ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 14 Δεκεμβρίου 2018

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και υποδηλώνει πως η επαφή με κόσμο θα είναι βάλσαμο για τη διάθεσή σου, για αυτό επεδίωξε την. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα υποδηλώνει πως θα πρέπει να είσαι υποψιασμένος/η πως θα ακούσεις κάποια λόγια τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και είναι πιθανόν να σε κάνει να μη νιώθεις άνετα σε περίπτωση που βρεθείς ανάμεσα σε  πολύ κόσμο, ιδιαίτερα αν βρεθείς  μαζί με ανθρώπους που δεν ξέρεις. Η αλήθεια είναι πως θα έχεις την τάση να ταυτίζεσαι με τα συναισθήματα των άλλων, με αποτέλεσμα  η διάθεσή σου να επηρεάζεται πολύ από την ενέργειά τους. Επίλεξε με ποιους θα βρεθείς ώστε να διαφυλάξεις  την καλή διάθεση. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα υποδηλώνει πως είναι μία ημέρα που θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις. Καλό θα ήταν να μην το κάνεις καθώς  θα είναι προσωρινά βοηθητικό και μακροπρόθεσμα θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα νιώσεις την ανάγκη να έρθεις συναισθηματικά κοντά με τον/τη σύντροφό σου όμως αυτό μπορεί να γίνει και το αδύναμο σημείο σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μην ακούσεις τα ωραία λόγια κάποιου/ας καθώς μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

 

Ταύρος

Σήμερα αν περάσεις χρόνο παρέα με τους αγαπημένους σου φίλους και αν ασχοληθείς με συλλογικές δραστηριότητες τότε η ημέρα θα είναι εξαιρετική για εσένα.  Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και υποδηλώνει πως η επαφή με κόσμο θα είναι βάλσαμο για τη διάθεσή σου, για αυτό επεδίωξε την. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα υποδηλώνει πως θα πρέπει να είσαι υποψιασμένος/η πως θα ακούσεις κάποια λόγια τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Κράτησε αποστάσεις από ανθρώπους  που δεν είσαι σίγουρος/η για τις προθέσεις τους και προτίμησε να μείνεις μακριά από κόλακες, οι οποίοι σίγουρα θα προσπαθήσουν να σε πλησιάσουν σήμερα.

Μία βόλτα με τους φίλους σου και τον/τη σύντροφό σου θα δημιουργήσει μία «παρεΐστικη» διάθεση η οποία θα  σας βοηθήσει να περάσετε πολύ καλά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει  σήμερα, όμως θα πρέπει να κρατήσεις επιφυλάξεις αν σου παρουσιαστεί σαν τη  γνωριμία της ζωής σου!


 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και ένα επαγγελματικό σου ζήτημα θα σε απασχολήσει αρκετά με αποτέλεσμα να μη σου αφήσει χρόνο να ασχοληθείς με κάτι άλλο. Σήμερα βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με κάθε ζήτημα που θα ασχοληθείς, ιδιαίτερα αν είναι επαγγελματικής φύσεως καθώς η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα υποδηλώνει παρανοήσεις. Πρόσεξε τα λάθη εκ παραδρομής είτε τα δικά σου είτε των άλλων, καθώς μπορεί να σου στοιχίσουν. Ακόμα καλό θα ήταν να αποφύγεις προσωπικές συζητήσεις με ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος καθώς μπορεί να δημιουργήσουν καταστάσεις οι οποίες θα σε εκθέσουν.

Σήμερα θα πρέπει να βάλεις προτεραιότητες καθώς το πρόγραμμα που έχεις με τον/τη σύντροφό σου μπορεί να σε κάνει να αφήσεις επαγγελματικά ζητήματα στην άκρη και μετά να τα βάλεις με εκείνον/η που σε παρέσυρε! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα συνοδευτεί από πολύ όμορφα λόγια και αυτό είναι που θα πρέπει να προσέξεις.


 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να πάρεις καινούργιες πληροφορίες σχετικά με ζητήματα που σε απασχολούν. Είναι πιθανόν να τραβήξει την προσοχή σου ένα εκπαιδευτικό θέμα ή κάτι που σχετίζεται με το εξωτερικό. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα υποδηλώνει πως  μπορεί να παρασυρθείς από σχέδια τα οποία είναι ουτοπικά. Μην ξεκινήσεις τίποτα το οποίο σου φαίνεται εύκολο, ιδιαίτερα αν σχετίζεται με κάποιο εκπαιδευτικό ζήτημα.  Επίσης θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η καθώς θα είσαι αφηρημένος/η και είναι πιθανόν να ξεχάσεις  στο σπίτι ή στο γραφείο πράγματα που χρειάζεσαι μαζί σου.

