ΖΩΔΙΑ

Τι θα φέρει στα 12 ζώδια η ηλιακή έκλειψη στις 6 Ιανουαρίου;

Η πρώτη έκλειψη της νέας χρονιάς πραγματοποιείται την Κυριακή 06.01 και είναι Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα σημάνει  σημαντικά ξεκινήματα άκρως καθοριστικά για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικά νέα ξεκινήματα μπορεί να υπάρξουν με αυτήν την Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω στις 06.01 και επηρεάζει άμεσα την καριέρα και την εικόνα που θέλεις να έχεις στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Είναι γεγονός ότι μπορεί να υπάρξουν σπουδαίες προτάσεις επαγγελματικού επιπέδου που ανοίγουν μία νέα πορεία για εσένα ή να επανέλθουν σημαντικές προτάσεις από το παρελθόν που θα πρέπει να αξιολογήσεις. Γεγονός είναι ότι αυτή η διαδικασία δεν θα είναι εύκολη, καθώς όποιες προτάσεις και αν προκύψουν, καλείσαι να αναλάβεις σημαντικές ευθύνες που θα σε αλλάξουν ριζικά σαν προσωπικότητα σε ότι αφορά την καριέρα σου.

Οφείλεις στον εαυτό σου να δείξεις υπομονή, επιμονή, λογική σκέψη και ωριμότητα για να πάρεις τις σωστότερες αποφάσεις για εσένα, διαφορετικά η επίπονη αυτή πορεία θα ενταθεί ακόμα περισσότερο με δυσάρεστες συνέπειες. Καθοριστικές μπορεί να είναι οι αλλαγές και στην προσωπική σου ζωή, όπως να οδηγήσει στην υπάρχουσα σχέση σου στην επισημοποίηση ή να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που να αλλάξει το ρου της προσωπικής του ζωής. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 06.01 επηρεάζει άμεσα τη σχέση σου με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον, ζητήματα σπουδών και σεμιναρίων που μπορεί να σε απασχολούν, ότι αφορά ταξίδια και τις επαφές σου με το εξωτερικό, ότι αφορά νομικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και να θέλεις να επιλύσεις. Σημαντικό είναι για σένα να καταλάβεις ότι αυτό το νέο ξεκίνημα καλείσαι να το κάνεις μέσα από λογική και ώριμη σκέψη και να μην αφήσεις την αφέλεια και την αισιοδοξία να σε κατακλίσει γιατί το πιθανότερο είναι να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές.

Καταλυτικά νέα ξεκινήματα μπορεί να υπάρξουν και σε επίπεδο ερωτικής ζωής, καθώς πια την αναγνωρίζεις με διαφορετικό τρόπο, όχι σαν περιπέτεια αλλά μέσα από την ανάγκη της ασφάλειας και της σταθερότητας, κάτι που λειτουργεί μεταμορφωτικά για την προσωπική σου κοσμοθεωρία. Απέφυγε τον φανατισμό και τις ιδεοληψίες σε όλα τα επίπεδα και είναι βέβαιο ότι αυτή η έκλειψη θα σου δώσει μία σημαντική ευκαιρία, κυρίως σε πνευματικό και φιλοσοφικό επίπεδο και στην εξέλιξή σου. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ένταση ανεβαίνει, ανασφάλειες, απωθημένα και φόβοι έρχονται την επιφάνεια με ορμή και καλείσαι να έρθεις αντιμέτωπος με τα βαθύτερα σου συναισθήματα αφήνοντας πίσω σου ότι σε προβληματίζει και σε κρατάει αγκυλωμένο και προχωρώντας σε μία νέα αρχή που δεν θα σου είναι εύκολη, όμως θα είναι καταλυτική τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε ερωτικό επίπεδο. Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 06.01 σου δίνει το έναυσμα για μία νέα πορεία στην ερωτική σου ζωή, πρόσεξε όμως μην μπεις στη διαδικασία περιορισμών, καχυποψίας, ζήλιας και τάσης ελέγχου στο ταίρι σου γιατί αυτό θα κοστίσει πολύ και στη σχέση και στην ψυχολογία σου.

