ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 12 Δεκεμβρίου 2018

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου χαρίζει όρεξη να ασχοληθείς με νέες πληροφορίες  ώστε να διευρύνεις τις γνώσεις σου σε θέματα που σε αφορούν.

Κριός

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο  και θα φέρει κοντά σου πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος αλλά και νέα πρόσωπα με τα οποία θα έχεις κοινά ενδιαφέροντα! Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής και αυτό θα βοηθήσει πάρα πολύ τη συναναστροφή σου με τους άλλους και θα αυξήσει τη δημοτικότητα σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως οι απόψεις σου, τα ενδιαφέροντά σου και ο τρόπος που θα προσεγγίσεις κάποιο ζήτημα θα κάνουν πολύ θετική εντύπωση σε συζητήσεις  μεταξύ φίλων. Δεν αποκλείεται αυτά να γίνουν και η αφορμή για να αποκτήσεις νέους «συμμάχους» οι οποίοι θα συμφωνούν απόλυτα με τον τρόπο σκέψης σου.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να επιλέξετε να δραστηριοποιηθείτε σε κάτι  όπως  μία συλλογική δραστηριότητα παρέα με φίλους σας και να μην μείνετε σπίτι! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα έρθει με τις καλύτερες συστάσεις μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου.


 

Ταύρος

Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία θα συνεχίσουν να  σε απασχολούν επαγγελματικά ζητήματα, καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο σου δημιουργεί μία ανησυχία σχετικά με αυτά. Βέβαια δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθώς το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως θα καταφέρεις να λάμψεις και να ξεχωρίσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Είναι πιθανόν να σου γίνει μία επαγγελματική πρόταση η οποία θα είναι αρκετά συμφέρουσα και θα ανεβάσει πολύ την αυτοπεποίθησή σου. Καλό θα ήταν βέβαια να σκεφτείς μακροπρόθεσμα πριν  πάρεις την απόφαση σου.

 

Μία επιτυχία που θα έχεις σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σε βοηθήσει πολύ και στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς θα έχεις άλλο αέρα! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει λόγω της καλής σου διάθεσης που δεν θα γίνεται να περάσει απαρατήρητη.



Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου χαρίζει όρεξη να ασχοληθείς με νέες πληροφορίες  ώστε να διευρύνεις τις γνώσεις σου σε θέματα που σε αφορούν. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως θα κλέψεις την παράσταση σε μία συζήτηση που θα έχεις με τους στενούς σου συνεργάτες ή με τον/τη σύντροφό σου,  καθώς θα σου δοθεί η ευκαιρία να δείξεις τις γνώσεις που έχεις! Δεν αποκλείεται  οι γνώσεις και η άποψη σου να γίνουν αντικείμενο συζήτησης και να σε φέρουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ανθρώπων γύρω σου! Ακόμα ενδέχεται να έχεις και ένα ευχάριστο νέο σχετικά με μία συνεργασία σου που θα φτιάξει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου.

 

Σήμερα είναι μία ημέρα πολύ καλή για εσένα και τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν επιλέξετε να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο θα αποτελέσει τροφή για το πνεύμα σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα έχεις την ευκαιρία να εντυπωσιάσεις αυτόν/ην που θα επιλέξεις με τις γνώσεις σου και τον αέρα που αποπνέεις.


 

Καρκίνος

 

Σήμερα είναι  πιθανόν να είσαι περισσότερο εσωστρεφής από αυτό που συνηθίζεις, όμως αυτό εν τέλει μπορεί να είναι βοηθητικό καθώς θα σε φέρει σε άμεση επαφή με τα συναισθήματά σου, τις ανησυχίες σου και τα βαθύτερα σου θέλω. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως πρέπει να κοιτάξεις το παρόν ώστε να  αφήσεις πίσω σου ζητήματα του παρελθόντος. Ακόμα είναι πιθανόν να έχεις ένα ευχάριστο νέο σχετικά με τα εργασιακά σου ζητήματα ή σχετικά με την άδεια που θέλεις να πάρεις για τις γιορτές!

 

Σήμερα σίγουρα θα βρεις τρόπο να περάσεις καλά με τον/τη σύντροφό σου ακόμα και αν δεν κάνεις τίποτα καθώς η θετική διάθεση που αποπνέεις θα βοηθήσει και τους δυο σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  νέα γνωριμία θα έρθει να σε βρει μέσα στη δουλειά σου!


