GOSSIP

Τώρα μάθαμε πως το μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι παντρεμένη

Το γνωστό μοντέλο, φέτος ξεχώρισε μέσα και από την παρουσία της ως κριτής στο τηλεοπτικό σόου GNTM και όμως μόλις τώρα μάθαμε πως είναι παντρεμένη.

Η ίδια έχει αποφύγει συστηματικά να μιλήσει για την προσωπική της ζωή και ούτε διέψευδε, ούτε επιβεβαίωνε τις σχέσεις που κατά καιρούς της χρέωναν διάφορα δημοσιεύματα.

Και τώρα μάθαμε πως είναι παντρεμένη και μολονότι έχει χωρίσει με τον σύζυγό της, ακόμα δεν έχει εκδοθεί το διαζύγιο.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής το γνωστό μοντέλο παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Γιάννη Καραβασάνη στο Λος Άντζελες το 2015 και κουμπάροι ήταν η Γιάννα Τερζή και ο Δημήτρης Γιαννέτος. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2010 και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Το 2015 επισημοποίησαν τη σχέση τους, όμως από το Μάρτιο δεν είναι μαζί, αλλά παραμένουν ακόμα παντρεμένοι.

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έζησε έναν πολύ θυελλώδη έρωτα. Γνώρισε τον Γιάννη της το 2010. Ένα όμορφο αγόρι, πολύ κοντά στην ηλικία με εκείνη, αρχιτέκτονας στο επάγγελμα. Εκείνος την ερωτεύτηκε πάρα πολύ, αυτή όμως ζούσε στο εξωτερικό. Τα πράγματα δεν ήταν πάρα πολύ εύκολα στην αρχή τα πρώτα χρόνια ταξίδευε ο ένας στον άλλον και εκείνη ανησυχούσε πολύ. Τελικά αυτός ο έρωτας επισφραγίστηκε το 2015 από έναν γάμο. Παντρεύτηκαν στο Λος Άντζελες. Οι κουμπάροι ήταν η τότε συγκάτοικος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και διάσημη τραγουδίστρια Γιάννα Τερζή, αλλά και ο Δημήτρης Γιαννέτος. Ενώ ήταν ένας μεγάλος έρωτας που δεν τον έκρυβαν, στον γάμο ήταν πολύ λίγοι οι καλεσμένοι, έγινε σχεδόν κρυφά. Το ζευγάρι έκανε και επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα στα Madwalk της περασμένης σεζόν. Ξαφνικά από τον Μάρτιο…σιωπή. Δεν υπάρχει ακόμα διαζύγιο, παραμένουν παντρεμένοι, ωστόσο όσοι τους γνωρίζουν λένε ότι από το Μάρτιο έχει σταματήσει η μεταξύ της επικοινωνία», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ιδού και μια φωτογραφία του μοντέλου με τον σύζυγό της που δημοσίευσε το iefimerida.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!