Ζητήματα οικονομικών σου θεμάτων σε σχέση με τρίτους (τράπεζες, Δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς) έρχονται στο προσκήνιο και είναι πιθανό να κληθείς να πάρεις αποφάσεις για συναλλαγές ή διευθετήσεις που θα είναι καταλυτικές για την πορεία των οικονομικών σου. Πιθανό είναι να προκύψουν κληρονομικά ζητήματα του παρελθόντος ή επιχειρηματικές δράσεις που τώρα αποδίδουν και καλείσαι να πάρεις θέση για συγκεκριμένα θέματα. Η διαίσθησή σου θα παίξει καταλυτικό ρόλο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο αυτής της έκλειψης, καθώς σε επηρεάζει άμεσα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν καταλυτικές αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν σε ένα νέο μονοπάτι στη ζωή σου. Αυτό βέβαια δεν θα είναι κάτω από εύκολες συνθήκες, καθώς καλείσαι να δείξεις ιδιαίτερη ωριμότητα, λογική σκέψη, επιμονή, υπομονή και πιθανά να αναλάβεις σημαντικές ευθύνες στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή που θα σε οδηγήσουν σε ριζική αναθεώρηση σκέψεων και σχέσεων. Αποφάσεις στην προσωπική σου ζωή όπως η επισημοποίηση της παρούσας σχέσεις σου ή μία μετακόμιση με το ταίρι σου είναι πολύ πιθανές, ενώ δεν αποκλείονται σπουδαίες νέες γνωριμίες που θα παίξουν κομβικό ρόλο από δω και στο εξής τη ζωή σου.

Πιθανό είναι επίσης να υπάρξουν επιστροφές από το παρελθόν προσώπων πολύ σημαντικών για σένα και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις που θα σου είναι δύσκολες και επίπονες, όμως θα είναι αυτές οι κατάλληλες για την προσωπική σου εξέλιξη. Προσπάθησε να αποφύγεις κατήφεια, απολυτότητα και τάσεις ελέγχου για να μην υπάρξουν έντονες συγκρούσεις με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. 

ΛΕΩΝ

Σημαντικές νέες αρχές μπορεί να υπάρξουν σε εργασιακό επίπεδο και στην καθημερινότητα που το πιθανότερο είναι να σου δημιουργήσουν άγχος, διάθεση για γκρίνια, έντονη τελειομανία και επικριτικότητα στους γύρω σου, όμως έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις μία νέα πορεία σε ότι αφορά τη δουλειά και τον καθημερινό προγραμματισμό που αν την εκμεταλλευτείς έχει να σου δώσει πολλά. Εργασιακές προτάσεις είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν αυτό που θα πρέπει όμως είναι να σκεφτείς με ωριμότητα και ρεαλιστική βάση την κάθε πρόταση έτσι ώστε να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή για εσένα.

Δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο προτάσεις που έχουν υπάρξει και πάλι στο παρελθόν, ήρθε τώρα η στιγμή να τη σκεφτείς από διαφορετικό πρίσμα. Χρυσή ευκαιρία σου δίνεται σε ότι αφορά τη σωματική σου υγεία, καθώς ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και το σώμα σου και να αλλάξεις ριζικά τα μέχρι τώρα δεδομένα μπαίνοντας σε μία διαδικασία διατροφής και άσκησης που θα σε γεμίσει ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Άλλωστε θα χρειαστεί να έχεις αποθέματα, αφού η εργασιακή δράση από δω και στο εξής θα είναι έντονη και οι απαιτήσεις πολλές. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 06.01 επηρεάζει άμεσα τον ερωτικό τομέα και το πιθανότερο είναι να κληθείς να κάνεις μία νέα αρχή στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου αντιμετωπίζοντας την κατάσταση και το ταίρι σου με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ωριμότητα, κάτι που θα σε οδηγήσει στη ριζική αναθεώρηση της φιλοσοφίας σου σε ότι αφορά τον έρωτα. Είναι πιθανό επίσης να υπάρξουν καταλυτικές νέες γνωριμίες ή επιστροφές από το παρελθόν που θα δονήσουν για τα καλά τα συναισθήματα, την ψυχολογία σου και την προσωπική σου ζωή. Γεγονός είναι ότι η λογική και πάθος μπορεί να εναρμονιστούν και να λειτουργήσουν μοναδικά και αυτό θα λειτουργήσει άκρως ευεργετικά για τη σχέση ή για πιθανό νέο ξεκίνημα.

