ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου 2018

Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού θα φέρει στο προσκήνιο ένα ζήτημα το οποίο σχετίζεται με οικονομικά κέρδη, επιχειρηματικές ιδέες  και συνεργασίες.

Κριός

 

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα σου δημιουργήσει μία συναισθηματική αναστάτωση καθώς θα φέρει στο προσκήνιο  σκέψεις σχετικές με περασμένες σου αγάπες η περασμένα «μεγαλεία»! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως η ημέρα θα είναι ευνοϊκή για να κερδίσεις κάτι είτε αυτό είναι ένα πρόσωπο είτε ένα οικονομικό μπόνους! Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες που θα σου παρουσιαστούν καθώς μέσα από αυτές θα βγεις κερδισμένος/η! Σήμερα ενδέχεται να πάρεις πίσω και κάποια χρήματα τα οποία έχεις ξεχάσει  ή να καταφέρεις να  κερδίσεις κάποια χρήματα  για τα οποία προσπαθούσες καιρό τώρα.

 

Σήμερα είναι μία καλή και άκρως ερωτική μέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου  και αυτό είναι το ευχάριστο, καθώς θα  συμπλεύσει με τη διάθεσή σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει σαν μία ερωτική περιπέτεια γεμάτη πάθος, ένταση αλλά και ρίσκο!


 

Ταύρος

 

Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού θα φέρει στο προσκήνιο ένα ζήτημα το οποίο σχετίζεται με οικονομικά κέρδη, επιχειρηματικές ιδέες  και συνεργασίες.  Καλό θα ήταν να ασχοληθείς με ζητήματα που έχεις αφήσει ανοιχτά -ιδιαίτερα επαγγελματικού χαρακτήρα- καθώς είναι πολύ πιθανόν να μπορέσεις να τα διευθετήσεις προς όφελός σου.  Το τρίγωνο που σχηματίζει  με τον Άρη που βρίσκεται στους Ιχθύς υποδηλώνει πως οι άνθρωποι που θα βρεθούν γύρω σου θα είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν είτε σε πρακτικά θέματα είτε να βοηθήσουν την ψυχολογία σου να ανέβει!  Αυτοί μπορεί να είναι οι φίλοι σου, το ταίρι σου ακόμα και οι στενοί σου συνεργάτες!  «Εκμεταλλεύσου» τη βοήθεια που θα σου προσφερθεί καθώς είναι προς όφελός σου.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν είστε ζευγάρι και σε οικονομικά ζητήματα  καθώς μαζί θα μπορέσετε να αυξήσετε τα κέρδη σας. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιο πρόσωπο μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον θα σε προσεγγίσει με ερωτική διάθεση!

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις καλύτερα πως η καθημερινότητά σου χρειάζεται κάποιες αλλαγές.  Αυτές θα είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν σήμερα καθώς το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει.  Η ημέρα ενδείκνυται ακόμα και για να κόψεις συνήθειες ρουτίνας οι οποίες δεν σε βοηθούν πουθενά.  Ακόμα είναι μία καλή ημέρα για να σκεφτείς να κάνεις κάτι για εσένα και να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα άσκησης ή πιο σωστής διατροφής, καθώς αν το βάλεις στο μυαλό σου σίγουρα θα έχεις τη δύναμη και να το πραγματοποιήσεις! 

 

Σήμερα  θα είναι εύκολο να πείσεις τον/τη σύντροφό σου να σε ακολουθήσει στο πρόγραμμα που έχεις βγάλει για σήμερα και οι ώρες που θα περάσετε μαζί θα είναι αρκετές και βοηθητικές για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει κατά τη διάρκεια των καθημερινών εργασιών σου!


 

Καρκίνος

 

Σήμερα αυτό που θέλεις είναι να βρεις τρόπο να αφήσεις πίσω σου δουλειές και υποχρεώσεις και να διασκεδάσεις όσο περισσότερο μπορείς χωρίς τύψεις!  Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Ιχθύς θα σε ωθήσει να κάνεις τις  επιθυμίες σου πράξη! Ο ενθουσιασμός, η ανάγκη σου να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και να ασχοληθείς με νέα πράγματα όπως ένα νέο χόμπι θα σε απασχολήσουν αρκετά σήμερα! Να ξέρεις πως η ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή για να γεμίσεις από όμορφες στιγμές οι οποίες θα αποτελέσουν «τονωτική ένεση» στη ψυχολογία σου.

 

Η ημέρα  θα είναι πολύ καλύτερη αν την περάσεις παρέα με τον/τη σύντροφό σου για αυτό επίλεξε να τον/ην δεις και μην τον/ην αφήσεις εκτός του ημερήσιου πλάνου σου! Αν είσαι ελεύθερος/η  είναι πιθανόν να γνωρίσεις ένα νέο και ενδιαφέροντα άνθρωπο που θα σε παρακινήσει να μπεις ξανά στη «δράση»!


