ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 5 Ιανουαρίου 2019

 Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και είναι πιθανόν να αναμοχλεύσει αδικίες  που θεωρείς πως έχεις υποστεί με αποτέλεσμα να έχεις μία περίεργη διάθεση. 

Κριός

Σήμερα θα σε πιάσει το πείσμα σου και θα θελήσεις να αποδείξεις τι μπορείς να καταφέρεις κυρίως όσον αφορά τα επαγγελματικά σου θέματα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει έντονα την επιθυμία να εξελιχθείς επαγγελματικά ακόμα και αν χρειαστεί να δουλεύει 24 ώρες το εικοσιτετράωρο!  Αυτό όπως καταλαβαίνεις θα έχει αντίκτυπο και στη διάθεσή σου αλλά και στις επαφές με τους αγαπημένους σου ανθρώπους, καθώς μπορεί να υπάρξουν παράπονα.  Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου και τελικά να αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις από όσες μπορείς.

Σήμερα ενδέχεται να παραμελήσεις τον/τη σύντροφό σου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων  για αυτό είναι πιθανόν να ακούσεις παράπονα. Αν είσαι ελεύθερος/η μην προσπαθήσεις να συνδυάσεις επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους σε μία μόνο ημέρα καθώς δεν θα σου φτάσουν οι ώρες!


 

Ταύρος

Η ανταλλαγή πληροφοριών, απόψεων και εμπειριών θα σε ωθήσει σε συναντήσεις με πληθώρα ανθρώπων καθώς έχεις ανάγκη από ανθρώπινη επαφή και συζητήσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και είναι ιδανική για να συσφίξεις τις σχέση σου με τους ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Σήμερα μία συζήτηση θα είναι πολύ βοηθητική για να έρθεις κοντά με κάποιον που  ανήκει στο περιβάλλον σου αλλά μέχρι τώρα δεν είχε δοθεί η αφορμή να πλησιάσετε ο ένας τον άλλον.  Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις και μια πρόταση για μια εκδρομή ή ένα ταξίδι που θα σε ενθουσιάσει ακόμα και αν θα πρέπει να το συνδυάσεις με δουλειά!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να οργανώσεις μία εκδρομή έστω και μονοήμερη και να κάνεις μια έκπληξη στο/η σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να συμβεί σε μία εκδήλωση ή μία κοινωνική υποχρέωση που είσαι καλεσμένος/η να παρευρεθείς!


 

Δίδυμοι

Μια μικρή αφορμή μπορεί να σε φέρει σε επαφή με τα κρυμμένα συναισθήματα σου και να σου προκαλέσει μια συναισθηματική αναστάτωση. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις κάθε συναισθηματική υπερχείλιση με τη λογική.  Σήμερα θα έχεις να αντιμετωπίσεις και κάποιες οικονομικές δοσοληψίες που σχετίζονται με δημόσιους φορείς ή τράπεζες και θα χρειαστούν την αμέριστη προσοχή σου. Μην αφήσεις τις σκέψεις σου  πάρουν τόσο μεγάλες διαστάσεις που να μην σε αφήσουν να ξεμπερδεύεις με πρακτικά ζητήματα οικονομικού χαρακτήρα.  

Σήμερα είναι μία ημέρα όπου η λίμπιντο σου θα είναι ανεβασμένη και αυτό είναι μία καλή ευκαιρία  για να έρθεις κοντά με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα αρχίσει να εξελίσσεται και η ατμόσφαιρα μεταξύ σας θα γίνεται ολοένα και πιο ερωτική.


 

Καρκίνος

Οι σχέσεις σου με ανθρώπους που βλέπεις καθημερινά και παίζουν ενεργό ρόλο στη ζωή σου θα είναι στο προσκήνιο σήμερα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και μπορεί να σου δημιουργήσει την ανάγκη να βρεις τρόπο να ταυτιστείς με τη γνώμη των αγαπημένων σου ανθρώπων, ακόμα και αν εσύ δεν συμφωνείς με αυτήν.  Σήμερα επίσης είναι πολύ πιθανό να είσαι ευάλωτος/η στην κριτική που θα σου κάνουν οι άλλοι, με αποτέλεσμα ακόμα και η καλοπροαίρετη γνώμη κάποιων συνεργατών ή του/ης συντρόφου σου να σε εκνευρίσει.  Προσπάθησε να κρατήσεις ένα ήρεμο κλίμα ώστε να μπορέσει η μέρα να κυλήσει ομαλά!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου  και να θυμάσαι πως δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει αν έχεις διαφορετική γνώμη από εκείνον/η και το ίδιο φυσικά θα πρέπει να κάνεις και εσύ!  Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως κάποιος συνεργάτης σου σε φλερτάρει!


