ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου 2018

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου θα φέρει στο προσκήνιο ανησυχίες οι οποίες θα έχουν τη βάση τους στο «ταμείο» σου.

Κριός

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου θα φέρει στο προσκήνιο επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα τα οποία θα πρέπει να διευθετήσεις. Η αλήθεια είναι πως αυτά δεν είναι πρόσφατα αλλά τον τελευταίο καιρό σε απασχολούσαν έντονα, για αυτό θα παρατηρήσεις πως δεν μπορείς να τα φέρεις άλλο μαζί σου. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα όσο πιο αντικειμενικά γίνεται καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσεις να  πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις. Επίσης θα πρέπει να κρατήσεις ισορροπία στις επαγγελματικές και τις οικογενειακές υποχρεώσεις καθώς μάλλον κάποιος τομέας θα είναι ριγμένος.

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα πρέπει να κάνεις μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για οτιδήποτε έχει προκύψει στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου προκειμένου να μπορέσει να το λύσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να έχεις ελεύθερο χρόνο ώστε να μπορέσεις να ασχοληθείς και με την προσωπική σου ζωή!



Ταύρος

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με τους ανθρώπους που απαρτίζουν το περιβάλλον σου. Είναι πιθανόν να έχει δημιουργηθεί μία παρεξήγηση με κάποιο πρόσωπο είτε του συγγενικού είτε του στενού σου περιβάλλοντος και σήμερα είναι μία καλή ημέρα προκειμένου να το διευθετήσεις, να το λύσεις και να το αφήσεις πίσω. Καλό θα ήταν να μην μεταφέρεις ότι σε έχει πειράξει σε συζητήσεις και να προτιμήσεις να το λύσεις πρόσωπο με πρόσωπο με αυτόν που είναι άμεσα  εμπλεκόμενος/η, ώστε να μη δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις και παρεξηγήσεις.

Σήμερα είναι πιθανόν να ακούσεις ένα σχόλιο που δεν θα σου αρέσει για τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου όμως καλό θα ήταν να μην πάρεις τοις μετρητοίς οτιδήποτε ακούγεται και να μην το μεταφέρεις στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η προτίμησε να πάρεις εσύ τις αποφάσεις για θέματα που αφορούν δικά σου αισθηματικά ζητήματα και όχι οι γύρω σου.



Δίδυμοι

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου θα φέρει στο προσκήνιο ανησυχίες οι οποίες θα έχουν τη βάση τους στο «ταμείο» σου. Είναι μία καλή ημέρα για να πάρεις χαρτί, μολύβι και κομπιουτεράκι και να  κάνεις υπολογισμούς προκειμένου να τακτοποιήσεις κάθε οικονομική υποχρέωση και λογαριασμό που έχεις. Αν το κάνεις αυτό με βάση τα έξοδα των τελευταίων ημερών σίγουρα θα καταφέρεις να αποτιμήσεις σωστά την κατάσταση στο ταμείο σου και να μην αγχώνεσαι. Αν παρόλα αυτά αγχωθείς προσπάθησε να αλλάξεις εδώ  και τώρα την κατάσταση, καθώς το άγχος σου μπορεί να είναι δημιουργικό και να σε κάνει να βρεις λύση.

Σήμερα είναι πιθανόν να  συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου μόνο οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα, όμως μην ξεκινήσεις τέτοιου είδους συζητήσεις αν δεν έχεις σκοπό έστω να ακούσεις τη γνώμη του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει λόγω των ανασφαλειών σου και αυτό δείχνει πως πιθανόν να μην είναι μακροπρόθεσμη.


 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα σου (Αιγόκερου - Καρκίνου) θα σε φέρει σε άμεση επαφή με τις επιλογές που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα με τις επιλογές των ανθρώπων που έχεις  αποφασίσει να είναι δίπλα σου. Αν δεις πως κάποιοι από αυτούς δεν πληρούν αυτό που έχεις στο μυαλό σου μη διστάσεις να κάνεις μία συζήτηση και να ξεκινήσεις τις αλλαγές. Το μόνο που χρειάζεται ώστε αυτές οι αλλαγές να στεφθούν με επιτυχία είναι να τις σχεδιάσεις καλά και να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις που να αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα θελήσεις να «αποτιμήσεις» τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να αφήσεις τις εγωιστικές τάσεις που θα έχεις στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η  χρειάζεται χώρος στην προσωπική σου ζωή ώστε να μπορέσει να έρθει και μία νέα σχέση, για αυτό κλείσε εδώ και τώρα ζητήματα με το παρελθόν.


