ΖΩΔΙΑ

Οι άντρες που ανήκουν σε αυτά τα 3 ζώδια είναι οι πιο... ποθητοί του ζωδιακού

Σε διαδικτυακό poll, οι γυναίκες κλήθηκαν να πουν ποιους άντρες του ζωδιακού βρίσκουν πιο ποθητούς, ελκυστικούς και ακαταμάχητους και οι απαντήσεις τους μπορεί να σας εκπλήξουν.

Σε σχετικό άρθρο του astrology.gr, παρουσιάζονται τα 3 ζώδια, που βάσει το poll, είναι οι πιο ποθητοί άντρες του ζωδιακού και η αλήθεια είναι πως ειδικά το ένα εκ των τριών ζωδίων, δεν το περιμέναμε να το δούμε σε αυτή τη λίστα.

Σκορπιός

Είναι σέξι, μυστηριώδης, αφόρητα ελκυστικός και πάνω απ’ όλα δύσκολος. Μια επίμονη ματιά του αρκεί για να πέσεις στα... πατώματα αλλά για να κερδίσεις την καρδιά και την εμπιστοσύνη του θα χρειαστεί να περάσεις διά πυρός και σιδήρου. Εκεί θα αποδείξεις όμως κι ότι δεν είσαι παίξε-γέλασε. Κι αν τελικά σε αγαπήσει θα είναι δικός σου για πάντα.

Δίδυμος

Η αλήθεια είναι ότι αυτόν δεν τον περιμέναμε να βρίσκεται στη λίστα, μάλλον θεωρείται ότι είναι ποθητός επειδή είναι άπιαστος σαν τον αέρα. Όμως η πραγματική αιτία είναι ότι απέναντι σε κάθε γυναίκα είναι κύριος. Με τους τρόπους του, το χιούμορ, το χαμόγελό του, είναι και έξυπνος και καταφερτζής, οπότε όλο το attitude τον κάνει σέξι και δε δυσκολεύεται να ρίξει την οποιαδήποτε. Άσε που ακούει κιόλας τι του λες.

Ζυγός

Είναι πολύ γοητευτικός, νόστιμος, ρομαντικός, έχει στιλ, ευγένεια, δείχνει κατανόηση κι όταν βάλει μπροστά την επιχείρηση «φλερτ», δεν είναι εύκολο να του ξεφύγει μια γυναίκα. Από την άλλη, απ’ όλους τους άντρες είναι και ο πιο σχεσάκιας, οπότε όποια κερδίσει την καρδιά του, ξέρει ότι δε θα μείνει μαζί της μόνο για μια νύχτα. Άσε που είναι υπέρ των ισότιμων σχέσεων και δεν θα βγάλει μαγκιά κι αντρίλα... Έκπληξη πάντως δεν είναι!

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!