ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 17 Δεκεμβρίου 2018

Η άνεση με την οποία επικοινωνείς με τους φίλους σου θα συνεχιστεί και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό θα σε βοηθήσει πάρα πολύ να έχεις ουσιαστική επαφή με τους ανθρώπους γύρω σου.

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να δίνεις προτεραιότητα σε εσένα και μετά σε όλους τους υπόλοιπους καθώς θα φέρεις στην επιφάνεια τις ανάγκες σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως το κλίμα στη δουλειά μπορεί να  γίνει αρκετά συγκρουσιακό εξαιτίας της ανάγκης σου να υπερισχύσεις έναντι των άλλων. Θα πρέπει να θυμάσαι πως δεν γίνεται να επιβάλεις ούτε τη γνώμη σου ούτε τις απόψεις σου και σίγουρα υπάρχουν πιο εποικοδομητικοί τρόποι για να κάνεις τους άλλους να συμφωνήσουν μαζί σου.  Ο διάλογος είναι ένας από αυτούς και μπορεί να φέρει τα κατάλληλα αποτελέσματα χωρίς να χρειαστεί να ανάψουν τα αίματα.

Σήμερα είναι μία περίεργη ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς μπορεί να γίνεις αρκετά κτητικός/η απέναντί του/ης και αυτό να τον/ην εκνευρίσει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα τα οποία μπορεί να σε παρασύρουν σε εξίσου έντονη συμπεριφορά.


 

Ταύρος

Η ανάγκη σου να μείνεις μόνος/η μακριά από όλους θα συνεχιστεί και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου δημιουργεί την τάση να απομονωθείς, έστω προσωρινά!  Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει την καχυποψία σου και μπορεί να σε κάνει να απομακρυνθείς ακόμα και από αγαπημένους σου ανθρώπους. Προσπάθησε να θυμηθείς την ικανότητα  της διάκρισης, καθώς είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να μην τους βάλεις όλους στο ίδιο τσουβάλι!  Προτίμησε να ασχοληθείς με ένα εργασιακό σου ζήτημα προκειμένου να σταματήσεις τις σκέψεις που  αγχώνουν.

Σήμερα είναι πιθανόν να είσαι αρκετά καχύποπτος/η απέναντι στον/τη σύντροφό σου και αυτό δεν  θα βοηθήσει τη σχέση σας αλλά ούτε και τη διάθεσή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να προσέξεις τα φανταστικά σενάρια που κάνεις με το μυαλό σου καθώς δεν θα βοηθήσουν να εξελιχθεί ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

 

Δίδυμοι

Η άνεση με την οποία επικοινωνείς με τους φίλους σου θα συνεχιστεί και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό θα σε βοηθήσει πάρα πολύ να έχεις ουσιαστική επαφή με τους ανθρώπους γύρω σου.  Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορεί να φανείς απόλυτος/η με τις απόψεις σου, με αποτέλεσμα η επαφή με τους άλλους να αποκτήσει μία δυσκολία.  Προσπάθησε να μην είσαι απότομος/η μαζί τους σε περίπτωση που δεν συμφωνούν με κάτι που λες, καθώς αυτό θα δημιουργήσει αποστάσεις και ζητήματα σε φιλικές σου σχέσεις.

Σήμερα δεν θα πρέπει να αφήσεις ζητήματα που σχετίζονται με φιλικά σου πρόσωπα να επηρεάσουν τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου για κανένα λόγο. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην μπλέξεις φιλικά και αισθηματικά ζητήματα καθώς θα είναι πολύ δύσκολο μετά να βρεις λύση.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σε προτρέπει να ασχοληθείς με τα θέματα της καριέρας σου καθώς θα έχεις έμπνευση σήμερα! Ο επαγγελματικός σου οίστρος  δεν θα σε αφήσει να ασχοληθείς με τίποτε άλλο αλλά είναι πιθανό να σου δημιουργήσει εμμονές. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω  μπορεί να σε παρασύρει σε κινήσεις οι οποίες δεν θα είναι υπέρ σου. Προσπάθησε να είσαι πολύ προσεκτικός/η ιδιαίτερα αν αυτές οι κινήσεις χτίζονται με επαγγελματικά ζητήματα καθώς είναι πολύ πιθανόν να κάνεις κάποιο φάουλ.

Σήμερα είναι πιθανόν να παραμελήσεις τον/τη σύντροφό σου για χάρη των επαγγελματικών υποχρεώσεων, όμως θα ήταν άδικο να απαιτήσεις από εκείνον/η να κάνει το ημερήσιο πλάνο του με βάση το δικό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να μην έχει χρόνο για αισθηματικά ζητήματα.