Σημαντικά ζητήματα μπορεί να προκύψουν και σε δημιουργικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν, καθώς μπορεί να σου δοθούν ευκαιρίες καθοριστικές για την προσωπική σου εξέλιξη που όμως για να τις εκμεταλλευτείς θα πρέπει να εργαστείς σκληρά, να λειτουργήσεις διαισθητικά και να αφεθεί στο πάθος της καλλιτεχνικής δράσης που σε εξιτάρει. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις τον έρωτα γιατί οι τάσεις κυριαρχίας και ο περιορισμός θα προκαλέσει αντιδράσεις και δυσάρεστες συνέπειες. 

ΖΥΓΟΣ

Η οικογένεια και η ακίνητη περιουσία επηρεάζονται καταλυτικά από την Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 06.01 και καλείσαι να πάρεις αποφάσεις ή να δρομολογήσεις δράσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για εσένα και για το οικογενειακό σου περιβάλλον από εδώ και στο εξής. Αυτό που θα πρέπει να έχεις το νου σου είναι ότι οι συγκρούσεις και οι αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του οικογένειας είναι πολύ πιθανές, όμως θα πρέπει να δείξεις ωριμότητα, σταθερότητα στις απόψεις σου και ψυχικό σθένος και που θα σε οδηγήσουν τις θετικότερες για σένα αποφάσεις.

Πολύ πιθανό είναι να πάρεις την απόφαση για την έναρξη της δικής σου οικογένειας ή για την συγκατοίκηση με το ταίρι σου ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που το δέλεαρ να είναι μεγάλο, όμως θα πρέπει με ρεαλιστικούς όρους και έντονη διαίσθηση να δεις αν πραγματικά μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα για σένα, αποφεύγοντας έτσι να οδηγηθείς σε κινήσεις που θα είναι απογοητευτικές στην εξέλιξή τους. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 06.01 να επηρεάζει την επικοινωνία εν γένει, τις σχέσεις με το στενό σου περιβάλλον, πιθανές εμπορικές και επικοινωνιακές δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν, τη διάθεσή σου για γνώση και ταξίδια είναι γεγονός ότι έχεις τη δυνατότητα να κάνεις μία σημαντική νέα αρχή και να δρομολογήσεις εξελίξεις που θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκές για εσένα. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να δείξεις ωριμότητα στη σκέψη και στην έκφραση των απόψεων σου, να έχεις διαίσθηση σε αποφάσεις που μπορεί να είναι σημαντικές σε επαγγελματικό επίπεδο, να μην αφεθείς στην κατήφεια, την απολυτότητα και την σκληρότητα που θα επηρεάσουν σημαντικά τις σχέσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους.

Σε προσωπικό επίπεδο είναι γεγονός ότι μπορεί να υπάρξουν σπουδαίες νέες γνωριμίες που θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο στην προσωπική σου ζωή από δω και στο εξής, είναι όμως επιτακτική ανάγκη να μην μπεις σε παράλληλα παιχνίδια και να δείξεις λογική και υπευθυνότητα στις όποιες επιλογές σου. Επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σου χαρίσουν κοντινές αποδράσεις και μικρά ταξιδάκια είναι πολύ πιθανές. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 06.01 σε ωθεί στο να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις υλικές και συναισθηματικές του ανάγκες, καθώς καλείσαι να κάνεις μία νέα διαχείριση οικονομικών και ψυχικών πόρων. Ζητήματα λογαριασμών και εκκρεμοτήτων του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σου δημιουργήσουν ανασφάλειες, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να δείξεις ώριμη και ρεαλιστική σκέψη και με τη διαίσθηση σου στα ύψη να πάρεις τις καλύτερες για εσένα δυνατές αποφάσεις. Αυτό όμως θα πρέπει να διαχειριστείς είναι η τάση που δείχνεις να συγχέεις την προσωπική σου αξία με το εισόδημά σου, κάτι που θα πρέπει να αλλάξει, καθώς καλείσαι να αναγνωρίζεις τις θετικές πτυχές του εαυτού σου μακριά από την οικονομική ευρωστία ή μη που έχεις.