Σήμερα οι συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου για ένα δικό σου ζήτημα  περισσότερο θα σε αποσυντονίσουν παρά θα σε βοηθήσουν για αυτό καλύτερα να αφήσεις σημαντικές αποφάσεις για άλλη ημέρα. Αν είσαι ελεύθερος/η η γνώμη ενός προσώπου από το ευρύτερο περιβάλλον σου σχετικά με ένα αισθηματικό σου ζήτημα θα σε μπερδέψει…

 

Λέων

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η σε περίπτωση που έχεις να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα  ή πρέπει να πας στην τράπεζα ή να ασχοληθείς με ένα δημόσιο οργανισμό.  Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα δείχνει μία ροπή στην αφηρημάδα και την τάση να ξεχνάς σημαντικά έγγραφα και πράγματα! Προσπάθησε να συγκεντρωθείς σε περίπτωση που έχεις μία σημαντική δουλειά να κάνεις, ιδιαίτερα αν αυτή η δουλειά σχετίζεται με χρήματα.  Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για  συμφωνίες και ζητήματα οικονομικής φύσεως για αυτό σε περίπτωση που έχεις κάτι από τα παραπάνω να κάνεις, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η με αυτά που θα συμφωνήσεις.

Σήμερα είναι πιθανόν να πεις στον/τη σύντροφό σου αυτά που θέλει να ακούσει προκειμένου να σου κάνει ένα χατίρι, όμως μετά αν δεν κάνεις τα λόγια σου πράξη θα φανείς αφερέγγυος/α. Αν είσαι ελεύθερος/η θα δεις μία νέα γνωριμία όπως θέλεις εσύ και όχι όπως πραγματικά είναι.

 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και θα σε κάνει αρκετά ευάλωτο/η στη γνώμη των αγαπημένων σου προσώπων. Είναι πιθανόν να ρωτήσεις ένα συνεργάτη σου για κάποιο προσωπικό σου ζήτημα ή να ρωτήσεις τον/τη σύντροφό σου για  κάποιο επαγγελματικό, πάντως είναι σίγουρο πως θα αναζητήσεις τη γνώμη των άλλων για οτιδήποτε σε απασχολεί. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα υποδηλώνει πως η γνώμη των άλλων μπορεί να σε μπερδέψει παρά να σε βοηθήσει να πάρεις μία απόφαση. Προτίμησε να αφήσεις αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα για κάποια άλλη ημέρα, καθώς σήμερα δεν είναι σίγουρο αν θα αποφασίσεις με βάση αυτά που θέλεις εσύ ή θα παρασυρθείς από αυτά που θέλουν οι άλλοι.

Σήμερα είναι μία ημέρα που  τα πράγματα μπορεί να φαίνονται ιδανικά ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου αλλά ενδέχεται να υπάρχει κάτι που υποβόσκει και σίγουρα το ξέρεις. Αν  είσαι ελεύθερος/η  μην προτιμήσεις να εθελοτυφλείς σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα καθώς αυτό θα  είναι εις βάρος σου.


 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και δείχνει πως θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις τις οποίες θα πρέπει να φέρεις εις πέρας σήμερα, για αυτό θα πρέπει να οργανώσεις σωστά το χρόνο σου. Η σύνοδος που  θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα δείχνει πως η οργάνωση του χρόνου δεν θα είναι εύκολη υπόθεση καθώς θα  προσπαθήσεις να  αποφύγεις κάθε δουλειά και υποχρέωση, με αποτέλεσμα να χάνεις πολύτιμο χρόνο! Προσπάθησε να βάλεις ένα στοίχημα με τον εαυτό σου πως θα καταφέρεις έστω να τακτοποιήσεις τις σημαντικές υποχρεώσεις -είτε εργασιακές είτε υποχρεώσεις ρουτίνας- και προσπάθησε να το επιτύχεις.

Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν ξεκινήσει να σου θυμίζει πως έχεις κάποιες δουλειές που πρέπει να τελειώσεις εδώ και τώρα. Αν είσαι ελεύθερος/η μην παρασυρθείς από κάποιον/α που θέλει να σου χαρίσει τον ουρανό με τα άστρα!

 

Σκορπιός

Σήμερα  το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς θα δημιουργήσει έναν ιδιαίτερο ερωτισμό στην ημέρα. Είναι πιθανόν να βάλεις σε προτεραιότητα τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου και να ασχοληθείς αποκλειστικά μαζί του/ης!  Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα υποδηλώνει πως μπορεί να παρασυρθείς σε λάθος συμπεράσματα που σχετίζονται με τους φίλους σου ή τον/τη σύντροφό σου. Προσπάθησε να μην αγνοήσεις την αλήθεια και πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση σκέψου αν έχεις επιχειρήματα για να μπορέσεις να την υποστηρίξεις.

Σήμερα είναι μία ρομαντική ημέρα και αυτό είναι το καλό της υπόθεσης, το δύσκολο είναι πως  όλα τα όμορφα λόγια που θα ακουστούν δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα!  Αυτό θα πρέπει να το έχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου είτε είσαι ελεύθερος/η είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση.

