ΖΩΔΙΑ

Αυτό το ζώδιο θα δει σημαντικές και θετικές εξελίξεις στη ζωή του το 2019

Σύμφωνα με την αστρολογία το 2019 είναι μια χρονιά που θα φέρει πολλές και σημαντικές εξελίξεις για όλα τα ζώδια και για τα περισσότερα εξ αυτών οι εξελίξεις θα είναι θετικές. Αλλά ειδικά όσοι ανήκουν σε ένα ζώδιο, θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει προς το καλύτερο τη νέα χρονιά.

Ο λόγος για το ζώδιο του Ταύρου, αφού τα Ταυράκια .αναμένεται να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και πάθος στην προσωπική τους ζωή και να δουν θετικές εξελίξεις και σε επαγγελματικά, οικονομικά και οικογενειακά ζητήματα.

Ο Δίας στον Τοξοτη

Ο Δίας κινείται στον όγδοο οίκο, των κοινών οικονομικών πόρων, και θα δείτε πολλές αλλαγές στα οικονομικά σας, θα μειώσετε τις σπατάλες και ίσως εμφανιστεί και μια νέα αναπάντεχη πηγή εσόδων. Αν παλεύετε καιρό τώρα με μια νομική υπόθεση, αυτός ο ευεργέτης πλανήτης σας υπόσχεται τύχη!

Ο όγδοος οίκος κυβερνά επίσης το πάθος, έτσι ισχυρά συναισθήματα και ενδεχομένως απροσδόκητα γεγονότα θα μπορούσαν να μετασχηματίσουν τη ζωή σας. Δεδομένου ότι ο Δίας είναι υποστηρικτικός, αναμείνατε οι εκπλήξεις να είναι ευχάριστες. Ίσως καταφέρετε να αφήσετε πίσω σας μια παλιά αγάπη ή εμφανιστεί ξαφνικά η αδελφή ψυχή σας ή αποφασίσετε για δέσμευση. Αν νιώθατε νοσηρά εξαρτημένοι από μια σχέση που έχει κλείσει τον κύκλο της, μπορεί να αποφασίσετε ξαφνικά ότι πρέπει να προχωρήσετε μπροστά. 

Η έκλειψη Σελήνης
Η Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα στις 21 Ιανουαρίου 2019   φωτίζει τον τέταρτο οίκο,δηλαδή τον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, και έρχονται στο φως κρυμμένες καταστάσεις στο σπίτι σας ή στην οικογένειά σας. Ετοιμαστείτε για καταλυτικές αλλαγές που μεταστρέφουν τις συνθήκες διαβίωσής σας. Το e-zwdia.gr αναφέρει πως σταδιακά αλλά αναμφισβήτητα, η προσέγγισή σας τόσο σε προσωπικά όσο και σε επαγγελματικά ζητήματα εξελίσσεται, καθώς μαθαίνετε πώς να ισορροπήσετε την εργασία και με την προσωπική σας ζωή με έναν τρόπο που να επιβεβαιώνει την αξία σας περισσότερο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!