ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου 2018

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να επηρεάζει τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου δίνοντας τους ένταση! Αυτό σημαίνει πως θα είναι εύκολο να  χαρείς, να γελάσεις, να θυμώσεις και να εκνευριστείς, όλα όμως θα τα κάνεις με μία δόση υπερβολής! 

Κριός

Σήμερα ξεκινά μια ημέρα αρκετά προσοδοφόρα για εσένα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα  και να σου φέρνει ιδέες για να αξιοποιήσεις το χρόνο σου όπως εσύ πραγματικά θέλεις. Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να ξεκινήσεις και μία νέα δραστηριότητα η οποία θα σε βοηθά να περνάς όμορφα τον ελεύθερο σου χρόνο. Προτίμησε αυτή να σχετίζεται με κάποιο άθλημα καθώς είναι ένας  ωραίος τρόπος να διοχετεύσεις εκεί την ενέργειά σου, η οποία θα είναι σε  υψηλά επίπεδα!  Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι  μία τάση παλιμπαιδισμού που μπορεί να σε πιάσει η οποία θα δημιουργήσει κάποια μικρά θέματα με τους γύρω σου!

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα  για να παρακινήσεις τον/τη σύντροφό σου να ξεκινήσετε να ασχολείστε με ένα άθλημα ή με ένα χόμπι προκειμένου να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί. Αν είσαι ελεύθερος/η  το φλερτ με κάποιον/α που θα συναντήσεις θα σου φτιάξει τη διάθεση!


 

Ταύρος

Σήμερα ακόμα και αν έχεις κανονίσει το πρόγραμμα σου κάποια δουλειά που σχετίζεται με το σπίτι σου θα σε κάνει να αλλάξεις τα πλάνα σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και  σε προτρέπει να δώσεις προτεραιότητα στις δουλειές εντός οικίας, καθώς κάποιες από αυτές πρέπει να γίνουν άμεσα.  Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα δοτικός/η με τους άλλους και για αυτό δεν αποκλείεται να αφήσεις τις δουλειές που έχεις στην άκρη, για να συνδράμεις σε υποχρεώσεις των δικών σου ανθρώπων.  Οτιδήποτε και αν κάνεις φρόντισε να το κάνεις με την καρδιά σου καθώς είναι ο τρόπος για να ανέβει η διάθεσή σου!

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να μείνετε στο σπίτι και να αποφύγετε τον πολύ κόσμο καθώς θα είσαι περισσότερο εσωστρεφής από ότι συνηθίζεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  εσωστρέφεια σου δεν θα βοηθήσει να εξελιχθεί μία πρόσφατη γνωριμία, για αυτό χρειάζεται να προσπαθήσεις να φανείς πιο προσιτός/η σε αυτόν/η που σε ενδιαφέρει.

 

Δίδυμοι

Τα νέα που θα φτάνουν στα αυτιά σου από συγγενικά σου πρόσωπα και μη, θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η σχεδόν όλη την ημέρα καθώς θα είναι αρκετά! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να σου δημιουργεί έντονη επιθυμία για να συναναστραφείς με κόσμο και να λάβεις μέρος σε ατελείωτες συζητήσεις.  Επίσης είναι πιθανόν να νιώσεις κι άλλη μία έντονη επιθυμία, να πας για ψώνια.  Σε περίπτωση που τελικά δεν αντισταθείς στον πειρασμό και βγεις μία βόλτα στα μαγαζιά θα πρέπει να είσαι πάρα πολύ εγκρατής, καθώς θα είναι εύκολο να παρασυρθείς σε αγορές που δεν χρειάζεσαι  και μετά το ταμείο να είναι μείον.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να κάνετε μία επίσκεψη σε αγαπημένα σας πρόσωπα καθώς η επικοινωνιακή σας διάθεση θα βοηθήσει πολύ! Αν είσαι ελεύθερος/η μία συνάντηση που θα κάνεις σήμερα θα αποδειχθεί ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.



Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα δημιουργώντας σου θέματα ανασφάλειας για αυτό και θα νιώθεις περίεργα σήμερα. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι  για να καταφέρεις να διώξεις τα άγχη από το μυαλό σου είναι να  ανακτήσεις την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Ζητήματα που σχετίζονται με χρήματα και οικονομικές διευθετήσεις ευνοούνται σήμερα για αυτό μην τα αφήσεις να περιμένουν καθώς μέσα από αυτά μπορείς να έχεις και μία επιτυχία, η οποία θα βοηθήσει πολύ να νιώσεις καλύτερα! Αν θέλεις  να είσαι ακόμα πιο σίγουρος/η πως δεν θα βγεις εκτός προϋπολογισμού με τα έσοδα και τα έξοδα κάνε ένα πλάνο και δες που χρειάζεται να επέμβεις!