Στην προσωπική σου ζωή, το πάθος μπορεί να εκτοξευτεί, επίσης μπορεί να εκτοξευτεί και η καχυποψία με την κτητικότητα και αυτό θα δημιουργήσει συγκρουσιακές διαθέσεις με το σύντροφό σου λόγω των προσωπικών σου ανασφαλειών. Αφέσου στον έρωτα και στον πόθο και απομακρύνσου από την απολυτότητα που μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου στις 06.01 έρχεται για να σηματοδοτήσει για εσένα ένα νέο κεφάλαιο προσωπικών αλλαγών σε ότι αφορά τις ανάγκες, την προσωπικότητα, την πορεία που θέλεις να ακολουθήσεις στη ζωή σου από δω και στο εξής. Είναι γεγονός ότι βρίσκεσαι σε μία διαδικασία ξεκαθαρίσματος σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες και στο κατά πόσο τα πρόσωπα που μέχρι τώρα έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου μπορούν να σε ακολουθήσουν σε αυτό το νέο μονοπάτι που θέλεις να διαβείς.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι πιθανή απαισιοδοξία, αυστηρότητα και σκληρότητα που μπορεί να δείχνεις, καθώς αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις που θα σου στοιχίσουν. Το βέβαιο είναι ότι οι αποφάσεις που μπορεί να παρθούν αυτό το χρονικό διάστημα θα παίξουν σπουδαίο ρόλο σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, καθώς δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν θα διστάσεις να αφήσεις πίσω σου οποίους δεν μπορούν να κατανοήσουν ανάγκες και επιθυμίες που έχεις, όποιους δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι οι προσωπικές σου αλλαγές σε οδηγούν σε μία αναγεννησιακή εξέλιξη μέσα από ώριμη σκέψη και ρεαλιστική προσέγγιση. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το παρελθόν και ζητήματα καλά κρυμμένα μέσα σου, τραύματα και πληγές έρχονται στο φως με την Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 06.01 και καλείσαι να αφήσεις πίσω ότι σε έχει στεναχωρήσει, φόβους, απωθημένα, ενοχές που μπορεί να σε ταλανίζουν ανοίγοντας ένα κεφάλαιο στη ζωή σου που θα λειτουργήσεις απελευθερωμένος από παρελθούσες καταστάσεις. Είναι καταλυτικό να αντιληφθείς ότι μόνο λύνοντας ζητήματα που επηρεάζουν την ψυχολογία σου θα μπορέσεις να προχωρήσεις σε μία πορεία μακριά από ότι σε έχει πληγώσει έντονα.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιστροφές προσώπων από το παρελθόν που να ζητήσουν να έχουν μία νέα ευκαιρία στη ζωή σου και πάλι αυτό που όμως θα πρέπει να κάνεις είναι να σκεφτείς ψύχραιμα, ώριμα και ρεαλιστικά αφήνοντας τον έντονο συναισθηματισμό στην άκρη που μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη. Οι αποφάσεις αυτές θα είναι μεταμορφωτικές για εσένα και την προσωπική σου εξέλιξη. Προσοχή ιδιαίτερη θα πρέπει να δείξεις σε παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο που μπορεί να έρθει στην επιφάνεια που θα σε πληγώσει και θα σε απογοητεύσει. 

ΙΧΘΥΣ

Νέο ξεκίνημα σε στόχους, φιλοδοξίες και όνειρα μπορεί να υπάρξει με την Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 06.01 να σηματοδοτεί το ξεκαθάρισμα αυτών που έχεις ήδη θέσει, την ανάληψη ευθυνών για τη σκληρή εργασία και προσπάθεια για να επιτύχεις όλα αυτά που έχεις ονειρευτεί και που θα σε οδηγήσουν σε μία αναγεννησιακή πορεία της ζωής σου. Οι φιλικές σου σχέσεις έρχονται στο επίκεντρο και είναι βέβαιο ότι δεν θα διστάσεις να αφήσεις πίσω σου σε αυτή τη νέα αρχή πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν αυτά που σκέφτεσαι ή αυτά που πιστεύεις, πρόσωπα που με τα οποία δεν μπορείς να προχωρήσεις παράλληλα στο νέο μονοπάτι που έχεις επιλέξει.

Ο ρεαλισμός, η ωριμότητα, η υπεύθυνη στάση και η εργατικότητα συνδυαστικά με τη διαίσθηση μπορούν να δώσουν μοναδικά αποτελέσματα, γι’ αυτό καλό είναι να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται αφού πρώτα να επιλέξεις τις καταλληλότερες για εσένα. Προσοχή μόνο γιατί η απαξίωση, η εριστικότητα και η απολυτότητα μπορούν να σου δημιουργήσουν προβλήματα. 

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!