι ευάλωτος/η στη γνώμη τους. Η Σελήνη  εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο τονίζοντας τη σημασία που έχει η γνώμη των αγαπημένων σου προσώπων σε οτιδήποτε θέλεις να κάνεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό δείχνει πως οι άνθρωποι που βρίσκονται στο στενό περιβάλλον σου θα σου φέρουν νέα τα οποία δεν περιμένεις και σίγουρα θα σε χαροποιήσουν. Επίσης αν ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο δεν αποκλείεται να έχεις μία πρόταση για συνεργασία μέσω διαδικτύου, την οποία αξίζει να δεις προσεκτικά.

 

Η συναναστροφή σου με αγαπημένους ανθρώπους παρέα με τον/τη σύντροφό σου θα δώσει άλλο νόημα στην ημέρα σου, για αυτό μην αρνηθείς προτάσεις που μπορεί να έχεις για καφέ και για ποτό! Αν είσαι ελεύθερος/η μία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον μπορεί να γίνει αφορμή  για να ξεκινήσει ένα νέο ειδύλλιο!


 

Παρθένος

 

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα είναι αρκετές σήμερα και θα νιώσεις πως χρειάζεται ένα αυστηρό πλάνο προκειμένου να καταφέρεις να τις φέρεις εις πέρας!  Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και είναι βοηθητική για την ενέργειά σου, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να τη διοχετεύσεις εκεί που πρέπει!  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό  μπορεί να φέρει  ευκαιρίες  και συναντήσεις με ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να σε βοηθήσουν στις δουλειές σου.  Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως χρειάζεται να ξεκινήσεις με τις πιο σημαντικές για εσένα υποχρεώσεις και να μην βιαστείς να πεις ναι σε κάποια χάρη ή αγγαρεία που θα σου ζητηθεί, καθώς είναι πολύ πιθανό στο τέλος να μην καταφέρεις να τις αναλάβεις.

 

Σήμερα είναι  πιθανόν να είσαι αρκετά κουρασμένος/η από τις δουλειές των τελευταίων ημερών για αυτό μία καλή ιδέα θα είναι να ζητήσεις και μία χείρα βοηθείας από τον/τη σύντροφό σου, διαφορετικά θα ξεκινήσεις να του/ης γκρινιάζεις! Αν είσαι ελεύθερος/η θα παρατηρήσεις πως υπάρχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον  προς το άτομό σου, από κάποιον/α που βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον!

 

Ζυγός

 

Σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία να το ρίξεις έξω σε περίπτωση που τις προηγούμενες ημέρες δεν κατάφερες να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου και για τη διασκέδασή σου! Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο υποδηλώνει πως το καλύτερο πράγμα που έχεις να κάνεις σήμερα είναι να  πάρεις τους φίλους σου, τον/τη σύντροφό σου και τους ανθρώπους που περνάς καλά και να ετοιμάσεις ακόμα και ένα μικρό πάρτι! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό είναι πολύ βοηθητικό για επαφές και συζητήσεις  με αγαπημένα σου πρόσωπα. Δεν αποκλείεται κάποιο από αυτά να σε εκπλήξει με κάτι που θα πει ή κάτι που θα κάνει, μην ανησυχείς η έκπληξη θα είναι ευχάριστη.

 

Η ημέρα ενδείκνυται για να πάρεις το ταίρι σου και να κάνετε  κάτι το οποίο σας διασκεδάζει είτε μόνοι σας είτε παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν είσαι ελεύθερος/η  μέσω ενός ανθρώπου που θα συναντηθείς σήμερα θα κάνεις και μία νέα γνωριμία ιδιαίτερα υποσχόμενη.


 

Σκορπιός

 

Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί στο σπίτι καθώς θέματα και υποχρεώσεις των δικών σου θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και για αυτό η προσοχή σου θα είναι στραμμένη στα «εντός οικίας». Βέβαια υπάρχει πιθανότητα να γίνεις πιεστικός/η  με τους δικούς σου ανθρώπους στην προσπάθειά σου να ξεμπερδεύεις με εκκρεμότητες που σχετίζονται με ζητήματα του σπιτιού, καθώς δεν θα έχουν όλοι την ίδια διάθεση με εσένα.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει  να ξεπεράσεις κάποια μικρά θέματα της καθημερινότητας τα οποία όμως σου δημιουργούν εμπόδια  στα δικά σου σχέδια!

 

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να αλλάξεις λίγο τη ρουτίνα της σχέσης με τον/τη σύντροφό σου και να κάνετε κάτι διαφορετικό! Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία -που ενδεχομένως να μην της είχες δώσει σημασία- θα ξεκινήσει να σου τραβάει το ενδιαφέρον.