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς οι κοινές σας δραστηριότητες ακόμα και αν σχετίζονται με κοινές υποχρεώσεις και δουλειές θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία υπόνοια ενδιαφέροντος από κάποιο πρόσωπο που θα συναντήσεις θα σου φτιάξει την ημέρα!

 

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και καταδεικνύει άλλη μία ημέρα πως θα τραβήξεις την προσοχή των ανθρώπων που θα βρεθούν στο διάβα σου! Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να τραβήξεις την προσοχή για τους λάθος λόγους ιδιαίτερα αν οι απαιτήσεις που θα έχεις προς τους άλλους είναι πολλές! Σήμερα μπορείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να βρεις τρόπο να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που θέλεις χωρίς ιδιαίτερα τεχνάσματα, φτάνει να είσαι ο εαυτός σου!  Ακόμα είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει μία νέα γνωριμία είτε προσωπικού  είτε επαγγελματικού ενδιαφέροντος η οποία  δείχνει πως έχει μέλλον.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να προσπαθήσεις να καταστείλεις την τάση που θα έχεις να εκνευρίζεσαι σε περίπτωση που δεν σου κάνει κάποιο χατίρι! Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες θα έχουν την τιμητική τους!


 

Παρθένος

 

Τις τελευταίες ημέρες δεν νιώθεις  το ηθικό σου ακμαίο και αιτία για αυτό είναι οι σκέψεις σου που σου δημιουργούν άγχη και φοβίες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο  Λέοντα και να σου δημιουργεί ανασφάλεια και  την τάση να ταυτίζεσαι με οτιδήποτε νιώθεις πως είναι δύσκολο, αγχωτικό και επίπονο!  Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να επικεντρωθείς σε μία υποχρέωση που έχεις να φέρεις εις πέρας ή ακόμα και στις δουλειές του σπιτιού, προκειμένου να σταματήσεις να κάνεις  με ταχύτητα αστραπής διάφορες σκέψεις που σε αγχώνουν. Να θυμάσαι πως και μία βόλτα στη φύση ή μισή ώρα περπάτημα θα βοηθήσουν πολύ στο άγχος σου.

 

Σήμερα είναι μία καλή μέρα για να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να πάτε για περπάτημα καθώς αν δεν έχετε κάτι να κάνετε είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε τις αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα  εξελιχθεί μόνο αν μπορέσεις να συγκρατήσεις τα σενάρια καταστροφής που κάνεις!


 

Ζυγός

Οι φίλοι σου θα δώσουν δυναμικό παρόν και σήμερα καθώς η Σελήνη από το Λέοντα  θα φροντίσει να σου υπενθυμίσει πόσο καλά περνάς με τους ανθρώπους που έχεις τον ίδιο τρόπο σκέψης! Η ανάγκη σου να κερδίσεις τα θετικά σχόλια των γύρω σου και να ξεχωρίσει στην παρέα σου θα σε ωθήσει να  περάσεις αρκετό χρόνο μαζί τους. Είναι πιθανόν να ξεκινήσετε όλοι μαζί μία συλλογική δραστηριότητα ή να αποφασίσετε να συνδράμετε σε ένα εθελοντικό έργο.  Οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις σήμερα θα πρέπει να θυμάσαι πως αν είσαι μαζί με φίλους σου τότε σίγουρα θα περάσεις πολύ καλά!

 

Σήμερα  θα πρέπει να βρεις τρόπο  και χρόνο να δεις και τον/τη σύντροφό σου αλλά και τους φίλους σου, διαφορετικά από κάπου θα ακουστούν παράπονα! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση και κάποιος φίλος σου θα παίξει ενεργό ρόλο σε αυτό.

 

 

Σκορπιός

 

Επαγγελματικά ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με το πως φαίνεσαι στους άλλους θα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν σήμερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να τονίζει τις φιλοδοξίες που έχεις στον επαγγελματικό τομέα.  Σήμερα σίγουρα θα καταφέρεις να κερδίσεις την προσοχή και τα βλέμματα των άλλων και θα πρέπει να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία ώστε να τη στρέψεις προς όφελός σου. Είναι πιθανόν να εμφανιστεί και κάποια επαγγελματική πρόταση η οποία θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου.  Σκέψου μακροπρόθεσμα  και όχι βραχυπρόθεσμα καθώς αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να πάρεις την απόφαση σου. 

 

Σήμερα είναι μία ημέρα που το ενδιαφέρον σου θα βρίσκεται στα επαγγελματικά ζητήματα όμως καλό θα ήταν να τα ξεχάσεις όταν βρεθείς με τον/τη σύντροφό σου και να μην τα αφήσεις να μονοπωλήσουν τη συζήτηση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει σε ένα επαγγελματικό ραντεβού ή μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.


