ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 2 Ιανουαρίου 2019

 Σελήνη μόλις μπήκε στον Τοξότη και μπορεί να αναμοχλεύσει καταστάσεις του παρελθόντος και απωθημένα με αποτέλεσμα να επηρεάσει και τη διάθεσή σου. 

Κριός

Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Τοξότη και είναι υπεύθυνη για την καλή διάθεση το κέφι και το μπρίο όπου θα έχεις! Δεν είναι μόνο αυτή η Σελήνη που σε ευνοεί και σε προτρέπει να  ασχοληθείς με δραστηριότητες εκτός σπιτιού παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που έχει μπει στο ζώδιό σου!  Άδραξε την ευκαιρία και κανόνισε μία συνάντηση με φίλους ακόμα καλύτερα κανόνισε να κάνετε κάτι όλοι μαζί όπως μία εκδρομή! Καλή διάθεση θα έχεις, ενέργεια θα έχεις και με το παραπάνω οπότε εκμεταλλεύσου τες και κάνε αυτά που αγαπάς!

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν τον/ην παρακινήσεις να κάνετε μία βόλτα σε ένα μέρος στο οποίο δεν πάτε συχνά, γιατί σκέφτεστε που να τρέχετε! Αν είσαι ελεύθερος/η η ενέργειά σου συνδυασμό με τη διάθεση σου να φλερτάρεις θα σε οδηγήσουν στο σωστό πρόσωπο.



Ταύρος

Σήμερα είναι πιθανό να μη νιώθεις και τόσο αισιόδοξος/η ακόμα και αν δεν έχεις κάτι συγκεκριμένο να του επιρρίψεις ευθύνες, όμως μην ανησυχείς καθώς αυτό θα είναι προσωρινό.  Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Τοξότη και μπορεί να αναμοχλεύσει καταστάσεις του παρελθόντος και απωθημένα με αποτέλεσμα να επηρεάσει και τη διάθεσή σου. Ευτυχώς το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Κριό θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις τη ζωντάνια και την ενέργειά σου.  Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως όλα πηγάζουν από μέσα σου και μόνο εσύ είσαι η κινητήριος δύναμη του εαυτού σου.  Μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις και ανθρώπους που σε έχουν πληγώσει γιατί σε έχουν αδικήσει και κοίταξε να χαρείς  την ημέρα!

Σήμερα μπορεί να μην έχεις διάθεση για τίποτα όμως σίγουρα θα έχεις ερωτική διάθεση και αυτό είναι ένα πολύ ευχάριστο νέο για εσένα και για τον/τη σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η η διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει σε ένα ιδιαίτερο πρόσωπο το οποίο θα σε συναρπάσει.

 

 

Δίδυμοι

Σήμερα η ημέρα είναι αφιερωμένη στους άλλους καθώς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Τοξότη και το κύριο μέλημα της είναι να έχεις την αποδοχή των ανθρώπων γύρω σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Κριό είναι βοηθητικό για τις επιδιώξεις σου καθώς ο συγχρωτισμός σου με  γνωστούς, συνεργάτες και φίλους θα σου κάνει καλό καθώς θα σου δώσει κίνητρο για τις επόμενες επιδιώξεις σου.  Δεν αποκλείεται να σου ζητηθεί να βοηθήσεις κάποιο συνεργάτη σου ή ακόμα και τον/τη σύντροφό σου και μην το αρνηθείς καθώς θα διοχετεύσεις την ενέργειά σου για καλό.

Σήμερα οτιδήποτε και αν επιθυμείς  σε σχέση με τον/τη σύντροφό σου θα έχεις τον τρόπο να το καταφέρεις καθώς δεν πρόκειται να κάτσεις με σταυρωμένα τα χέρια! Το ίδιο ισχύει και αν είσαι ελεύθερος/η καθώς η ενέργειά σου θα είναι η κινητήριος δύναμή σου, που θα σε ωθήσει να επιτύχεις ένα αισθηματικό σου στόχο.


 

Καρκίνος

Σήμερα θα έχεις υποχρεώσεις και μικρές αγγαρείες που μπορεί να μην είναι σημαντικές θα είναι όμως αρκετές για να σε κάνουν να βαρεθείς και να κουραστείς. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Τοξότη και θα κάνει αισθητή την παρουσία της καθώς ενδέχεται να αυξήσει το φόρτο εργασίας σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό θα είναι τονωτική ένεση στην ενέργειά σου και θα σε βοηθήσει να μην αφήσεις καμία εκκρεμότητα καθώς θα το πάρεις προσωπικά.  Αυτό δεν αποκλείεται να φέρει και μία επιβράβευση στον εργασιακό ή επαγγελματικό τομέα που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου!