 

Τοξότης

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό  καθώς θα αυξήσει  τις δυνατότητες που έχεις στην επικοινωνιακή προσέγγιση! Η ημέρα είναι εξαιρετική  για επαφές με φίλους, αδέρφια, ξαδέρφια συγγενείς ακόμα και γείτονες καθώς οι συζητήσεις θα δίνουν και θα παίρνουν. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό  θα φέρει και συναντήσεις με ανθρώπους που δεν βλέπεις τόσο συχνά, για αυτό και θα χαρείς πολύ! Δεν αποκλείεται να φτάσει στα αυτιά σου και κάποιο νέο σχετικά με ένα συγγενικό σου πρόσωπο ή κάποιο άλλο πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος το οποίο θα σε εκπλήξει.

 

Σήμερα είναι μία θαυμάσια ημέρα για να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να κάνετε μία βόλτα στα μαγαζιά, να πιείτε ένα καφέ παρέα με γνωστούς σας  και σε γενικότερο πλαίσιο να συναναστραφείτε με κόσμο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει εξαιτίας της επικοινωνιακή σου διάθεσης!



Αιγόκερως

 

Σήμερα πιθανό να βρίσκεσαι σε αναβρασμό με αφορμή οικονομικά θέματα που πρέπει να τακτοποιήσεις ή να έχεις ένα επαγγελματικό ραντεβού με αντίκτυπο στο πορτοφόλι σου! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου χαρίζει σκέψεις τις οποίες αν υλοποιήσεις θα μπορέσεις να βελτιώσεις την κατάσταση στο ταμείο σου!  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει μία λύση σχετική με οικονομικά ζητήματα μέσω ενός ανθρώπου της οικογένειάς σου.  Αυτό που χρειάζεται να κάνεις για να μην πάρεις λάθος αποφάσεις και παρασυρθείς σε λάθος ενέργειες, είναι να μετριάσεις την ανασφάλεια σου και να είσαι σίγουρος/η πως δεν θα χάσεις.

 

 

Σήμερα είναι πιθανόν να γίνεις ιδιαίτερα κτητικός/η προς τον/τη σύντροφό σου όμως θα βρεις και την κατάλληλη δικαιολογία για αυτό, οπότε θα είναι δύσκολο να καταλάβει πως η ημέρα σου έχει δημιουργήσει μία γενικότερη ανασφάλεια. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα σου δημιουργήσει  καχυποψία όμως γρήγορα θα  σου  δείξει τις προθέσεις της.

 

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και το μόνο σίγουρο είναι πως οποιοσδήποτε και αν βρεθεί δίπλα στο σήμερα δεν πρόκειται να πλήξει.  Είναι πιθανόν να είσαι ιδιαίτερα κεφάτος/η όμως δεν αποκλείεται να εμφανιστούν και συναισθήματα εκνευρισμού, όμως θα είναι παροδικά. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό  καθώς θα σε κάνει να ξεχωρίσεις σε οποιοδήποτε χώρο και αν βρεθείς.  Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς την ενέργεια προς όφελός σου και να ξεχωρίσεις για τους σωστούς λόγους και όχι για την κυκλοθυμία σου.

 

Σήμερα είναι μία ημέρα που η διάθεσή και η συμπεριφορά σου δεν θα  αφήσει κανέναν που θα βρεθεί δίπλα σου να πλήξει, πόσο μάλλον τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα ξεκινήσει να γίνεται πολύ ενδιαφέρουσα από στιγμή σε στιγμή!

 

 

Ιχθύες

 

Σήμερα δε θα νιώθεις άνετα όταν θα είσαι με κόσμο καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο θα ενισχύσει την ανάγκη σου για απομόνωση και περισυλλογή! Αυτό έχει και τα θετικά του καθώς θα σε βοηθήσει να κρατήσεις αποστάσεις από ανθρώπους που σου δημιουργούν ένταση και σε αγχώνουν ακόμα και με την παρουσία τους. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα τονίσει ακόμα περισσότερο τη διαισθητική σου ικανότητα και θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς  εύκολα καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σου!  Είναι πολύ πιθανό να έχεις και μία ευκαιρία η οποία θα βοηθήσει πολύ και την κατάσταση στο ταμείο σου.

 

Σήμερα μπορεί να μην έχεις διάθεση να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να συναναστραφείτε με κόσμο, όμως η διάθεσή σου θα φτιάξει αν συναντηθείς μαζί του/ης, για αυτό μην ξεκινήσεις να βρίσκεις δικαιολογίες πως είσαι κουρασμένος/η! Αν είσαι ελεύθερος/η το διακριτικό φλερτ που θα δεχτείς από κάποιον/α που δεν περιμένεις θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!