GOSSIP

O Leonardo DiCaprio σύντομα θα παντρευτεί;

Όλα δείχνουν πως ένας ακόμη αμετανόητος εργένης ετοιμάζεται τελικά να ντυθεί γαμπρός.

Λίγες μόνο ώρες μετά την αποκάλυψη του γάμου του διάσημου σκηνοθέτη Quentin Tarantino, ένα δημοσίευμα του Us Weekly φουντώνει τις φήμες πως και ο πρωταγωνιστής της νέας ταινίας του Quentin (το Once Upon a Time in Holywood που μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα) ο Leonardo DiCaprio, που είναι ένας αμετανόητος εργένης, ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός.

O Leo είναι ζευγάρι με την μόλις 21 ετών ηθοποιό και μοντέλο Camila Morrone εδώ και σχεδόν έναν χρόνο, και τώρα πηγές από τον κύκλο του ζευγαριού λένε πως ο DiCaprio ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου αυτές τις γιορτές. Και η αλήθεια είναι πως νέες φωτογραφίες τους, δείχνουν πως οι δυο τους είναι φουλ ερωτευμένοι.

Ο ηθοποιός και το 21χρονο μοντέλο φωτογραφήθηκαν πρώτη φορά μαζί στις 18 Δεκεμβρίου του 2017 και σύμφωνα με μία πηγή "κοντά στο ζευγάρι" μπορεί να γιορτάσουν την επέτειό τους με ένα δαχτυλίδι. "Όλοι λένε πως μπορεί να παντρευτούν σύντομα," είπε η πηγή στο Us Weekly για το "πολύ σοβαρό" ζευγάρι.

Η μεγαλύτερη σχέση του ήταν μακράν με το μοντέλο Bar Rafaeli, με την οποία έβγαινε από το 2005 μέχρι το 2011. Η πιο πρόσφατη μεγάλη σχέση του εκτός από τη Morrone ήταν με το μοντέλο Nina Agdal, με την οποία χώρισαν τον Μάιο του 2017. Μία πηγή είχε πει τότε στο People πως ο DiCaprio "δεν είναι έτοιμος να παντρευτεί και να κάνει παιδιά".

Αλλά απ' ότι φαίνεται, αυτό έχει αλλάξει. Τον Αύγουστο μία άλλη πηγή είπε στο Us Weekly πως ο DiCaprio είναι "έτοιμος να κάνει παιδιά" και πως εκείνος και η Morrone "έχουν συζητήσει για αρραβώνα".

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!