 

 

Λέων

Η καλή σου διάθεση συνεχίζεται και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό θα σε τροφοδοτεί με ενέργεια!  Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις κανονίσει  μία συνάντηση ή μία επίσκεψη σε αγαπημένους σου ανθρώπους που δεν βλέπεις συχνά. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν θα σε αφήσει να είσαι διαλλακτικός/η με τους άλλους πάνω σε συζητήσεις.  Προσπάθησε να κρατήσεις την καλή σου διάθεση καθώς οι διαφωνίες μπορεί να ξεκινήσουν πολύ χαλαρά και τελικά να φέρουν μεγάλες εντάσεις  με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς.

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να  προσπαθήσεις να επιβάλεις τη γνώμη σου για κάποιο ζήτημα στον/τη σύντροφό σου και αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο από εκείνον/η! Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ενδείκνυται για να πιέσεις καταστάσεις  σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα.


 

 

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να αναμοχλεύει καταπιεσμένα συναισθήματα και πάθη του παρελθόντος δημιουργώντας σου συναισθηματική δυσφορία.  Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να εντείνει τα συναισθήματά σου με αποτέλεσμα να χρειαστεί προσπάθεια ώστε να μπορέσει να τα διαχειριστείς.  Ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να μην εξελιχθεί με τον τρόπο που το περιμένεις για αυτό μην πάρεις κανένα ρίσκο σήμερα.  Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις σημαντικές αποφάσεις και κινήσεις σε οικονομικά ζητήματα για  αύριο.

Σήμερα  ενδέχεται να γίνεις περισσότερο κτητικός/η από ότι μπορείς να δικαιολογήσεις με τον/τη σύντροφό σου και αυτό είτε θα δημιουργήσει αποστάσεις μεταξύ σας είτε θα ανάψει ξανά τη φλόγα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και αυτό μπορεί να μην είναι τόσο θετικό.

 

 

Ζυγός

Σήμερα η μεγαλύτερη σου ανάγκη είναι να έχεις την κατανόηση αλλά και την επιβεβαίωση από τους δικούς σου ανθρώπους.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να  αυξάνει την ενσυναίσθηση σου με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να καταλάβεις τους άλλους, και το ίδιο να θέλεις και εσύ από εκείνους. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως αυτό θα είναι το σημαντικότερο ζήτημα για εσένα για αυτό και η προσοχή σου θα στραφεί αποκλειστικά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.  Προσπάθησε να ακούσεις και τις δικές σου επιθυμίες και μην προσπαθείς να δείξεις στους άλλους κάτι που δεν είσαι.

Σήμερα είναι πιθανόν να  γίνεις αρκετά χειριστικός/η με τον/τη σύντροφό σου όμως να ξέρεις πως αυτό είτε άμεσα είτε έμμεσα  θα στραφεί εναντίον σου. Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε αποστάσεις σε περίπτωση που νιώσεις πως αυτός/η που θέλεις δεν σέβεται τις απόψεις σου.


 

Σκορπιός

Άλλη μία ημέρα που οι δουλειές θα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και θα χρειαστεί να κρατήσεις αντοχές για να ασχοληθείς μαζί τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και υποδηλώνει πως  οι αντοχές είναι αυξημένες και δεν χρειάζεται να ανησυχείς για αυτές. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει μία αναστάτωση στο εργασιακό σου περιβάλλον, εξαιτίας διαφωνιών που θα προκύψουν. Προσπάθησε να τις διαχειριστείς με διπλωματία και μην  κάνεις οτιδήποτε μπορεί να σε εκθέσει μάτια των άλλων.

Σήμερα είναι μία ημέρα που  θα θελήσεις να δημιουργήσεις τύψεις στον/τη σύντροφό σου για κάτι που σου  είχε κάνει, όμως πρόσεξε καθώς αυτό θα φέρει αντιδράσεις από την πλευρά του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η απόφυγε κάποιον/α που βλέπεις πως έρχεται με διάθεση να επέμβει στην καθημερινότητά σου, χωρίς να σε ρωτήσει!