 

Λέων

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να μείνεις σπίτι σου και να ασχοληθείς με ζητήματα που απορρέουν από αυτό. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και  κάνει επιτακτική την ανάγκη να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, και αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν περάσεις περισσότερο χρόνο εντός οικίας ώστε να ξεκουραστείς. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως μπορείς να συνδυάσεις «το τερπνόν μετά του ωφελίμου» και να ξεμπερδεύεις με κάποιες υποχρεώσεις και κάποιες δουλειές του σπιτιού. Οι επαφές με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου ευνοούνται πολύ σήμερα αλλά θα πρέπει να τους παρακινήσεις εσύ για μία συνάντηση!

 

Σήμερα προτίμησε να περάσεις χρόνο με τον/τη σύντροφό σου στο σπίτι σου, καθώς η ημέρα ευνοεί στενές επαφές, λόγια αγάπης και ρομαντικά δείπνα! Αν είσαι ελεύθερος/η μία συζήτηση με κάποιον/α που σου αρέσει θα σε φέρει πολύ κοντά μαζί του/ης και θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως έχετε παραπάνω κοινά από όσα φαντάζεσαι.


 

Παρθένος

 

Οι επαφές με τους ανθρώπους γύρω σου θα είναι το αγχολυτικό σου και ταυτόχρονα το τονωτικό σου καθώς μέσα από τις συζητήσεις μαζί τους θα μπορείς και να χαλαρώνεις αλλά και να ανεβάσεις τη διάθεση σου!  Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και δεν θα σε αφήσει να μείνεις σπίτι ακόμα και αν το θέλεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Ιχθύς  θα ανεβάσει εξαιρετικά την ενέργειά σου και αυτό θα σε βοηθήσει για να πραγματοποιήσεις όλες τις επισκέψεις που έχεις κατά νου σήμερα! Ακόμα θα σου χαρίσει και μία έντονη επιθυμία να βγεις μία βόλτα στα μαγαζιά αλλά μην πέσεις στην παγίδα καθώς δεν θα σε προλαβαίνουμε στα ψώνια!

 

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να βρείτε κάτι να κάνετε, διαφορετικά αν δεν διοχετεύσεις κάπου την ενέργειά σου θα αποκτήσεις εκνευρισμό! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει ύστερα από δική σου προτροπή και προσπάθεια!


 

Ζυγός

 

Η Σελήνη μόλις πέρασε στο Σκορπιό και είναι πιθανόν να νιώθεις την ανάγκη να περιφρουρήσεις και να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου είτε αυτά είναι χρήματα είτε είναι υλικά αγαθά είτε άνθρωποι! Σήμερα είναι  πιθανόν να νιώθεις λιγάκι ανασφαλής για αυτό και θα στραφείς σε  οτιδήποτε έχεις αποκτήσει προκειμένου να νιώσεις τη σιγουριά που επιθυμείς. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Ιχθύς  θα σε βάλει στη διαδικασία να προσπαθήσεις να κερδίσεις όσα περισσότερα μπορείς!  Να ξέρεις πως είναι εφικτό να το καταφέρεις αρκεί να το βάλεις στο μυαλό σου και να δουλέψεις για αυτό! 

 

Σήμερα θα είσαι αρκετά κτητικός/η με τον/τη σύντροφό σου όμως  προσπάθησε να μην αφήσεις αυτή την επιθυμία σου ανεξέλεγκτη! Αν είσαι ελεύθερος/η  οι προσπάθειες που έχεις κάνει ή που θα κάνεις σήμερα σχετικά με ένα αισθηματικό σου ζήτημα θα ανταμειφθούν.

 

Σκορπιός

 

Σήμερα θα ασχοληθείς περισσότερο με τις ανάγκες σου και τα πράγματα που θέλεις εσύ για αυτό και θα αφήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα σε δεύτερη μοίρα. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σε κάνει να στρέψεις την προσοχή σου στα δικά σου συναισθήματα, στις δικές σου επιθυμίες και τις δικές σου ανάγκες.  Το τρίγωνο που  θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Ιχθύς  θα σε βοηθήσει να δραστηριοποιηθείς εκεί που θέλεις και να καταφέρεις αυτό που έχεις βάλει στο μυαλό σου, καθώς το «δεν γίνεται», δεν θα υπάρχει για εσένα σήμερα!

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να επενδύσεις χρόνο στον/τη σύντροφό σου καθώς η επαφή μαζί του/ης θα σου φτιάξει τη διάθεση μιας και  θα κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα σχέση δεν αποκλείεται να ξεκινήσει  δημιουργώντας  «αισθηματικές ταραχές»!


