ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 28 Δεκεμβρίου 2018

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να φωτίζει τις βαθύτερες σκέψεις σου και τα βαθύτερα σου συναισθήματα. Σήμερα είναι πιθανόν να επιλέξεις να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε ένα οικονομικό ζήτημα ή σε ένα αισθηματικό καθώς αυτοί θα είναι οι δύο τομείς που θα σε απασχολήσουν άμεσα.

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σου δημιουργεί την ανάγκη να τακτοποιήσεις εδώ και τώρα δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι πως «κινδυνεύεις» να αποκτήσεις εμμονές σε περίπτωση που κάτι δεν γίνει όπως το θέλεις και αυτές με τη σειρά τους θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Ιχθύς το απόγευμα δείχνει πως θα  κουραστείς αρκετά από  το ημερήσιο πρόγραμμα και πρέπει να βρεις τρόπο να χαλαρώσεις. Μη φορτώσεις την ημέρα σου και με κοινωνικές υποχρεώσεις και προτίμησε να γυρίσεις στη θαλπωρή του σπιτιού σου ώστε να ξεκουραστείς.

Σήμερα είναι πιθανόν να μην είσαι σε θέση να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να βγείτε μία βόλτα καθώς θα είσαι αρκετά κουρασμένος/η και σε περίπτωση που είσαι ειλικρινής μαζί του/ης, να ξέρεις πως θα το εκτιμήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση όμως η ημέρα δεν  θα σου δώσει την απαραίτητη ενέργεια για να ασχοληθείς μαζί της.


 

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σε βοηθά να ασχοληθείς με οτιδήποτε σχετίζεται με ανθρώπους και δραστηριότητες που σε ευχαριστούν και σε γεμίζουν! Προσπάθησε να αφοσιωθείς σε ένα χόμπι που ξέρεις πως σε κάνει να περνάς καλά ή να βρεις χρόνο για τον/τη σύντροφό σου, καθώς η επαφή μαζί του/ης θα σου φτιάξει τη διάθεση. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Ιχθύς το απόγευμα δείχνει πως μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με ένα φίλο σου. Προσπάθησε να την αποφύγεις  καθώς είναι πιθανόν να σε κουράσει ψυχολογικά και να σου χαλάσει την καλή διάθεση που θα έχεις όλη την υπόλοιπη ημέρα.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να μην ασχοληθείτε καθόλου με το τι κάνουν οι άλλοι σε θέματα που δεν σας αφορούν. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ θα υπάρχει στην ημέρα και δεν αποκλείεται να έρθει από κάποιον/α που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον.


 

Δίδυμοι

Σήμερα αυτό που θέλεις περισσότερο είναι να περάσεις χρόνο στο σπίτι καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Παρθένο τονίζει την ανάγκη σου για ξεκούραση και επαφή με τους δικούς σου ανθρώπους. Οι εορταστικές ημέρες είχαν αρκετές κοινωνικές υποχρεώσεις για αυτό τώρα το μόνο που θέλεις είναι να μείνεις σπίτι σου! Η αντίθεση που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Άρη από τους Ιχθύς δείχνει πως ένα επαγγελματικό σου θέμα η μία λογομαχία με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα τραβήξει την προσοχή σου. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η αν δεν θέλεις να πεις λόγια τα οποία θα μετανιώσεις λίγο αργότερα.

Σήμερα είναι μία  ημέρα που θα περάσεις καλά με τον/τη σύντροφό σου αν μείνετε σπίτι μακριά από οτιδήποτε σας αγχώνει και σας κουράζει! Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία μπορεί να παρουσιάσει κάποιο θέμα, όμως πρόσεξε καθώς μπορεί να  το κάνεις ιδιαίτερα σημαντικό χωρίς να είναι.



Καρκίνος

Σήμερα είσαι αποφασισμένος/η να περάσεις όμορφα εκτός σπιτιού καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο φέρνει προσκλήσεις και τηλεφωνήματα από φίλους, συγγενείς ακόμα και γείτονες! Άδραξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως το κλίμα μπορεί εύκολα να γίνει περίεργο εξαιτίας μιας κουβέντας που μπορεί να ειπωθεί. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση καθώς είτε εσύ θα παρεξηγήσεις κάτι  που θα πουν οι άλλοι είτε οι γύρω σου θα παρεξηγήσουν κάτι που θα πεις εσύ. Καλό θα ήταν να αποφύγεις παρορμητικές αντιδράσεις και να σκεφτείς αν όντως αξίζει να δώσεις συνέχεια σε μία κουβέντα που μπορεί να ειπωθεί «εν τη ρύμη του λόγου».

Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με το/η σύντροφο σου εξαιτίας  μιας κουβέντας που θα πει όμως πριν αποφασίσεις να κάνεις χαμό, σκέψου αν αξίζει. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανόν να έρθει η στιγμή της πρώτης αντιπαράθεσης μεταξύ εσένα και ενός ανθρώπου που έχεις γνωρίσει πρόσφατα και σου αρέσει.


 

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να τακτοποιήσεις εδώ και τώρα οικονομικά ζητήματα. Αυτό δεν θα είναι εύκολο σχέδιο σήμερα καθώς μπορεί να παρασυρθείς και να  περάσεις στο άλλο άκρο με αποτέλεσμα να μην τακτοποιήσεις τα οικονομικά ζητήματα και απλά να παρατείνεις τις πληρωμές που έχεις να κάνεις. Το απόγευμα η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως μπορεί να προκύψουν κάποια έξοδα τα οποία δεν είχες κατά νου. Προσπάθησε να αρχίσεις να τα τακτοποιείς για να μην βγουν εκτός ελέγχου.

Σήμερα  το φλερτ θα αναζωογονήσει τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου για αυτό επεδίωξε να τον/ην φλερτάρεις όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας σας! Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ μεταξύ εσένα και κάποιου που σε ενδιαφέρει θα έχει αποτελέσματα καθώς η ημέρα προβλέπεται θερμή.



Παρθένος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να επικεντρωθείς στον εαυτό σου όμως πρόσεξε μην το παρακάνεις καθώς μπορείς να γίνεις αρκετά εγωιστής/στρια από τη μία στιγμή στην άλλη, ακόμα και χωρίς να το καταλάβεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί την ανάγκη να κερδίσεις το ενδιαφέρον και την προσοχή των ανθρώπων που θα συναναστραφείς. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Ιχθύς το απόγευμα υποδηλώνει πως είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιον συνεργάτη σου ή ακόμα και με τον/τη σύντροφό σου. Προσπάθησε να κρατήσεις ήπιους τόνους ακόμα και αν θεωρήσεις πως εκείνοι θα σε προκαλέσουν να αντιδράσεις, καθώς έτσι θα σώσεις την καλή σου διάθεση.

Σήμερα  θα κάνεις τα πάντα προκειμένου να καταλάβεις αν είσαι απαραίτητος/η στον/τη σύντροφό σου και σε περίπτωση που δεν το διαπιστώσεις θα εκνευριστείς πολύ. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε ταλαιπωρήσει λίγο  για αυτό σκέψου αν αξίζει τον κόπο να επιμένεις εκεί.



Ζυγός

Σήμερα θα νιώσεις καλά σε περίπτωση που παραμείνεις μόνος/η σου κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο, θα κάνει ακόμα και τις επαφές με αγαπημένους σου ανθρώπους να σε κουράζουν. Αιτία για αυτό θα είναι η καχυποψία σου και η κούραση σου θα προέλθει από το γεγονός πως θα αναλύσεις μέχρι τέλους κάθε τι που θα σου πουν. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Ιχθύς το απόγευμα μπορεί να φέρει μία δουλειά την οποία δεν γίνεται να την αφήσεις για άλλη στιγμή. Είναι πολύ πιθανόν να εκνευριστείς λόγω αυτού  όμως προσπάθησε να μην διοχετεύσεις τον εκνευρισμό σου στους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς.

Σήμερα είναι μία ημέρα γεμάτη λόγους για να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου, όμως αν επιλέξεις να κρατήσεις τα προσχήματα σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με  ένταση καθώς θα βρεθεί σε ένα  κυκεώνα εργασιακών υποχρεώσεων.


Σκορπιός

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα ενισχύσει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα για αυτό και εσύ θα αποφασίσεις αν θέλεις να περάσεις την ημέρα σου μόνος/η ή παρέα με φίλους σου! Η απάντηση είναι προφανής καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο υποδηλώνει πως θα κάνουν την εμφάνιση τους αρκετοί φίλοι σου -σχεδόν όλοι- και θα ζητήσουν συνάντηση για καφέ και βόλτα! Η αντίθεση που  θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Ιχθύς το απόγευμα υποδηλώνει πως μπορεί να ειπωθούν κάποια πράγματα  στην παρέα μεταξύ σοβαρού και αστείου τα οποία θα σε εκνευρίσουν. Κράτησε πως ειπώθηκαν μεταξύ αστείου και μη δώσεις περαιτέρω σημασία.

Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου για ένα θέμα που αφορά τρίτα πρόσωπα και αυτό είναι λάθος καθώς θα δημιουργήσει ένταση σε εσάς. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα καταλάβεις πως δεν περνάς καθόλου απαρατήρητος/η σήμερα!



