GOSSIP

O πρώην αρραβωνιαστικός της Paris Hilton τώρα έχει μια παράλογη απαίτηση

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως η Paris Hilton διέλυσε τον αρραβώνα της με τον ηθοποιό Chris Zylka και μπορεί η χρυσή κληρονόμος να δήλωσε πως ελπίζει να παραμείνουν φίλοι, αλλά αυτό μάλλον δεν θα συμβεί, αφού νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι δυο σταρ είναι στα μαχαίρια!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six ο 33χρονος ηθοποιός Chris Zylka ζητά από την 37χρονη Paris να του επιστρέψει το δαχτυλίδι αρραβώνων που της πρόσφερε πριν από 10 περίπου μήνες, όταν της έκανε πρόταση γάμου στο Άσπεν.


Το συγκεκριμένο δαχτυλίδι έχει πάνω του ένα τεράστιο διαμάντι και η αξία του κοσμήματος εκτιμάται πως ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα θυμίζουμε πως πριν από μήνες η Paris το είχε χάσει σε ένα κλαμπ και είχε γίνει ολόκληρη επιχείρηση με την... επιστράτευση δεκάδων αντρών για να εντοπιστεί.


Και τώρα ο Chris θέλει να πάρει πίσω το πανάκριβο κόσμημα, αλλά η Paris αρνείται να το επιστρέψει. Μόνο που η Page Six αναφέρει πως ο λόγος που η Paris αρνείται να επιστρέψει το δαχτυλίδι είναι γιατί ο Chris δεν έδωσε δεκάρα για αυτό το δαχτυλίδι, αλλά το είχε αγοράσει η ίδια.


Και αυτό μάλλον ισχύει, αφού όταν είχε γίνει γνωστός ο αρραβώνας, πολλοί είχαν σχολιάσει πως ο Chris Zylka, μολονότι εργάζεται για χρόνια στο Χόλιγουντ, σίγουρα δεν διαθέτει τα χρήματα για να αγοράσει ένα τόσο ακριβό κόσμημα.

Αντίθετα η Paris, μολονότι το 2007 ο παππούς της Baron Hilton είχε πει πως σκοπεύει να αφήσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα το 97% της περιουσίας των Hiltons που ξεπερνά τα 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια, δεν χρειάζεται να περιμένει μια κληρονομιά για να γίνει πλούσια, αφού η ίδια διαθέτει μια αλυσίδα 50 καταστημάτων ανά τον κόσμο, οι πωλήσεις των αρωμάτων της έχουν κάνει τζίρο που ξεπερνά τα 2,3 δισεκατομμύρια, ενώ έχει λανσάρει στην αγορά πάνω από 23 αρώματα και 19 σειρές άλλων προϊόντων και ρούχων γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία. Και η ατομική περιουσία της εκτιμάται πως ήδη ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια δολάρια, οπότε σίγουρα είχε τα 2 εκατομμύρια για να αγοράσει το δαχτυλίδι.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!