 

Τοξότης

 

Σήμερα ενδέχεται να  ακούσεις ένα νέο σχετικά με κάποιο άνθρωπο του περιβάλλοντός σου το οποίο δεν σε επηρεάζει άμεσα, όμως εσύ θα έχεις την τάση να το οικειοποιηθείς με αποτέλεσμα να σε πειράξει περισσότερο από όσο πρέπει.  Η Σελήνη έχει περάσει το Σκορπιό και θα αυξήσει την εν-συναίσθηση σου με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να ταυτιστείς με την ενέργεια και τα θέματα των ανθρώπων που θα βρεθούν δίπλα σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως  καλό θα ήταν να ασχοληθείς με δικά σου ζητήματα και να μην αφήσεις την ημέρα να περάσει σκεπτόμενος/η τα ζητήματα των άλλων!

 

Σήμερα είναι μία καλή μέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πως πρέπει να χειριστείς καταστάσεις που σας αφορούν και να καταφέρεις και αυτό που θέλεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει πολύ διακριτικά αλλά σίγουρα θα καταλάβεις διαισθητικά τις προθέσεις της!


 

Αιγόκερως

 

Σήμερα θα προτιμήσεις να  συναντηθείς και να πιείς ένα καφέ με κάποιο φίλο σου παρά να κάνεις έστω και την παραμικρή δουλειά καθώς δεν θα είσαι σε αυτή τη διάθεση! Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα ανεβάσει τη  διάθεσή σου γεγονός θα σε βάλει στη διαδικασία να βρεις τρόπο και ανθρώπους για να περάσεις καλά!  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Ιχθύς  είναι εξαιρετικό  καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις κοντά σου συμμάχους τους οποίους δεν περίμενες!  Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως αν  στραφείς προς τους κατάλληλους ανθρώπους θα μπορέσεις να βγεις κερδισμένος/η  σε πρακτικό και συναισθηματικό επίπεδο!

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να ασχοληθείτε με μία συλλογική δραστηριότητα καθώς η ημέρα θέλει και παρέα. Αν είσαι ελεύθερος/η  μέσα στο φιλικό σου περιβάλλον θα υπάρχει φλερτ και ενδιαφέρον προς το πρόσωπό σου.


 

Υδροχόος

 

Σήμερα τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν περισσότερο από όλα καθώς η Σελήνη που μπήκε στο Σκορπιό θα τα φέρει στο προσκήνιο. Είναι πολύ πιθανόν να προκύψει κάποια νέα επαγγελματική υποχρέωση ή να χρειαστείς να αναλάβεις κάποιες περαιτέρω ευθύνες στη δουλειά, γεγονός  που θα είναι εξαιρετικό για να δείξεις τις ικανότητές σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Ιχθύς θα σε βοηθήσει ακόμα περισσότερο καθώς θα σε εφοδιάσει με την απαραίτητη ενέργεια.  Σήμερα όσο και να δουλέψεις αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως  σίγουρα θα βρεθεί τρόπος για να ανταμειφθείς για αυτά που θα κάνεις.

 

Σήμερα ακόμα και αν έχεις αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις σίγουρα θα βρεις χρόνο και για τον/τη σύντροφό σου καθώς χρειάζεσαι μία ισορροπία ανάμεσα σε επαγγελματικά και αισθηματικά ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανό να νιώσεις κολακευμένος/η από το διακριτικό φλερτ κάποιου/ας από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.


 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη  έχει περάσει στο Σκορπιό και εσύ πιθανόν να έχεις ξεκινήσει μία αναζήτηση πληροφοριών στο διαδίκτυο, στα βιβλία ή στους γνωστούς σου για κάτι που σε ενδιαφέρει.  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως χρειάζεται να βρίσκεσαι σε κίνηση σήμερα διαφορετικά η μονοτονία θα σε εκνευρίσει. Οι πνευματικές αναζητήσεις, οι βόλτες και συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα δείχνουν πως  η ημέρα θα είναι πολύ καλή για εσένα χωρίς περιθώρια να βαρεθείς!  Τα υψηλά  αποθέματα ενέργειας σου θα είναι εξαιρετικά όμως να θυμάσαι πως είναι πιθανό να συναντήσεις ανθρώπους που δεν θα βρίσκονται στην ίδια διάθεση!

Σήμερα θα προσπαθήσεις να ξεσηκώσεις τον/τη σύντροφό σου για να κάνετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα όμως  σε περίπτωση που εκείνος/η δεν είναι στην ίδια διάθεση δεν θα πρέπει να  θυμώσεις μαζί του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ θα βοηθήσει τη διάθεσή σου και θα σε κρατήσει σε φόρμα!

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!