 

Λέων

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και  θα σε κάνει να δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα στην άποψη και τη γνώμη των συνεργατών σου αλλά και του/ης συντρόφου σου. Είναι πιθανόν να πάρεις κάποιες αποφάσεις που αφορούν δικά σου ζητήματα αρκετά επηρεασμένος/η από τους άλλους και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξεις και να μην το παρακάνεις. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως όσες δουλειές και υποχρεώσεις  κι αν έχεις σήμερα  επιβάλλεται να βρεις χρόνο και για την προσωπική σου ζωή! Μία βόλτα με τους φίλους σου ή μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου στο τέλος της ημέρας θα είναι πάρα πολύ βοηθητική για τη διάθεσή σου για αυτό μη την υποτιμήσεις.

 

Σήμερα  ο/η σύντροφός σου θα σου ανταποδώσει την προσοχή που θα του/ης δείξεις στο διπλάσιο για αυτό προσπάθησε να είναι αρκετή! Αν είσαι ελεύθερος/η μέσω ενός συνεργάτη σου ή ενός αγαπημένου σου προσώπου θα κάνεις μία γνωριμία η οποία θα σε ενθουσιάσει σε αισθηματικό επίπεδο.


 

Παρθένος

 

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα ασχοληθείς περισσότερο με εργασιακές υποχρεώσεις καθώς τις προηγούμενες ημέρες μπορεί να μαζεύτηκαν αρκετές από αυτές. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να εντείνει την ανάγκη σου να τελειώνεις εδώ και τώρα με οτιδήποτε έχεις αναλάβει, καθώς δεν σου αρέσει να αφήνεις εκκρεμότητες. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως στο τέλος της κουραστικής ημέρας το σπίτι σου θα είναι το καταφύγιό σου. Η επαφή με την οικογένειά σου ή απλά ένα ήρεμο βράδυ στο σπίτι μόνος/η σου βλέποντας ταινία θα καταφέρει να διώξει την κούραση.

 

Σήμερα θα πρέπει να θυμάσαι πως η ημέρα θα είναι κουραστική για εσένα, για αυτό καλό θα ήταν να επιλέξεις να  μείνεις σπίτι παρέα με τον/τη σύντροφό σου κατά τον ελεύθερο σου χρόνο. Αν είσαι ελεύθερος/η  ενδέχεται να μην είσαι τόσο ξεκούραστος/η όμως παρόλα αυτά δεν θα τα πας καθόλου άσχημα σε ένα αισθηματικό ραντεβού.


 

Ζυγός

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και η ημέρα προμηνύεται ιδιαίτερα θετική για εσένα και για αυτά που θέλεις να κάνεις. Ιδιαίτερη επιτυχία θα έχεις αν επιλέξεις να ασχοληθείς με δραστηριότητες οι οποίες σε ευχαριστούν ή να αφιερώσεις χρόνο σε αγαπημένους σου ανθρώπους.  Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως η επαφή με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου θα είναι ένα από τα σενάρια της ημέρας, το οποίο θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου. Σήμερα οτιδήποτε και αν επιλέξεις να κάνεις είναι σχεδόν σίγουρο πως θα περάσεις πολύ καλά για αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείς!

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου για αυτό επεδίωξε να  του/ης κάνεις μία έκπληξη όπως ένα ρομαντικό δείπνο και θα δεις τη χαρά ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η  ένας νέος έρωτας ενδέχεται να ξεκινήσει άμεσα!

 

 

Σκορπιός

 

Σήμερα μπορεί να  θυμηθείς κάποιες αδικίες που έχεις υποστεί κατά καιρούς είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό να σου χαλάσει τη διάθεση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δημιουργεί την τάση για παράπονα τα οποία μπορεί να έχουν λόγο ύπαρξης, όμως είναι ανώφελο να τα επαναφέρεις το παρόν. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Τοξότη είναι πολύ βοηθητικό για να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε σε ενοχλεί και να εστιάσεις μόνο σε πράγματα που αξίζουν. Ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να πάει πολύ καλά σήμερα και δεν αποκλείεται να λάβεις και ένα δώρο οικονομικού χαρακτήρα το οποίο θα σε ευχαριστήσει πολύ!

 

Σήμερα είναι  πιθανό να θυμηθείς κάποια παράπονα που έχεις από τον/τη σύντροφό σου και να ξεκινήσεις να τα απαριθμείς ένα προς ένα, όμως σίγουρα αν το καλοσκεφτείς θα έχεις πολύ καλύτερα πράγματα να κάνεις μαζί του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  και το διακριτικό φλερτ που θα τη συνοδεύει θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου.


