ΖΩΔΙΑ

Υπάρχουν 4 ζώδια που θεωρούνται τα πιο άτυχα του ζωδιακού κύκλου

Αναποδιές συμβαίνουν στη ζωή όλων και στον καθένα μπορεί να παρουσιαστεί κάποια ατυχία. Ωστόσο σύμφωνα με την αστρολογία, αυτά τα 4 ζώδια συχνά αντιμετωπίζουν εμπόδια και γκαντεμιές στη ζωή τους και για αυτό θεωρούνται τα πιο άτυχα του ζωδιακού.

Τη λίστα δημοσίευσε το iefimerida.gr, ωστόσο αξίζει να αναφερθεί πως και για τα 4 αυτά "παραδοσιακά" άτυχα ζώδια, οι αστρολογικές προβλέψεις για τη νέα χρονιά είναι θετικές, οπότε, έστω και για ένα χρόνο θα ηρεμήσουν κάπως από τις αναποδιές.

Δίδυμος

Αυτό το ζώδιο δεν θα λέγαμε ότι έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Πολλές φορές όταν προσπαθεί για κάτι βλέπει τείχη να υψώνονται μπροστά του και ένα σωρό εμπόδια να υπάρχουν στον δρόμο του. Βέβαια, ποτέ δεν το βάζει κάτω και γνωρίζει από πρώτο χέρι πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό.

Ζυγός

Αλλο ένα ζώδιο που ξέρει τι πάει να πει γκαντεμιά. Δεν του έρχονται όλα εύκολα ακόμα και αν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Μπορεί να βλέπει τους άλλους να προχωρούν σε δρόμο στρωμένα με ροδοπέταλα, χωρίς καν να προσπαθούν, ωστόσο, δεν τους ζηλεύει.

Ο Ζυγός ξέρει ότι ένα καλύτερο μέλλον είναι μπροστά του, ακόμα και όταν τα εμπόδια είναι πολλά.

Τοξότης

Ο αισιόδοξος Τοξότης εκεί που αγγίζει την επιτυχία, την βλέπει να χάνεται και τότε ξαναρχίζει την προσπάθεια. Ξέρει ότι εάν δεν μοχθήσεις δεν μπορείς να καταφέρεις πολλά και επειδή ξέρει τι θέλει, κάθε φορά επιτυγχάνει τους στόχους του, ακόμα και όταν βλέπει ότι η τύχη δεν τον ευνοεί.

Υδροχόος

Ας μιλήσουμε χωρίς περιστροφές... Είσαι λίγο γκαντέμης, Υδροχόε. Εκεί, που μπαίνεις σε μια κατάσταση που σου αρέσει και επιθυμείς, κάτι πάει στραβά. Και το ένα κακό διαδέχεται το άλλο. Αναρωτιέσαι «γιατί σε σένα», αλλά ξέρεις πως τελευταία στιγμή κάτι θα γίνει και θα τα καταφέρεις. 

 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!