GOSSIP

H Chrissy Teigen πάντα βάζει έναν απίστευτο όρο στα συμβόλαιά της

Η 32χρονη σήμερα Chrissy Teigen, είναι μια επιτυχημένη τηλεπαρουσιάστρια, βγάζει επιτυχημένα βιβλία μαγειρικής, δικές της σειρές μακιγιάζ και έχει αποκτήσει και δυο παιδιά με το διάσημο μουσικό και τραγουδιστή John Legend.

Όμως για χρόνια η Chrissy ήταν ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στον κόσμο και έχει κάνει αναρίθμητες φωτογραφήσεις (ακόμα και γυμνές) σε περιοδικά όπως το Sport's Illustrated.


Και μολονότι η ίδια έχει αποδείξει πως είναι ένας άνθρωπος που αγαπά τις ατέλειές της και δεν κομπλάρει να μιλήσει για αυτές (για παράδειγμα μας έδειξε τις ραγάδες της μετά την εγκυμοσύνη) τώρα μάθαμε πως η Chrissy όλα αυτά τα χρόνια σιχαίνεται κάτι πάνω της, ντρέπεται για αυτό και μάλιστα φροντίζει να βάζει πάντα όρο στα συμβόλαιά της να μην φαίνεται καθόλου ή να ρετουσάρεται αυτό το μέρος του σώματός της.


Και ποιο είναι αυτό; Τα πόδια της και συγκεκριμένα οι πατούσες και τα δάχτυλά της.


Η ίδια η Chrissy αποκάλυψε πως μισεί τα πόδια της μιλώντας στο σόου της Ellen Degeneres και είπε πως θεωρεί πως έχει "πόδια που είναι φτιαγμένα για ασιατικές ζούγκλες και για να σκαρφαλώνεις δέντρα!" και πως πάντα φροντίζει σε κάθε της συμβόλαιο να υπάρχει ο όρος πως τα πόδια της δεν θα φαίνονται ή θα βελτιωθεί η όψη τους με ρετούς!


Μάλιστα εξήγησε πως ακόμα και όταν πόζαρε σχεδόν ολόγυμνη για το γνωστό τεύχος με τα μαγιό του Sports' Illustrated (από όπου έγινε και διάσημη) έκρυβε πάντα τα πόδια της στην άμμο!


Φυσικά η Ellen της ζήτησε να της δείξει τα πόδια της, αλλά αυτή αρνήθηκε, ωστόσο παραδέχτηκε πως φοράει πέδιλα, γιατί της αρέσουν και απλά κάθε φορά που τα δάχτυλα των ποδιών της είναι εκτεθειμένα σε κοινή θέα, απλά ελπίζει πως δεν θα τα προσέξει κανείς.


Όμως το περιοδικό Cosmopolitan των ΗΠΑ μας τα έδειξε και σε κοντινό πλάνο και ναι τα δάχτυλα των ποδιών της Chrissy είναι λίγο μεγάλα!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!