 

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό  και να ευνοεί οτιδήποτε σε ευχαριστεί και σε κάνει να νιώθεις καλά είτε είναι δραστηριότητες είτε επαφές με αγαπημένους σου ανθρώπους.  Παρόλα αυτά η ημέρα θα έχει ένα βαθμό δυσκολίας καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποια ζητήματα που καίνε. Είναι πιθανό να θυμηθείς ένα φίλο σου που σε πρόδωσε ή τον/τη σύντροφό σου που δεν στάθηκε δίπλα σου με τον τρόπο που θα ήθελες σε κάποιο ζήτημα. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε σε γεμίζει με ευχάριστα συναισθήματα και απόφυγε οτιδήποτε άλλο.

Σήμερα  ενδέχεται να είσαι απόλυτος/η σχετικά με κάποια ζητήματα που δεν αφορούν μόνο εσένα αλλά και τον/τη σύντροφό σου, για αυτό θα πρέπει να ακούσεις εξίσου και τη δική του/ης γνώμη. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να  κρατήσεις μία χαλαρή στάση απέναντι σε κάποιον/α που σε ενδιαφέρει όσο κι αν θέλεις  να κάνεις ακριβώς το αντίθετο!


 

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να στρέφει την προσοχή σου σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι αλλά και τους δικούς σου ανθρώπους. Είναι πιθανόν να προκύψει μία συζήτηση σχετικά με κάποια εργασία που πρέπει να γίνει μέσα στο σπίτι η σχετικά με κάποιο  οικογενειακό τραπέζι που σκέφτεστε να κάνετε κατά τη διάρκεια των εορτών.  Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως  θα κάνεις τα πάντα προκειμένου να επιβάλεις τη γνώμη σου! Προσπάθησε να  κρατήσεις τα προσχήματα και μην πεισμώσεις σε περίπτωση που υπάρχει αντίλογος στον δικό σου λόγο.

Σήμερα είναι μία η ημέρα που  αν μείνεις στο σπίτι με τον/τη σύντροφό σου χωρίς να έχετε κάτι να κάνετε σίγουρα θα δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις, για αυτό αν δεν έχεις κάτι στο πλάνο προτίμησε να μην βρεθείτε καθόλου! Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία χρειάζεται μικρά βήματα μέχρι να βεβαιωθείς ότι είναι αυτό που ψάχνεις.


 

Υδροχόος

Σήμερα θα περάσεις το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σου εκτός σπιτιού καθώς ακόμα και αν δεν έχεις να ακολουθήσεις κάποιο  πρόγραμμα που να σε περιορίζει η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό δεν θα σε αφήσει να μείνεις μέσα. Η συναναστροφή σου με αγαπημένους σου ανθρώπους θα σου κάνει πολύ καλό για αυτό φρόντισε να τους εντάξεις στο ημερήσιο σου πλάνο. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορεί να θυμηθείς κάποια γεγονότα του παρελθόντος σχετικά με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, τα οποία θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Προσπάθησε να μην ξεκινήσεις να αναζητάς αφορμές για εντάσεις καθώς είναι σίγουρο πως θα τις βρεις.

Σήμερα απόφυγε να συζητήσεις παρελθοντικά ζητήματα που σε έχουν ενοχλήσει σχετικά με τον/τη σύντροφό σου γιατί η κατάσταση μπορεί να γίνει δύσκολη και για τους δυο σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία μπορεί να σε βάλει σε σκέψεις με αυτά που θα σου πει και αυτό είναι μία καλή ευκαιρία να δεις τι πραγματικά θέλει από εσένα.

 

 

Ιχθύες

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να δημιουργεί κατάλληλες προϋποθέσεις για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα αποταμίευσης. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω  υποδηλώνει πως αφορμή για αυτό θα σταθεί μία διαφωνία με ένα φίλο σου  που μπορεί να κρίνει τον τρόπο που ξοδεύεις τα χρήματά σου. Προσπάθησε να ασχοληθείς μόνο με τα δικά σου ζητήματα και μη δίνεις σημασία σε υποδείξεις τρίτων. Η ανάγκη σου να κάνεις εδώ και τώρα κάτι για τα οικονομικά σου μπορεί να σε ωθήσει να πάρεις αποφάσεις οι οποίες όμως δεν θα είναι κατάλληλες.

Σήμερα ενδέχεται να έρθεις σε διαφωνία με τον/τη σύντροφό σου η οποία μπορεί να ξεκινήσει από ένα οικονομικό ζήτημα, αλλά εν τέλει θα γίνει η αφορμή για να του/ης πεις και δυο-τρία πραγματάκια που σε έχουν ενοχλήσει σε εκείνον/η! Αν είσαι ελεύθερος/η μην πιέζεις μία κατάσταση στα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς δεν θα είναι προς όφελός σου.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!