 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και θα φέρει στο προσκήνιο ένα ζήτημα που σχετίζεται με τους δικούς σου ανθρώπους. Είναι  πιθανόν να εκνευριστείς μαζί τους καθώς δεν θα είναι υποστηρικτικοί σε ένα πλάνο που έχεις το μυαλό σου και αυτό θα δημιουργήσει την αρχή για να κάνεις παράπονα! Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα υποδηλώνει πως οι δικοί σου άνθρωποι μπορεί να  έχουν δίκιο με αυτά που σου λένε και είναι πιθανόν εσύ να αρνείσαι να το δεις. Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς τη λογική σου σκέψη και να φιλτράρεις οτιδήποτε σε απασχολεί μέσα από αυτή. Είναι ο μόνος τρόπος για να καταφέρεις να βγάλεις μόνος/η σου τα σωστά συμπεράσματα χωρίς απάτες και αυταπάτες.

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα νιώθεις καλά με τον/τη σύντροφό σου μόνο αν ακούσεις αυτά που θέλεις, διαφορετικά θα ξεκινήσεις να κάνεις παράπονα! Αν είσαι ελεύθερος/η οι υπερβολικές προσδοκίες μπορούν να σε κάνουν να απομακρυνθείς  άδικα από μία  πρόσφατη γνωριμία.

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και υποδηλώνει πως είναι μία πολύ καλή ημέρα για να συναναστραφείς με κόσμο και να μην μείνεις στο σπίτι. Είναι πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους αγαπημένοι σου συγγενείς, γνωστοί ακόμα και γείτονες και να σε «παρασύρουν» σε βόλτες και συζητήσεις! Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα δείχνει πως μέσα στα νέα που θα φτάσουν στα αυτιά σου, θα ακουστούν και κάποια που δεν  ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Προσπάθησε να φιλτράρεις καθετί που θα ακούσεις,  αν δεν θέλεις να βγάλεις λάθος συμπεράσματα και να αποκτήσεις λάθος γνώμη για πρόσωπα και καταστάσεις.

Σήμερα δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να πεις ψέματα στο/η σύντροφο σου -ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν και τρίτους- καθώς η αλήθεια θα φανεί κάποια στιγμή. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ενδείκνυται για να πάρεις απόφαση σχετικά με ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

 

Υδροχόος

Σήμερα θα ξεκινήσεις από το πρωί να τακτοποιείς ζητήματα που σχετίζονται με τις τράπεζες και το δημόσιο καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς θα τα φέρει σε προτεραιότητα. Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς είναι πιθανόν να πάρεις λάθος αποφάσεις ή να μη λάβεις υπό όψιν σου όλες τις παραμέτρους.  Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα θα εντείνει τη λάθος κρίση, για αυτό καλό θα ήταν να αφήσεις οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα για μία άλλη ημέρα. Σε περίπτωση που πρέπει να ασχοληθείς με κάποια από αυτά υποχρεωτικά, φρόντισε να είσαι πολύ συγκεντρωμένος/η και να μη βιάζεσαι.

Σήμερα είναι μία ημέρα που  δεν θα είσαι συγκεντρωμένος/η πουθενά ούτε καν σε αυτά που σου λέει ο/η σύντροφός σου και θα πρέπει να βρεις ένα τρόπο να το κρύψεις, αν δεν θέλεις να χαλάσετε τις καρδιές σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να σου δείξει κάτι που δεν είναι.


 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να τραβήξεις την προσοχή των άλλων είτε με έμμεσο είτε με άμεσο τρόπο. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα υποδηλώνει πως θα είναι εύκολο για εσένα να  προσεγγίσεις στους άλλους, με  τρόπο που ξέρεις πως θα έχει τα αποτελέσματα που θέλεις. Σε περίπτωση που θέλεις να εκμαιεύσεις μία θετική απάντηση για ένα ζήτημα που σχετίζεται με κάποιους συνεργάτες σου ή τον/τη σύντροφό σου, προτίμησε  να το επιτύχεις ευθέως και όχι με πλάγιους τρόπους. Η ημέρα μπορεί να  θολώσει το τοπίο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις για αυτό δεν είναι η κατάλληλη για να εμπιστευτείς ανθρώπους που έχουν μπει πρόσφατα στη ζωή σου.

Σήμερα είναι πιθανόν να δημιουργήσεις το κατάλληλο σκηνικό προκειμένου να μπορέσεις να κερδίσεις κάτι από τον/τη σύντροφό σου όμως προσπάθησε να είσαι ειλικρινής, αν δεν θέλεις να ρισκάρεις την εμπιστοσύνη που σου έχει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα συνοδευτεί από μεγάλη δόση «χρυσόσκονης» και αυτό είναι που θα πρέπει να προσέχεις.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!