Τοξότης

Σήμερα θα ασχοληθείς περισσότερο με ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά σου καθώς η παραμονή της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου θα είναι δύσκολο να σε κάνει να βρεις ενδιαφέρον αλλού! Η αλήθεια είναι πως η αφοσίωση που θα δείξεις στα επαγγελματικά ζητήματα θα σε βοηθήσει πολύ για να επιτύχεις κάποιους από τους βραχυπρόθεσμους στόχους που έχεις θέσει. Το απόγευμα η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη από τους Ιχθύς δείχνει πως ο ζήλος με τον οποίο θα ασχοληθείς με  τα επαγγελματικά σου ζητήματα δεν θα αρέσει στους δικούς σου ανθρώπους, καθώς θα νιώσουν παραμελημένοι! Προσπάθησε να καταλάβεις και τη δική τους θέση και μη θυμώσεις μαζί τους!

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα δημιουργήσει ένταση στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου αν «φέρεις» στο ραντεβού σας και επαγγελματικά ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η η εξέλιξη μιας πρόσφατης γνωριμίας μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό όμως να θυμάσαι πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό.

 

Αιγόκερως

Η ημέρα είναι εξαιρετική για να ασχοληθείς με δημόσιες σχέσεις και να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να δεις ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που δεν βλέπεις και τόσο συχνά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και θα σου θυμίσει πως έχεις κουμπάρους, ξαδέρφια και λοιπούς συγγενείς τους οποίους έχεις παραμελήσει. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Ιχθύς το απόγευμα υποδηλώνει πως είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί μία αντιπαράθεση κατά τις συζητήσεις σου με τους άλλους, όμως δεν αξίζει να δώσεις περαιτέρω σημασία καθώς δεν υπάρχει λόγος.

Σήμερα ένα θέμα τρίτων μπορεί να φέρει ένταση ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου, για αυτό καλύτερα να αφήσετε εκτός της σχέσης σας ζητήματα που σχετίζονται με συγγενείς, κουμπάρους και γνωστούς. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα  ξεκινήσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο, όπως μία λεκτική αντιπαράθεση.


 

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να φωτίζει τις βαθύτερες σκέψεις σου και τα βαθύτερα σου συναισθήματα. Σήμερα είναι πιθανόν να επιλέξεις να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε ένα οικονομικό ζήτημα ή σε ένα αισθηματικό καθώς αυτοί θα είναι οι δύο τομείς που θα σε απασχολήσουν άμεσα. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Ιχθύς το απόγευμα υποδηλώνει  πως δεν θα έχεις σύμμαχο την ενέργειά σου καθώς οι σκέψεις που κάνεις θα την απορροφήσουν. Προσπάθησε να αφήσεις τα σενάρια και να επικεντρωθείς μόνο σε οτιδήποτε συμβαίνει, προκειμένου να διευθετήσεις σωστά το χρόνο σου αλλά και να μη σπαταλήσεις την ενέργειά σου.

Σήμερα είναι μία ημέρα που η λίμπιντό σου θα είναι αυξημένη και αυτό είναι ένα εξαιρετικό νέο σε περίπτωση που έχεις βρει τον/τη σύντροφό σου! Ακόμα και αν δεν τον/ην έχεις βρει η ημέρα θα είναι αρκετά ερωτική και δεν αποκλείεται να σε φέρει  πολύ κοντά με κάποιον/α που επιθυμείς.


 

Ιχθύες

H Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και θα σε βοηθήσει να αφουγκραστείς τι θέλουν από εσένα οι αγαπημένοι σου άνθρωποι. Σήμερα είναι πιθανόν να νιώθεις τα vibes των άλλων και θα είναι πολύ εύκολο  να καταλάβεις τι θέλει να σου πει ο/η σύντροφός σου ή ένας στενός συνεργάτης πριν καν μιλήσει. Το απόγευμα η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Άρη  που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως θα σε πιάσουν τα νεύρα σου σε περίπτωση που οι άλλοι έχουν διαφορετική γνώμη από τη δική σου. Σήμερα θα πρέπει να σκεφτείς αν αυτό που θέλεις πρωτίστως είναι να ικανοποιήσεις τους άλλους ή τον εαυτό σου, και αν υπάρχει περίπτωση να βρεις μία μέση λύση.

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να δημιουργήσει αντιπαράθεση ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου όμως δεν θα είναι μεγάλης σημασίας, εκτός αν αποφασίσεις να τραβήξεις το σχοινί. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  πρόσφατη γνωριμία μπορεί να σε εκνευρίσει,  όμως και αυτό είναι ένα δείγμα πως υπάρχουν έντονα συναισθήματα!

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!