 

Λέων

Η ημέρα θα φέρει δουλειές, υποχρεώσεις και αγγαρείες καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα σε αφήσει να πλήξεις ούτε στιγμή.  Σήμερα επειδή θα έχεις αρκετά βεβαρημένο πρόγραμμα καλό θα ήταν να μην το φορτώσεις ούτε με δραστηριότητες που σου αρέσουν -όπως είναι κάποιο χόμπι σου- καθώς  πρέπει να κρατήσεις και κάποια αποθέματα ενέργειας!  Μία καλή ιδέα είναι να πάρεις ένα συμπλήρωμα βιταμινών ή έστω να εντάξεις στη διατροφή σου φρούτα και χυμούς  καθώς αυτά θα είναι τα καύσιμα του οργανισμού σου!  Δώσε προτεραιότητα σε αυτά που χρειάζεται και μην σπαταλάς την ενέργειά σου σε πράγματα που μπορούν να περιμένουν.  

Σήμερα  είναι μία καλή ιδέα να ζητήσεις βοήθεια από τον/τη σύντροφό σου για μία δουλειά που πρέπει να φέρεις εις πέρας  αν θέλεις να βρεις  χρόνο για εκείνον/η και τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος/η μία ευχάριστη συνάντηση στο εργασιακό σου περιβάλλον θα βοηθήσει να κυλήσουν οι ώρες στη δουλειά πιο γρήγορα!



Παρθένος

Σήμερα ξεκινά μία πολύ ευνοϊκή ημέρα για εσένα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου θα σε ευνοήσει και θα σε ανανεώσει! Η διάθεση σου θα γίνεται ολοένα και καλύτερη και θα έχεις ιδιαίτερη όρεξη για να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν και να γεμίσεις την καρδιά σου με ευχάριστα συναισθήματα. Η ημέρα ενδείκνυται και για να ενισχύσεις τις σχέσεις σου με τους φίλους σου και είναι ότι πρέπει για να κανονίσετε μια έξοδο! Σε όλα αυτά μην ξεχνάς και τον/τη σύντροφό σου καθώς και εκείνος/η θα αποτελέσει πηγή  θετικών συναισθημάτων και ενέργειας!

Σήμερα αν αφιερώσεις χρόνο στο αγαπημένο σου ταίρι τότε είναι σίγουρο πως θα περάσετε καλά καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω ευνοεί οτιδήποτε σχετίζεται με τον έρωτα! Αν είσαι ελεύθερος/η ένα αισθηματικό σου ζήτημα θα πάρει μία ευχάριστη τροπή άμεσα!


 

Ζυγός

Οι σχέσεις με την οικογένεια σου μπορεί να περάσουν ένα τεστ σήμερα καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθεί μια αναστάτωση εντός οικίας. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και είναι πιθανόν να αναμοχλεύσει αδικίες  που θεωρείς πως έχεις υποστεί με αποτέλεσμα να έχεις μία περίεργη διάθεση.  Αυτή θα γίνει ιδιαίτερα εμφανής τους ανθρώπους του οικογενειακού σου περιβάλλοντος καθώς μέσα σε αυτούς θα ψάξεις να βρεις εξιλαστήριο θύμα!  Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να συγκρατηθείς για να αποφύγεις τις εντάσεις,  διαφορετικά θα είναι εύκολο να πεις πράγματα πάνω στα νεύρα σου τα οποία σίγουρα θα μετανιώσεις.

Σήμερα είναι μία  ημέρα που μπορεί να σου ξυπνήσει παράπονα που έχεις από τον/τη σύντροφό σου όμως σκέψου τι θα καταφέρεις αν τα φέρεις ξανά στο προσκήνιο. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανόν να μην έχει διάθεση για να ασχοληθείς με ένα αισθηματικό σου ζήτημα και δεν χρειάζεται να «πιέσεις» τον εαυτό σου, και αύριο ημέρα είναι.


 

Σκορπιός

Σήμερα θα διαπιστώσεις τη δύναμη της επικοινωνίας σε όλο της το μεγαλείο καθώς θα σου προσφέρει μια χείρα βοηθείας στις συναλλαγές σου με τον υπόλοιπο κόσμο. Η Σελήνη έχει περάσει  στον Αιγόκερω και θα σε βοηθήσει να συναναστραφείς με ανθρώπους με ιδιαίτερη ευκολία και αυτό θα ανεβάσει τη διάθεσή σου αλλά και την αυτοπεποίθησή σου! Οι επαφές με συγγενείς, γνωστούς, γείτονες και λοιπά πρόσωπα ευνοούνται πολύ για αυτό ακόμα και αν δεν τις έχεις μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας φρόντισε να βρεις έστω και λίγο χρόνο για να τους δεις! Ακόμα ευνοούνται και οι αγορές ιδιαίτερα αν αποφασίσεις να πάρεις κάτι για εσένα!