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να έχεις αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις να τακτοποιήσεις όμως αν θέλεις να δεις τον/τη σύντροφό σου σίγουρα θα τα καταφέρεις, καθώς η ενέργειά σου δεν θα σε εγκαταλείψει. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα προσθήκη ατόμου στο εργασιακό σου περιβάλλον δεν θα σου περάσει απαρατήρητη.

 

Λέων

Σήμερα είναι η ημέρα σου καθώς η Σελήνη μόλις μπήκε στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη και θα ευεργετήσει τη διάθεσή σου! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό θα είναι το κερασάκι στην τούρτα, καθώς θα σου χαρίσει ενέργεια ικανή για να βγεις μία βόλτα μέχρι να κάνεις άλμα εις μήκος! Το μόνο που δεν πρέπει να κάνεις σήμερα είναι να μείνεις στο σπίτι καθώς η έλλειψη ενδιαφέροντος δεν θα βοηθήσει να εκτονωθεί η ενέργεια του Άρη. Άδραξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και γέμισε την ημέρα σου με  ανθρώπους και δραστηριότητες που επιθυμείς.

Σήμερα είναι μία εξαιρετική ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς από τη μία η καλή σου διάθεση και από την άλλη η ενέργεια σου, θα τον/ην ξεσηκώσει και θα περάσετε πολύ καλά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να φέρει από έναν ενθουσιασμό μέχρι ένα νέο έρωτα!


 

Παρθένος

Σήμερα η διάθεση δεν θα είναι εξωστρεφής και θα προτιμήσεις να μείνεις σπίτι σου καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Τοξότη σε προτρέπει να  ξεκουραστείς. Αν τελικά καταφέρεις να περάσεις χρόνο εντός οικίας φρόντισε πραγματικά να ξεκουραστείς και να μην αρχίσεις ατέρμονες συζητήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους, που τελικά θα σας οδηγήσουν σε διαφωνίες. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη από τον Κριό  θα ενισχύσει την ενέργειά σου και  θα χρειαστεί  να τη διοχετεύσεις κάπου! Προτίμησε να κάνεις μία βόλτα για περπάτημα ή να πας γυμναστήριο διαφορετικά θα «γυρίσει» σε ένταση.

Σήμερα θα είσαι πολύ καλή επιρροή για το/η σύντροφο σου καθώς θα τον/ην παρακινήσεις να κάνετε πράγματα και θα του/ης δώσεις λύση σε ένα ζήτημα που τον/ην απασχολεί. Αν είσαι ελεύθερος/η ο τρόπος που θα προσεγγίσεις αυτόν/ην που σου αρέσει θα είναι ο πιο σωστός!


 

Ζυγός

Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι εμφανής σήμερα και το κύριο μέλημα σου θα είναι να βγεις, να κάνεις μια βόλτα στα μαγαζιά και να πιείς ένα καφέ με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Τοξότη και θα βοηθήσει ιδιαίτερα οτιδήποτε σχετίζεται με αγορές, συζητήσεις και δημόσιες σχέσεις!  Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό θα σου χαρίσει την απαραίτητη ενέργεια προκειμένου να κάνεις όλα αυτά που έχεις κατά νου.  Το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι η  βιασύνη σου που κατά διαστήματα θα ξεπερνά τα όρια. Θυμήσου την παροιμία «όποιος βιάζεται, σκοντάφτει» προκειμένου να είσαι σίγουρος/η πως δεν θα την πατήσεις!

Σήμερα θα έχεις την απαραίτητη ενέργεια προκειμένου να ξεσηκώσεις τον/τη σύντροφό σου να βγείτε μία βόλτα έξω, να συναντήσετε αγαπημένους σας ανθρώπους και να δραστηριοποιηθείτε! Αν είσαι ελεύθερος/η αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως «αγαθά κόποις κτώνται».


 

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σε ωθήσει να κάνεις έναν απολογισμό προκειμένου να δεις τα χρήματα που ξόδεψες κατά τη διάρκεια των εορτών και τις υποχρεώσεις που έχεις αφήσει πίσω. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό θα σε βοηθήσει να οργανώσεις και να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες χωρίς κόπο αλλά με τον κατάλληλο τρόπο!  Σήμερα είναι πιθανό να κερδίσεις κάποια χρήματα τα οποία δεν περιμένεις ή που έχεις ξεχάσει. Αυτό το γεγονός πέρα από το καλό που θα κάνει στο ταμείο σου, θα κάνει ακόμα μεγαλύτερο καλό και στην αυτοπεποίθησή σου! 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα  καθώς θα νιώθεις γεμάτος/η αυτοπεποίθηση και αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει κατά τη συναναστροφή σου με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μη μείνεις με σταυρωμένα χέρια και επεδίωξε να βρεθείς κοντά σε αυτόν/ην που σου αρέσει.