 

Τοξότης

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα τονίζοντας την ανάγκη σου να φύγεις και να κάνεις ένα ταξίδι ή να «ξεφύγεις» μέσω ενός βιβλίου ή μιας ταινίας.  Αυτή η διάθεση που βρίσκεσαι θα είναι «κολλητική» και δεν αποκλείεται να ξεσηκώσει και τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, προκειμένου να οργανώσετε όλοι μαζί μία απόδραση!  Να ξέρεις πως ακόμα και αν δεν καταφέρεις να φύγεις για μία εκδρομή οι  επαφές και οι συζητήσεις με κόσμο θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα  βοηθήσουν το μυαλό σου να ξεφύγει από τα στενά όρια των υποχρεώσεων της καθημερινότητας.  Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα τηλέφωνο κάποιο άνθρωπο που θέλεις πολύ να δεις!

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να επιλέξετε να κάνετε κάτι το οποίο θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από τις καθημερινές υποχρεώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία τυχαία συζήτηση που θα ξεκινήσεις με κάποιον/α θα σου δείξει πόσο ενδιαφέρον άνθρωπος είναι!


 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να επηρεάζει τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου δίνοντας τους ένταση! Αυτό σημαίνει πως θα είναι εύκολο να  χαρείς, να γελάσεις, να θυμώσεις και να εκνευριστείς, όλα όμως θα τα κάνεις με μία δόση υπερβολής!  Αυτή την υπερβολή θα πρέπει να την προσέξεις στα οικονομικά σου ζητήματα καθώς μία λάθος κίνηση μπορεί να έχει αντίκτυπο στο ταμείο σου. Πρόσεξε ιδιαίτερα κατά τις συναλλαγές σου καθώς είναι πιθανόν είτε να είσαι αφηρημένος/η είτε να γίνει κάποιο λάθος το οποίο δεν θα αντιληφθείς αμέσως. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να θυμάσαι πως φημίζεσαι για την ορθολογιστική σου σκέψη!

 

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα κτητικός/η με τον/τη σύντροφό σου δημιουργώντας ένταση στη σχέση σας η οποία δεν θα βοηθήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα  αρχίσει να σου τραβάει όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον!

 

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να δημιουργεί την ανάγκη να βρεθείς με αγαπημένους σου ανθρώπους προκειμένου να μη νιώθεις μοναξιά! Την προσοχή σου βέβαια θα τραβήξουν οι άνθρωποι που μαζί τους ξέρεις πως μπορείς να είσαι ο εαυτός σου, χωρίς να προσποιείσαι. Οι στενοί σου συνεργάτες αλλά και ο/η σύντροφός σου θα αποτελέσουν το «καταφύγιο» σου σήμερα καθώς θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία στη γνώμη τους. Να ξέρεις πως είναι πολύ πιθανό να  ύπαρξη μία κρούση ή μία συζήτηση για μία νέα συνεργασία, η οποία μπορεί να σου αποφέρει καρπούς σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

Σήμερα είναι μία ημέρα  όπου θα έχεις ανάγκη την αποδοχή του/ης συντρόφου σου για αυτό και θα είναι δύσκολο να κάνεις οτιδήποτε αν πρώτα δεν πάρεις τη γνώμη του. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα σχέση δεν αποκλείεται να ξεκινήσει, ιδιαίτερα αν τις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν συζητήσεις με κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.


 

Ιχθύες

 

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα σε κουράσουν όχι απαραίτητα γιατί θα είναι αρκετές αλλά γιατί θα σου χαλάσουν το πρόγραμμα που είχες στο μυαλό σου για σήμερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα  και θα κάνει επιτακτική την ανάγκη να ξεμπερδεύεις με τα πρέπει, πριν ασχοληθείς με αυτά που θέλεις. Αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει μία ροπή προς τη δυσφορία ιδιαίτερα αν συναντήσεις και κάποια μικρά εμπόδια κατά τη διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου. Προσπάθησε να κρατήσεις την καλή σου διάθεση και να το δεις σαν μία πρόκληση, προκειμένου να δείξεις πως όταν συγκεντρωθείς μπορείς να φέρεις εις πέρας τα πάντα!

 

Σήμερα είναι μία ημέρα που καλό θα ήταν να δεις τον/τη σύντροφό σου καθώς η επαφή μαζί του θα σε ξεκουράσει και θα  σε χαλαρώσει ύστερα από μία απαιτητική ημέρα. Αν είσαι ελεύθερος/η  η συζήτηση με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει θα καταφέρει να διώξει την κούραση που νιώθεις!

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!