ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 24 Νοεμβρίου 2018

Σήμερα είναι μία ημέρα  κατά την οποία θα κινείσαι υποτονικά καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους δεν θα σου αφήσει μεγάλα αποθέματα ενέργειας. Οι σκέψεις και οι ανησυχίες σου θα κάνουν έντονη την παρουσία τους με αποτέλεσμα να  διοχετεύσεις όλη την ενέργειά σου εκεί.

Κριός

 

Η επικοινωνιακή σου άνεση θα είναι το μεγαλύτερο ατού σου σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους δείχνει  πως θα έχεις εξαιρετική πειθώ και θα χειρίζεσαι πολύ καλά το λόγο.  Η ημέρα ενδείκνυται για να κάνεις μια επίσκεψη σε κάποιο στενό συγγενή σου, ένα γείτονα ή κάποιο γνωστό σου.  Πάνω στις συζητήσεις  μπορεί να πεις κάτι που δεν πρέπει που σχετίζεται είτε με εσένα είτε με τρίτα πρόσωπα, και αυτό αξίζει να το προσέξεις. Αν έχεις κατά νου να βγεις για ψώνια  καλό θα ήταν να βγεις με συγκεκριμένα χρήματα στην αγορά διαφορετικά μπορεί να υποκύψεις σε παρορμητικές αγορές.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να συναντήσεις κόσμο  αλλά θα πρέπει να θυμάσαι πως η καλύτερη παρέα θα είναι ο/η σύντροφός σου, για αυτό ένταξε τον/ην στο πρόγραμμά σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει σε μία έξοδό με ένα γνωστό σου πρόσωπο!


 

Ταύρος

 

Τα οικονομικά σου ζητήματα είναι εκείνα που θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους θα φροντίσει να σου τα υπενθυμίσει όλα! Βέβαια αξίζει να ασχοληθείς μαζί τους  καθώς ακόμα και μια μικρή επιτυχία σε κάποιο οικονομικό θέμα μπορεί να σε κάνει να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου! Σκέψου αν έχεις εκκρεμότητες με τράπεζες, λογαριασμούς και τέτοιου είδους υποχρεώσεις καθώς είναι πολύ πιθανό το πείσμα σου να σε βοηθήσει να τις φέρεις εις πέρας και μάλιστα με το καλύτερο τρόπο για εσένα.

 

Σήμερα  είναι πιθανόν να νιώσεις ένα έλλειμμα αυτοπεποίθησης όμως ο/η σύντροφός σου είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να φέρει ξανά  την ισορροπία,  για αυτό μην τον/ην αμελήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μόνο αν στρέψεις το ενδιαφέρον σου στα προσωπικά σου ζητήματα, και σήμερα αυτό θα είναι δύσκολο.

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί κυκλοθυμικές τάσεις οι οποίες θα γίνουν εμφανείς σε όλες τις συναναστροφές σου. Πρόσεξε ιδιαίτερα κατά τις επαφές με τους συνεργάτες σου και τον/τη σύντροφό σου, καθώς αυτοί θα επηρεαστούν περισσότερο από τη διάθεσή σου. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι ώστε να περάσεις μία δημιουργική ημέρα μακριά από εντάσεις είναι να ακούς τους συνομιλητές σου, καθώς θα έχεις την τάση να τους προσπερνάς. Αν το καταφέρεις τότε σίγουρα θα καταφέρεις και να εξευμενίσεις τα πνεύματα ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα στις διαπροσωπικές του σχέσεις.

 

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα είσαι αρκετά εγωκεντρικός/η και αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου αν δεν προσπαθήσεις να το καλύψεις. Αν είσαι ελεύθερος/η θα κερδίσεις πολλά περισσότερα αν ακούσεις αυτόν/ην που σου αρέσει, παρά αν μιλήσεις.


 

Καρκίνος

 

Σήμερα είναι μία ημέρα  κατά την οποία θα κινείσαι υποτονικά καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους δεν θα σου αφήσει μεγάλα αποθέματα ενέργειας. Οι σκέψεις και οι ανησυχίες σου θα κάνουν έντονη την παρουσία τους με αποτέλεσμα να  διοχετεύσεις όλη την ενέργειά σου εκεί. Προτίμησε να ασχοληθείς με ένα εργασιακό σου ζήτημα καθώς είναι ένας καλός τρόπος για να κρατήσεις το μυαλό σου μακριά από σκέψεις. Αν δεν  έχεις ιδιαίτερη όρεξη για δουλειά να θυμάσαι πως ένας χαλαρός περίπατος στη φύση θα έχει τα ίδια αποτελέσματα για τη διάθεσή σου, καθώς θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς.