 

Τοξότης

Σήμερα θα είναι δύσκολο να σταθεροποιήσεις τη διάθεση σου καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα σου προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό δείχνει πως το πιο πιθανό είναι η διάθεσή σου να σταθεροποιηθεί στη θετική της πλευρά. Ένα αισθηματικό ζήτημα ή μια αισθηματική επιτυχία θα σε ανεβάσει ακόμα περισσότερο και θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση. Σήμερα είναι μία καλή ημέρα να ασχοληθείς με  δραστηριότητες που σου αρέσουν και να αφιερώσεις χρόνο σε αγαπημένους σου ανθρώπους, τους οποίους έχεις λίγο παραμελήσει.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου και να ξέρεις πως οι  κοινές δραστηριότητες θα την κάνουν ακόμα καλύτερη. Αν είσαι ελεύθερος/η η δράση σου προς ένα αισθηματικό σου ζήτημα θα είναι η σωστή, για αυτό μη μένεις θεατής.


 

Αιγόκερως

Όσες δουλειές και να έχεις, σήμερα θα επιλέξεις να κινηθείς συντηρητικά και το πιο πιθανό είναι να τις αφήσεις για άλλη ημέρα. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Τοξότη και θα σε κάνει να αισθάνεσαι κουρασμένος/η ακόμα και αν δεν έχεις ακόμα προλάβει να κάνεις κάτι για να κουραστείς. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Κριό θα σε βγάλει από την αδράνεια φέρνοντας στο προσκήνιο ένα  οικογενειακό σου ζήτημα.  Να ξέρεις πως σήμερα μπορείς να τακτοποιήσεις με επιτυχία οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι σου, με τις δουλειές του σπιτιού και με τους δικούς σου ανθρώπους και μάλιστα να τα κάνεις όλα ταυτόχρονα!  Ενέργεια θα έχεις ακόμα και αν πιστεύεις το αντίθετο,  για αυτό εκμεταλλεύσου την!

Σήμερα  ακόμα και αν δεν έχεις όρεξη επεδίωξε μία συνάντηση με τον/τη σύντροφό σου καθώς ούτε που θα καταλάβεις πως  θα ανέβει η διάθεση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα συμβεί και θα κινηθεί σε γρήγορους ρυθμούς.


 

Υδροχόος

Σήμερα που η Σελήνη μπήκε στον Τοξότη θα σου υπενθυμίσει πως έχεις φίλους και ανθρώπους που περιμένουν να σε δουν και να μάθουν τα νέα σου! Τις τελευταίες ημέρες λόγω επαγγελματικών και άλλων υποχρεώσεων ίσως να μην είχες προλάβει να αφιερώσεις το χρόνο που θα ήθελες στους αγαπημένους σου φίλους όμως σήμερα ήρθε η κατάλληλη ημέρα. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον  Άρη από το Κριό είναι μία καλή ευκαιρία για να οργανώσεις μία συλλογική δραστηριότητα με αγαπημένους σου ανθρώπους!  Αυτό εκτός του ότι θα σε βοηθήσει να περάσεις πολύ καλά, θα σε φέρει κοντά με τους φίλους σου και θα σε κάνει ακόμα πιο δημοφιλή στον περίγυρό σου.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να επιλέξετε να κάνετε κάτι το οποίο θα σας κρατήσει ευχάριστα απασχολημένους και όχι να μείνετε σπίτι κοιτώντας το ταβάνι! Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανόν να δεχθείς  φλερτ από ένα πρόσωπο το οποίο κινείται στο φιλικό σου περιβάλλον.


 

Ιχθύες

Οι επαγγελματικές σου βλέψεις θα είναι η κινητήριος δύναμη σου καθώς η Σελήνη μόλις μπήκε στον Τοξότη και θα σε ωθήσει να δεις ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά σου. Η αλήθεια είναι πως θα ξυπνήσεις αποφασισμένος/η να βάλεις στόχους από νωρίς για αυτή τη χρονιά και σήμερα θα κάνεις την αρχή με αυτούς! Εξαιρετικά βοηθητικό για αυτό θα είναι το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό καθώς θα φροντίσει να  δραστηριοποιηθείς  προς τη σωστή κατεύθυνση.  Να ξέρεις πως σήμερα μπορείς να καταφέρεις πολλά από αυτά που θα θελήσεις καθώς η ακούραστη διάθεση  που έχεις θα σε βοηθήσει πολύ.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να παρακινήσεις τον/τη σύντροφό σου να περάσει στη δράση για ένα ζήτημα που τον/ην απασχολεί και να θυμάσαι πως είσαι παράδειγμα προς μίμηση για εκείνον/η. Αν είσαι ελεύθερος/η  είναι πιθανόν να έχεις μία αισθηματική επιτυχία που θα σε ανεβάσει πολύ!

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!