ΖΩΔΙΑ

Για αυτά τα 8 ζώδια ο Ιανουάριος του 2019 θα φέρει πολλές εξελίξεις

Σας το έχουμε ξαναπεί πως η αστρολογία προβλέπει πως το 2019 θα είναι μια χρονιά με πολλές και θετικές εξελίξεις για όλα τα ζώδια, αλλά μόνο 8 ζώδια έχουν πολλές σημαντικές ημερομηνίες μέσα στον πρώτο μήνα του νέου έτους.

Σε άρθρο του astrology.gr είδαμε ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες μέσα στον Ιανουάριο, καθώς για αυτά τα ζώδια ο πρώτος μήνας του νέου έτους αναμένεται να φέρει αρκετές εξελίξεις στην ερωτική, οικογενειακή και επαγγελματική τους ζωή. Συγκεκριμένα για 8 από τα 12 ζώδια ο Ιανουάριος του 2019 θα είναι ένας σημαντικός μήνας (για τα υπόλοιπα 4 τα πράγματα θα παραμείνουν ως έχουν, χωρίς εξελίξεις) και ειδικά για τους Υδροχόους ο μήνας αυτός θα φέρει πολλές αλλαγές με πολλές σημαντικές ημερομηνίες.

ΚΡΙΟΣ 

Από 1 έως 31 Ιανουαρίου

Ο Άρης μπαίνει στον Κριό και μάλιστα με μεγάλη φόρα κι έτσι θα βρεθεί ένας τρόπος να δείξεις όλο το δυναμισμό σου. Θα ξεκινήσεις σίγουρα κάτι καινούργιο κάνοντας υπερβολές και θα προσπαθήσεις να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους, σε σχέση πάντα με την προσωπικότητά σου.

Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, οι κινήσεις σου θα είναι προσεκτικές και ιδιαίτερες, αφού οι συνθήκες είτε της οικογένειάς σου, είτε οι προσωπικές είτε οι επαγγελματικές, θα σε βάζουν συνέχεια μέσα σε όρια και σε καλούπια.

ΤΑΥΡΟΣ 

Από 1 Ιανουαρίου έως και 6 Ιανουαρίου

Η Αφροδίτη στον άξονά σου και στον Σκορπιό θα συνεχίσει να επηρεάζει τους Ταύρους που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, με ένα πολύ καλό και θετικό τρόπο. Θα σου ανοιχτούν πόρτες σε επίπεδο συνεργασιών αλλά ενώ κάτι καλό μπορεί να γίνει με μια πολύ προσωπική σου σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Από 7 έως και 31 Ιανουαρίου

Η Αφροδίτη στον Τοξότη και στον άξονά σου, θα φέρει νέες γνωριμίες και καινούργιες συνεργασίες. Οι πόρτες θα ανοίξουν διάπλατα! Απόφαση για γάμο ή για συμβίωση θα επιβεβαιώσουν την εύνοια που έχεις αυτό το διάστημα.

Από 1 έως και 31 Ιανουαρίου

Ο Δίας στο άξονά σου και στο ζώδιο του Τοξότη, θα δημιουργήσει θετικές προϋποθέσεις με όλους όσους σχετίζεσαι ή συνεργάζεσαι. Γενικά θα υπάρξει μεγάλη τύχη και αισιοδοξία για αυτό να είσαι ανοικτός/ή για να εισπράξεις όλο το καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

6 Ιανουαρίου

Η έκλειψη – Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Αιγόκερου και αφορά τον άξονά σου, δηλαδή όλες τις σχέσεις και τα άτομα με τα οποία σχετίζεσαι στενά είτε στον οικογενειακό χώρο είτε στον επαγγελματικό, θα σου δημιουργήσει ένταση κι αφορμές για αλλαγές. Πιθανόν κάθε τι φθαρμένο και πρόχειρο να φύγει, με στόχο την εξυγίανση.

ΛΕΩΝ 

21 Ιανουαρίου

Η Πανσέληνος – έκλειψη που γίνεται στις 21 του μηνός θα σου φέρει ανατροπές στις προσωπικές σχέσεις και στις συνεργασίες σου. Αυτό που χρειάζεται να καταλάβεις περισσότερο είναι να μπορείς να ζυγίζεις άμεσα τις κινήσεις που θα περιλαμβάνουν ίσες δόσεις των δικών σου επιθυμιών με των άλλων.

Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα βιώσεις μια ένταση με στόχο να πεις την αλήθεια και να αποκαλύψεις πράγματα τα οποία στο παρελθόν δεν ήθελες να παραδεχτείς.

 

ΖΥΓΟΣ 

Από 1 Ιανουαρίου έως και 31 Ιανουαρίου

Ο Άρης στον Κριό και στον άξονά σου θα δυναμιτίσει όλες τις προσωπικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες. Στόχος είναι να έρθεις πολύ κοντά με τους άλλους και μέσα από εκεί, να βρεις τα δικά σου πατήματα αλλά και την αυθεντικότητά σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Από 1 Ιανουαρίου έως και 31 Ιανουαρίου

Η Αφροδίτη στον Τοξότη θα σου είναι το δώρο για την χρονιά που ξεκινάει, οπότε θα έχεις κάτι καλό να πατήσεις για να δημιουργήσεις ένα καλύτερο μέλλον. Μαζί με τον Δία στο ζώδιο σου, θα κάνουν ένα πολύ δυνατό ντουέτο και θα μοιράσουν τα δώρα τους.  Από τις 20 έως και τις 26 Ιανουαρίου, αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα είναι μια πολύ τυχερή περίοδος για σένα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

20 Ιανουαρίου

Ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο και η ομαδικότητα, η διαφορετικότητα αλλά κι η φιλία, γίνονται πλέον εργαλεία για αυτό το διάστημα. Η ζωτική σου δύναμη ανανεώνεται σημαντικά.

21 Ιανουαρίου

Η Έκλειψη – Πανσέληνος που γίνεται στο άξονά σου και στο ζώδιο του Λέοντα, θα σε φέρει σε επαφή με την δύναμή σου, αλλά ίσως να μην την εκδηλώσεις, γιατί οι συνθήκες δεν θα είναι τόσο εύκολες όσο πίστευες στην αρχή. Για να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, θα χρειαστεί λίγος εγωισμός, κυρίως στις στενές σχέσεις και στις προσωπικές συνεργασίες. Το σίγουρο είναι ότι για λίγο θα νιώσεις μετέωρος/η αλλά μετά θα βρεις τα δυνατά σου πατήματα.  

Από 24 Ιανουαρίου έως και 31 Ιανουαρίου

Ο Ερμής στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια περίοδο όπου οι σκέψεις σου θα αναβαθμιστούν και από τεχνολογικής άποψης αλλά κι από διανοητικής. Η αυθεντικότητα μαζί με την επιστήμη, θα δέσουν άρρηκτα σε ένα διαφορετικό ρυθμό.

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!