Σήμερα είναι μία καλή μέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς η επικοινωνιακή διάθεση θα σε βοηθήσει όχι μόνο να έρθεις κοντά του/ης, αλλά να περάσετε υπέροχα τον κοινό σας χρόνο. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντός σου θα σε βοηθήσει σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα.



Τοξότης

Σήμερα προτεραιότητα σου θα είναι τα οικονομικά σου θέματα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια σε περίπτωση που έχεις αφήσει εκκρεμότητες σχετικές με αυτό τον τομέα.   Αυτές οι ανασφάλειες μπορούν να γίνουν η αιτία για να επιδιώξεις μία οικονομική συμφωνία η οποία θα σε ωφελήσει ή να κάνεις ένα διακανονισμό προκειμένου να μπορέσεις να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου.  Ακόμα είναι πιθανό να παρουσιαστεί και μια ευκαιρία που θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις το εισόδημα σου είτε προσωρινά είτε και μόνιμα.

Σήμερα  θα δώσεις μεγάλη σημασία στα λόγια του/ης συντρόφου σου και οι υποδείξεις που θα σου κάνει θα σε βοηθήσουν πολύ. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και θα σε βοηθήσει να αφήσεις για λίγο στην άκρη  τις ανήσυχες σκέψεις  που σχετίζονται με τα οικονομικά σου ζητήματα.


 

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σου χαρίσει ενέργεια βγάζοντας σε από την απάθεια και τη νιρβάνα που πιθανόν να είχες τις προηγούμενες ημέρες.  Σήμερα θα ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις να κάνεις, με ποιους θέλεις να  βρεθείς και τι ακριβώς θέλεις να αποφύγεις και αυτό το πλάνο που έχεις στο μυαλό σου θα ακολουθήσεις κατά γράμμα! Η διάθεση σου θα επανέλθει στα φυσιολογικά της επίπεδα και θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς δεόντως για να πλησιάσεις τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου.  Οι επαφές με αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι πολύ ευεργετικές για εσένα για αυτό χρειάζεται να τους δώσεις την πρέπουσα  σημασία.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς τις προηγούμενες ημέρες ίσως να ήσουν λίγο αδιάφορος/η  απέναντί του/ης! Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα νέο ειδύλλιο μπορεί να ξεκινήσει με την προτροπή ενός συνεργάτη σου!

 

 

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και είναι πιθανόν να εντείνει την ανησυχία σου για ένα ζήτημα που σε απασχολεί. Προσπάθησε να μην αφήσεις το μυαλό σου να μπει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων. Για να το κάνεις αυτό χρειάζεται να στρέψεις την προσοχή σου κάπου συγκεκριμένα. Η εργασιοθεραπεία σήμερα μπορεί να δουλέψει πολύ καλά για εσένα, καθώς από τη μία θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς κάπου ώστε το μυαλό σου να μην κάνει σκέψεις ανεξέλεγκτο. Από την άλλη θα σε βοηθήσει να τελειώσεις και με κάποιες δουλειές που έχεις οπότε θα συνδυάσει το τερπνό μετά του ωφελίμου!

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να μην μονοπωλήσεις τον κοινό σας χρόνο εκθέτοντας κάθε λογής ανησυχίες που μπορεί να μην έχουν κανένα υπόβαθρο. Αν είσαι ελεύθερος/η  είναι πιθανόν να ξεκινήσει η αρχή ενός νέου ειδυλλίου μακριά από τα φώτα της «δημοσιότητας».

 


Ιχθύες

Σήμερα θα έχεις δύο στόχους από τη μία θα θελήσεις να τελειώσεις με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου και από την άλλη θα θελήσεις πολύ να δεις τους αγαπημένους σου φίλους!  Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και σε προτρέπει να βάλεις σε μία τάξη αυτά που πρέπει να κάνεις  ώστε μετά να έχεις χρόνο για να κάνεις αυτά που θέλεις! Η διάθεσή σου για συναντήσεις με αγαπημένους σου φίλους δεν θα γίνεται να κρυφτεί σήμερα! Μάλιστα θα είναι αυτή που θα σε ωθήσει να βρεις έστω και λίγο χρόνο για να βρεθείς με ανθρώπους που ξέρεις πως σε καταλαβαίνουν και τους καταλαβαίνεις!

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να δεις τον/τη σύντροφό σου πρωτίστως σαν φίλο/η σου και αυτό θα βοηθήσει καθώς η σχέση σας θα εξελιχθεί ακόμα περισσότερο. Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα νέο ειδύλλιο μπορεί να ξεκινήσει με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον.


Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!