 

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα κάνεις διάφορα σενάρια στο μυαλό σου χωρίς αυτά να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα για αυτό προσπάθησε να προστατέψεις  τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου, καθώς θα μπεις στον πειρασμό να του/ης προσάψεις διάφορα χωρίς αιτιολογία! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα κινηθεί πολύ διακριτικά και δεν θα μπορέσεις να βγάλεις εύκολα συμπέρασμα.

 

Λέων

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σου δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις χρόνο σε συλλογικές δραστηριότητες οι οποίες προάγουν  τον εθελοντισμό. Η αλτρουιστική σου διάθεση θα γίνει η αιτία να ασχοληθείς με ομάδες και συλλόγους ώστε να μπορέσεις να προωθήσεις το «η ισχύς εν τη ενώσει». Σήμερα ακόμα και αν δεν έχεις πολύ χρόνο  προσπάθησε να ξεκλέψεις κάποιες ώρες προκειμένου να ασχοληθείς με τέτοιου είδους δραστηριότητες παρέα με τους φίλους σου καθώς είναι σίγουρο πως θα περάσεις καλά!

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να συγκεντρώσεις και τους φίλους σου και τον/τη σύντροφό σου σπίτι σου ή κάπου αλλού προκειμένου να  περάσετε ευχάριστες στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα ξεκινήσει μέσα σε μία παρέα που θα βρεθείς.

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και θα εγείρει θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική σου αναγνώριση και τη φήμη σου για αυτό και θα είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η με τις κινήσεις σου στη δουλειά. Καλό θα ήταν να ασχοληθείς αποκλειστικά με τα επαγγελματικά σου ζητήματα και όχι με τους ανθρώπους στο επαγγελματικό σου περιβάλλον καθώς μπορεί να σε μπλέξουν σε «πηγαδάκια».  Από την άλλη υπάρχει ο κίνδυνος  να αφιερώσεις το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου στη δουλειά αδιαφορώντας για την προσωπική σου ζωή, για αυτό χρειάζονται οι ισορροπίες!  

 

Σήμερα τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου όμως δεν θα μονοπωλήσουν και το ενδιαφέρον του/ης συντρόφου σου και θα πρέπει να βρεις κάτι να τον/ην κρατήσεις και εκείνο/η ευχαριστημένο/η. Αν είσαι ελεύθερος/η απόφυγε να συζητήσεις ζητήματα της προσωπικής σου ζωής στο γραφείο!

 

Ζυγός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους  και είναι βοηθητική προκειμένου να χαλαρώσεις και να αφήσεις πίσω ανασφάλειες και αρνητικές σκέψεις.  Καλό θα ήταν να βρεις χρόνο να εντάξεις στο πρόγραμμά σου και μία βόλτα ή μία συνάντηση με αγαπημένους σου ανθρώπους. Αν  βέβαια προτιμήσεις την ησυχία σου επίλεξε ένα καλό βιβλίο ή μία καλή σειρά στην τηλεόραση για να σου κάνουν παρέα. Η ημέρα  θα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου οτιδήποτε και αν επιλέξεις να κάνεις, καθώς σίγουρα θα βρεις τρόπο να περάσεις καλά.  Η επιλογή είναι στο χέρι σου.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να κάνετε μία επίσκεψη σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο το οποίο δεν βλέπετε και τόσο συχνά. Αν είσαι ελεύθερος/η η συζήτηση με αυτόν/ην που σου αρέσει θα βοηθήσει να σπάσεις τον πάγο, για αυτό βρες ένα καλό θέμα και ξεκίνησε τη!Σκορπιός

Σήμερα  θα έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα που σε απασχόλησαν και κατά το παρελθόν και είτε τα άφησες ημιτελή είτε σου άφησαν ένα αίσθημα πικρίας. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σου δημιουργεί συναισθηματική αναστάτωση καθώς θα έχεις μία ιδιαίτερη αδυναμία να σκέφτεσαι οτιδήποτε σε αναστατώνει!  Προσπάθησε να ασχοληθείς με κάτι συγκεκριμένο διαφορετικά το μυαλό σου θα γυρίζει σε σκέψεις και καταστάσεις οι οποίες δεν θα σε αφήσουν σε ησυχία. Σήμερα θα ευνοηθούν ζητήματα που σχετίζονται με κάποιο τραπεζικό οργανισμό, μία ασφάλεια ή το δημόσιο και είναι μια καλή ευκαιρία για να τα τακτοποιήσεις προς όφελος σου.

 

Σήμερα θα έχεις αρκετά ανεβασμένη λίμπιντο και  αυτό είναι ένα εξαιρετικό νέο όχι μόνο για εσένα αλλά και για τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη ή νέα γνωριμία θα εξελιχθεί σε μία ερωτική περιπέτεια που θα σε γεμίσει με έντονα συναισθήματα.