 

Λέων

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου θα σου δημιουργήσει την έντονη ανάγκη να ξεκουραστείς και να μην κάνεις απολύτως τίποτα. Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ημέρες πιθανόν να νιώθεις εξουθενωμένος/η και αυτή η Πανσέληνος θα εντείνει αυτή τη διάθεση. Καλό θα ήταν εκτός από την ξεκούραση σου να βρεις χρόνο να  κάνεις ένα περίπατο στη φύση, να ηρεμήσεις και να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου. Απόφυγε ανθρώπους οι οποίοι ξέρεις εκ των προτέρων πως θα σε εκνευρίσουν και δουλειές οι οποίες είναι πολύ απαιτητικές, καθώς σήμερα δεν θα  έχεις την όρεξη για αυτά.

Σήμερα είναι μία ημέρα που ενδέχεται να μην έχεις όρεξη να δεις τον/τη σύντροφό σου καθώς θα προτιμήσεις να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου και μόνο! Αν είσαι ελεύθερος/η μην εμπιστευτείς μία γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα πριν σου δείξει πως αξίζει την εμπιστοσύνη σου.



Παρθένος

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με την παρέα σου, μία συλλογική δραστηριότητα ή μία ομάδα στην οποία είσαι μέλος. Είναι πιθανόν να έχουν γίνει κάποια πράγματα τα οποία σε έχουν κάνει να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου σχετικά με την εμπλοκή σου σε κάποιες ομάδες και σήμερα αυτά θα έρθουν με έντονο τρόπο στο προσκήνιο και θα συζητηθούν. Καλό θα ήταν να συζητήσεις τις σκέψεις σου και τις ενστάσεις σου πριν αποφασίσεις να κάνεις οτιδήποτε καθώς πολλές φορές το νόμισμα έχει δύο όψεις!  Παρόλα αυτά να θυμάσαι πως οποιαδήποτε κίνηση και αν γίνει σήμερα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να πάρεις μία ημέρα «ρεπό» από  τον/τη σύντροφό σου και να δεις τους φίλους σου, όμως ο τρόπος που θα φέρεις αυτό το ζήτημα στο προσκήνιο θα  κάνει τη διαφορά. Αν είσαι ελεύθερος/η άφησε πίσω μικρά φλερτ του παρελθόντος, ώστε να μπορέσεις να δεις τι είναι αυτό που ζητάς αυτή την περίοδο.


 

Ζυγός

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δεις εδώ και τώρα ένα επαγγελματικό σου ζήτημα  αλλά και την πορεία σου στη δουλειά. Η αλήθεια είναι πως  αυτή η Πανσέληνος θα τονίσει ανησυχίες που σχετίζονται με την επαγγελματική σου εξέλιξη για αυτό και το μυαλό σου θα βρίσκεται καρφωμένο εκεί. Αν δεν βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε επαγγελματική και προσωπική ζωή τότε σίγουρα μέχρι το βράδυ θα σου έχουν κάνει παράπονα είτε οι άνθρωποι της οικογένειάς σου είτε ο/η σύντροφός σου είτε όλοι μαζί, για αυτό πράξε αναλόγως!

Σήμερα είναι πιθανόν να αφήσεις σε δεύτερη μοίρα τον/τη σύντροφό σου καθώς πρέπει να κλείσεις κάποια επαγγελματικά ζητήματα, όμως η αλήθεια είναι πως τον/ην έχεις παραμελήσει αρκετά και δεν θα έπρεπε. Αν είσαι ελεύθερος/η αισθηματική ιστορία που είχε ξεκινήσει στο επαγγελματικό σου περιβάλλον μπορεί να κλείσει, για να ανοίξει μία νέα (εκτός επαγγελματικού περιβάλλοντος)!


 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να σκεφτείς σοβαρά θέματα που σχετίζονται με εκπαιδευτικά ζητήματα. Είναι πιθανόν να αρχίσεις να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να ξεκινήσεις μία ξένη γλώσσα ή ένα σεμινάριο, το οποίο θα σε βοηθήσει και στη δουλειά σου. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως για να ξεκινήσεις οτιδήποτε θα πρέπει να έχεις βρει το χρόνο, διαφορετικά πολύ γρήγορα θα το αφήσεις! Αν  υπάρχει χρόνος  αλλά και διάθεση είναι μία καλή ευκαιρία να κάνεις κάτι το οποίο θα σε βοηθήσει να μάθεις νέα πράγματα και να αποκομίσεις νέες γνώσεις.