 

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου χαρίζει ενέργεια για συζητήσεις και συναντήσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου!  Σήμερα τα σχέδιά σου εκτός από τους  αγαπημένους σου ανθρώπους περιλαμβάνουν βόλτα για καφέ αλλά και βόλτα στα μαγαζιά! Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως οτιδήποτε και να κάνεις είτε μόνος/η σου είτε με παρέα σίγουρα θα περάσεις πολύ καλά! Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι η ακατανίκητη επιθυμία που θα σε πιάσει να αγοράσεις ένα καλό ζευγάρι παπούτσια, ένα όμορφο φόρεμα ή οτιδήποτε άλλο δεις μπροστά σου!

 

Σήμερα  εκμεταλλεύσου την  όρεξη και την καλή σου διάθεση για να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να κάνετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Αν είσαι ελεύθερος/η θα μπορέσεις να προσεγγίσεις με μεγάλη επιτυχία κάποιον/α που σου αρέσει καθώς θα βρεις επιτέλους τρόπο για να του/ης πιάσεις την κουβέντα.

 

Αιγόκερως

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα δώσεις προτεραιότητα σε εκκρεμείς οικονομικές υποχρεώσεις και σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα χρήματα, καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον  Υδροχόο τους δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως η πίστη στον εαυτό σου θα σε βοηθήσει να διαπραγματευτείς πολύ καλά μία οικονομική συμφωνία και να βρεθείς κερδισμένος/η από αυτή. Επίσης είναι πολύ πιθανό να διαπιστώσεις πως είχες ξεχάσει κάποια χρήματα τα οποία θα φτάσουν στα χέρια σου! Προσπάθησε να μην σκεφτείς παρορμητικά καθώς σήμερα θα είσαι επιρρεπής σε αγορές!

 

Σήμερα η επαφή με το/η σύντροφο σου όχι μόνο θα σου φτιάξει τη διάθεση αλλά θα ανεβάσει και την αυτοπεποίθησή σου για αυτό επεδίωξε τη! Αν είσαι ελεύθερος/η θα έχεις τον τρόπο να  μαγνητίζεις τον κόσμο γύρω σου και αυτό είναι κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτείς για να προσεγγίσεις και αυτόν/η που σου αρέσει.


 

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς περισσότερο με εσένα παρά με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Αυτό  υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να δημιουργήσει παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους, όχι όμως σήμερα!  Το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει πολύ καθώς  θα σου χαρίσει ένα  ιδιαίτερο τρόπο να λες οτιδήποτε χωρίς όμως να παρεξηγείσαι! Βέβαια και εσύ προσπάθησε να μην επαναπαυτείς και το παρακάνεις!  Σήμερα θα είσαι εξαιρετικά δημοφιλής και στις παρέες σου και δεν αποκλείεται να αρχίσουν να χτυπούν τα τηλέφωνα καθώς θα σε αναζητήσουν!

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα  καθώς θα μπορείς εύκολα να πείσεις τον/τη σύντροφό σου να σου κάνει ένα χατίρι που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν πολύ δύσκολο! Αν είσαι ελεύθερος/η  θα είναι δύσκολο να περάσεις απαρατήρητος/η και αυτό εκμεταλλεύσου το για να κάνεις εντύπωση εκεί που θέλεις.


 

Ιχθύες

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να κάνεις ένα βήμα πίσω από υποχρεώσεις, δουλειές και αγγαρείες προκειμένου να ξεκουραστείς.  Το καλύτερο που έχεις να κάνεις σήμερα είναι να μη φορτώσεις το πρόγραμμά σου προκειμένου να σου μείνει χρόνος για την ξεκούραση σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως ένα επαγγελματικό σου ζήτημα θα  εξελιχθεί προς όφελός σου. Δεν αποκλείεται να κάνεις μία σημαντική επαγγελματική συμφωνία ή να ξεκινήσουν κάποιες συζητήσεις που θα αφορούν τη θετική εξέλιξή σου στη δουλειά.

 

Σήμερα αν έχεις κάποιο κοινωνικό κάλεσμα  αλλά βαριέσαι να πας προτίμησε να πάρεις και τον/τη σύντροφό σου μαζί, καθώς  η επαφή μαζί του/ης δεν θα σε αφήσει να νιώσεις σαν «ψάρι έξω από τα νερά του»! Αν είσαι ελεύθερος/η θα παρατηρήσεις και εσύ πως δεν θα περνάς απαρατήρητος/η και αυτό θα γίνει εμφανές ακόμα και στο χώρο που εργάζεσαι!


Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!