 

Τοξότης

 

Σήμερα θα είναι δύσκολο να κάνεις κάτι χωρίς να ρωτήσεις κάποιο στενό συνεργάτη σου ή τον/ην αγαπημένο/η σου σύντροφο καθώς με αυτό τον τρόπο θα αισθανθείς πιο σίγουρος/η για τις επιλογές σου και τις αποφάσεις σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και θα σου δημιουργήσει δεύτερες και τρίτες σκέψεις σχετικά με αυτά που θέλεις να κάνεις.  Αυτός θα είναι και ο λόγος που θα προτιμήσεις να επιβεβαιωθείς μέσα από τη γνώμη αγαπημένων σου προσώπων.  Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως η γνώμη των άλλων μπορεί να σε βοηθήσει, αλλά στο τέλος καλό θα είναι να  έχεις εσύ την ευθύνη των αποφάσεών σου.

 

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα αναζητήσεις την επαφή με τον/τη σύντροφό σου όμως πρόσεξε καθώς θα  έχεις ένα τόνο υπερβολής και σε αυτό και τελικά να μην τον/ην αφήσεις να πάρει ανάσα μόνος/η του! Αν είσαι ελεύθερος/η το ενδιαφέρον κάποιου/ας προς το πρόσωπό σου θα γίνει  εμφανές.

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και θα βρίσκει τρόπο να σου υπενθυμίζει κάποιες δουλειές που χρειάζεται να τελειώσεις άμεσα.  Το κλειδί της επιτυχίας για αυτές είναι  να οργανώσεις ένα καλό ημερήσιο πρόγραμμα βάζοντας τις πιο σημαντικές υποχρεώσεις σου σε προτεραιότητα και να καταφέρεις να το ακολουθήσεις.  Σήμερα ενδέχεται να συναντήσεις ανθρώπους  του περιβάλλοντός σου οι οποίοι θα σου ζητήσουν μία χάρη. Σκέψου πολύ καλά πριν απαντήσεις θετικά καθώς εσύ μπορεί να έχεις όλη την καλή διάθεση, όμως τελικά να μην προλάβεις λόγω των άλλων υποχρεώσεων.

 

Σήμερα είναι μία ημέρα που καλό  θα ήταν να ζητήσεις και τη βοήθεια του/της συντρόφου σου σε περίπτωση που δεις πως οι δουλειές σου είναι περισσότερες από τις ώρες της ημέρας! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει σε ένα μέρος όπου θα βρεθείς για να διεκπεραιώσεις μία δουλειά που έχεις.


 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και υποδηλώνει πως το διάλειμμα συνεχίζεται για εσένα και είναι μία καλή ευκαιρία να αφιερώσεις χρόνο σε ανθρώπους και δραστηριότητες που σε γεμίζουν. Πάρε ένα τηλέφωνο τους αγαπημένους σου φίλους και επεδίωξε μία συνάντηση μαζί τους ή πάρε τον/τη σύντροφό σου και βγείτε να κάνετε μία βόλτα! Αν προτιμάς να μείνεις μόνος/η προκειμένου να γεμίσεις τις μπαταρίες σου,  μία καλή ιδέα είναι να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου καθώς θα σου φτιάξει ακόμα περισσότερο τη διάθεση και θα εξάρει τη δημιουργικότητα σου!

 

Σήμερα είναι μία ημέρα με όλες τις προδιαγραφές για να περάσεις υπέροχα σε μία δραστηριότητα που θα αποφασίσεις να κάνεις παρέα με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να ξεκινήσεις να τη φλερτάρεις!


 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και εσύ είναι πιθανόν να εξακολουθείς να έχεις την τάση να κάνεις παράπονα! Από αυτά τα παράπονα δεν θα γλιτώσουν ούτε οι άνθρωποι της οικογένειάς σου μιας και θα ξεκινήσεις από τα «εν οίκω» και μετά θα περάσεις στα υπόλοιπα.  Αυτό που πρέπει να κάνεις προκειμένου να ξεφύγεις από αυτή τη διάθεση είναι να σταματήσεις να σκέφτεσαι πράγματα του παρελθόντος τα οποία δεν γίνεται να αλλάξουν.  Εστίασε στο παρόν, σκέψου πράγματα και στόχους για το μέλλον, αλλά μη γυρνάς σε αυτά που σε πίκραναν κατά το παρελθόν.

 

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα ψάχνεις ευκαιρία για να νευριάσεις με τον/τη σύντροφό σου για αυτό και θα ξεκινήσεις να θυμάσαι ιστορίες του παρελθόντος. Μία ήρεμη βόλτα για περπάτημα θα μπορέσει να σε βγάλει από αυτή τη διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η θα χρειαστεί  μία κίνηση σου ώστε να δώσεις το πράσινο φως σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!