GOSSIP

Φουλ ερωτευμένος δείχνει να είναι ο DiCpario με 21χρονο μοντέλο [εικόνες]

O χολιγουντιανός σταρ δείχνει να έχει βρει το τέλειο ταίρι στο πρόσωπο ενός νεαρού μοντέλου που είναι 23 χρόνια νεότερη του.

Πριν από σχεδόν ένα χρόνο ακούστηκαν οι πρώτες φήμες πως ο 44χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, έχει βρει νέα σύντροφο.


Θυμίζουμε πως ο Leonardo έχει ένα μακρύ... ιστορικό σχέσεων με μοντέλα (από τη Gisele και την Bar Refaeli μέχρι την Kelly Rorhbach και πολλές άλλες) και αυτή τη φορά, βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο μιας 21χρονης που επίσης εργάζεται ως μοντέλο και είναι κόρη της ηθοποιού Lucila Solá, η οποία για χρόνια ήταν ζευγάρι με τον Al Pacino! 


Ο λόγος για την Camila Morrone με την οποία ο Leo διατηρεί δεσμό εδώ και περίπου ένα χρόνο. Τον περασμένο Δεκέμβριο οι φωτογράφοι τον εντόπισαν να φεύγει από το σπίτι της και τότε αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο και έκτοτε οι δυο τους έχουν κάνει μαζί ταξίδια, αλλά και δημόσιες εμφανίσεις.

Και όλα δείχνουν πως αυτή η σχέση καλά κρατεί, αφού τώρα οι παπαράτσι εντόπισαν τον Leonardo και την Camila να έχουν βγει για πίτσα στο Λος Άντζελες (ο Leo γυρίζει εκεί τη νέα ταινία του Tarantino) και έδειχναν φουλ ερωτευμένοι.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!