Σήμερα είναι μία ημέρα που  τη συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου θα μονοπωλήσει ένα ζήτημα κοινωνικού περιεχομένου και αυτό μπορεί να γίνει αιτία είτε να έρθετε κοντά  είτε να εκνευρίσετε ο ένας τον άλλο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα  ξεκινήσει με αφορμή μια «φιλοσοφική» συζήτηση.


 

Τοξότης

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τη βαθύτερη αιτία που μπορεί να είχες νεύρα και άγχος το προηγούμενο διάστημα. Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει να κάνεις μια ενδοσκόπηση προκειμένου να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που πραγματικά σε ενοχλεί. Είναι πιθανόν ένα οικονομικό ζήτημα να σου προκαλεί ανασφάλεια και να βρίσκεται πίσω από κάθε σκέψη που κάνεις. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως για να διευθετήσεις νέα ζητήματα θα πρέπει προηγουμένως να έχεις κλείσει τα παλιά. Αυτό το tip κράτησε το και για τα οικονομικά θέματα που σε απασχολούν.

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις αρκετές απαιτήσεις από τον/τη σύντροφό σου και αυτό δεν θα βοηθήσει καθόλου την επικοινωνία μεταξύ σας, καθώς μπορεί να γίνεις συναισθηματικά απόμακρος/η μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η μία ερωτική περιπέτεια ενδέχεται να ξεκινήσει άμεσα…


 

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα σου (Αιγόκερου - Καρκίνου) θα σε φέρει σε επαφή με τις ανάγκες των άλλων. Με αφορμή μία συζήτηση ή ένα γεγονός θα συνειδητοποιήσεις πως οι συνεργάτες σου αλλά και ο/η σύντροφός σου ίσως έχουν παράπονα από εσένα, τα οποία θα εκφράσουν. Πριν εκνευριστείς προσπάθησε να δεις αν και κατά πόσο αυτά που μπορεί να σου προσάψουν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Να ξέρεις πως σίγουρα θα υπάρχει μία δόση αλήθειας μέσα σε αυτά, για αυτό είναι μία καλή ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις πράγματα τα οποία μπορεί να μην έχουν θετικό αντίκτυπο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα είναι ο μεγαλύτερος κριτής σου και καλό θα ήταν να ακούσεις με προσοχή τη συμβουλή του σε οποιοδήποτε ζήτημα, αλλά και μία παρατήρηση που μπορεί να σου κάνει. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να κάνεις ξεκάθαρο πρώτα σε εσένα τι είναι αυτό που ψάχνεις!

 

 

Υδροχόος

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου υποδηλώνει πως ήρθε η ώρα να κλείσεις κάποια ημιτελή ζητήματα της καθημερινότητας, τα οποία σε έχουν κουράσει αρκετά. Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να προσπαθήσεις όμως να ξέρεις πως τώρα θα είναι πολύ πιο εύκολο να τα φέρεις εις πέρας, από ότι αν τα αφήσεις αργότερα. Δεν αποκλείεται να νιώσεις το αίσθημα της πίεσης όμως να ξέρεις πως θα είναι εύκολο να αποφορτιστείς. Μία βόλτα μόλις τελειώσεις τη δουλειά  ή μια συνάντηση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο θα είναι αρκετά για να σε χαλαρώσουν!

Σήμερα είναι μία ημέρα που τα εργασιακά ζητήματα θα σου δημιουργήσουν πίεση και το αποτέλεσμα της είναι να υπάρξει απομάκρυνση στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα φλερτ που υπήρχε τον τελευταίο καιρό πιθανόν να σταματήσει λόγω «ανειλημμένων υποχρεώσεων»!


 

Ιχθύες

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς θα υπάρξει έντονος ερωτισμός γύρω σου! Η επαφή με το/η σύντροφο σου και με όμορφους εσωτερικά ανθρώπους που σου φτιάχνουν τη διάθεση θα είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις σήμερα, για αυτό επίλεξε να τους αφιερώσεις το χρόνο που τους αξίζει. Σήμερα πέρα από τους ανθρώπους προτίμησε να ασχοληθείς και με όμορφες δραστηριότητες, καθώς είναι ένας καλός τρόπος για να μπορέσεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να έρθεις σε επαφή με συναισθήματα.

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα έχει έντονο το στοιχείο του ερωτισμού και αυτό θα δημιουργήσει μία πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ένας νέος έρωτας δεν αποκλείεται να ξεκινήσει, καθώς και εσύ θα έχεις τη διάθεση να ερωτευτείς!

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!