GOOD LIFE

Έχετε κατοικίδια και φοβάστε να στολίσετε το δέντρο; - Κάποιοι βρήκαν λύση

Όσοι έχουν κατοικίδια ζωάκια και μικρά παιδάκια στο σπίτι, σίγουρα γνωρίζουν καλά, πως το χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα στολίσουν κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να γκρεμοτσακιστεί και το χειρότερο είναι πως μπορεί να προκαλέσει τραυματισμούς.

Το διαδίκτυο έχει γεμίσει με βίντεο με αστεία ατυχήματα με χριστουγεννιάτικα δέντρα και πρωταγωνιστές νήπια, αλλά και γατάκια, σκυλάκια και άλλα κατοικίδια.


Ωστόσο μπορεί αυτά τα βίντεο να είναι αστεία, αλλά η αλήθεια είναι πως ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορεί να προκαλέσει σοβαρότατους τραυματισμούς ακόμα και το θάνατο σε μικρά παιδιά και σε ζωάκια αν συμβεί κάποιο ατύχημα.


Και τώρα κάποιοι θεωρούν πως βρήκαν τη λύση για όσους θέλουν να στολίσουν δέντρο τις γιορτές αλλά φοβούνται τα ατυχήματα με παιδιά και ζωάκια. Έτσι λανσάρουν τα... μισά δέντρα!


Όπως διαβάζουμε στο mashable.com, φέτος τις γιορτές σε online καταστήματα έκαναν την εμφάνισή τους τα μισά χριστουγεννιάτικα δέντρα που επειδή τα κλαδιά τους ξεκινούν πιο ψηλά, είναι υποτίθεται πιο... ασφαλή!


Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει και τα μισά χριστουγεννιάτικα δέντρα έχουν γίνει αντικείμενο χλευαστικών σχολίων στα social media.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!